music in motion.


Del ett.

Img8676c_large

 

[weheartit]


Mitt i min förkyldningslördag fann jag en spellista med länge bortglömda låtar. Flera av dem framkallade skaratt och lyckorus, andra tårar och en klump i magen. Jag tänkte nu dela med mig  av de låtar som tillsammans med ett minne känns som starkast för mig. Kanske har ni något eget minne till låtarna? Enjoy och ha en fin lördagskväll. Puss

Joe Brooks - Dating Game Hösten 2008, jag hade min första blogg. Hannahstone.devote.se och var den första i skolan på högklackade kängor, stickad magtröja och högmidjade kjolar. Tog dagens outfitbilder, kunde inte leva utan min systemkamera och min gitarr.

Erik Hassle - Hurtful Vintern 08/09. Samma blogg fast mer press. Minns alla gånger jag och bästa vännerna tog oss in till stan bara för att fika och jag ville inte ha någonting. Best bara för att. Hur jag sedan fortsatte att skippa måltider och grät för att folk kallade mig wannabe för att jag inspirerades så av favoritbloggarna.

Jason Reeves - Photographs and Memories Alla Jason Reeves låtar påminner egentligen om två stunder. Men, denna låten påminner lite speciellt om när jag var på skidresa i frankrike, våren 2009. Jag och min vän Linnea låg i vårat  lilla sovrum och pratade om dumma pojkar, kärleksdrömmar och hur fint det vore att resa med sin pojkvän. Eller hur fint det egentligen vore att ha en pojkvän över huvud taget.

Jason Reeves - The End Den här påminner mig nästan bara om när jag, hösten 2009 hade berättat för honom att jag tyckte om honom och hur han sagt att han tyckte om mig med. När han slog på min favoritlåt och hur jag blev alldeles varm i kroppen. Fint att tänka på även om det aldrig riktigt blev vi.

Joe Brooks - Superman Låten jag lärde mig spela på piano och sedan bytade flickord mot pojkord när jag tänkte på honom.

Coldplay - Fix You Tillbaka lite, till sommaren 2009. Jag var i stockholm för första gången och skulle, tillsammans med Linnea och våra mammor se Coldplay live. Jag minns glädjen och rysningarna från när hela publiken ställde sig upp och sjöng med till Fix You med tändare mot skyn. Åh!

Owl City - Fireflies Vintern/åren 2010. Jag letade efter borttappat självförtroende, sökte till gymnasiet och träffade killar jag egentligen inte tyckte om. Var på klassresa i Berlin och var totalt förälskad och förvirrad under valborgsnatten.

Donkeyboy - Sometimes Sommaren 2010, Rix fm festival med Isabelle och Julia. Levde för stunden och tänkte mest på träning och kanot. Tänk om jag hade vetat att allt skulle försvinna på grund av en skadad handled om bara några månader. Tänk om jag hade vetat att det skulle bli bland det bästa som hänt i mitt liv.
//

Kommentarer
Postat av: Anonym

vilken underbar bild!

2011-09-10 @ 18:43:27
URL: http://elinjacobssons.devote.se
Postat av: ebba

älskar låten man har såna där speciella minnen till.

2011-09-10 @ 19:57:36
URL: http://silencesuitsusfine.blogg.se/
Postat av: Lena

Åh, du skriver så himla levande och fint! Kram fina du

2011-09-11 @ 08:15:52
URL: http://lenasvanbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0