jag önskar att få veta alla svar på mina frågor.


Nu är ännu en vecka slut och det är med blandade känslor. Det har varit en väldigt lång och händelserik vecka som jag sent kommer glömma. Det har varit få problem och jag känner mig friskare än aldrig förr men samtidigt är jag faktiskt himla rädd. Rädd för framtid och att tappa greppet om allt. Tänker låta huvudet vila om några minuter men först vill jag visa lite utav min vecka, ur en mobilkameras perspektiv. Ovan ser ni mig i all min trötthet och min katt molly.


I början av veckan sken solen som aldrig förr och det firade jag med att äta lunch på klostergatan med mamma. Det blev den mäktiga och aningen röriga lax-salladen ovan. Mättande och vacker för ögat var den i alla fall.


I onsdags hade jag nog min bästa fika på jag-vet-inte-hur-länge med bästa Josefin. Det finns nog ingen annan i världen som kan göra mig så glad och pepp på livet! Jag gick i från lunds bästa fik/bageri, st jacobs stenugnsbageri med universims största leende på läpparna. Fint.


En annan solig marsdag i veckan spenderade jag min eftermiddag ute i solen tillsammans med mellanmål, musik och plugg. Ett världsbra bestyr när solen är framme.


Molly och mysfrukost i mitt kök. Denna vecka har jag ändrat lite på mina frukostvanor och börjat äta gröt vartenda dag. Mest för att det blir så himla mycket enklare för mig, att slippa ta ångestframkallande beslut utan energi. Det förvånar mig faktiskt att jag inte tröttnar på det men gott är det i alla fall!


I går spenderade jag min dag i malmö med mamma och syster för att shoppa lite nödvändigheter inför Egypten. Fotade vårfina körsbärsträd och blev kär i en tusenkronorsklänning på Zara. Drömm.


Lunchen åt vi på Esspressohouse. Jag valde en laxbagel som rekomenderas, smart grej är dock att skippa övre halvan av brödet. Godare med mer pålägg på mindra bröd tycker jag. Fint. Andra bilden visar mig i som provrumsposar i väntan på min syster. Såhär kan jag se ut när jag traskar runt på stan. Hejhej!


I dag har jag varit på femårskalas hos mina kusiner, provat sommarkläder inför egypten-resan, tittat på veckans missade avsnitt av "halv åtta hos mig", tränat medelpass på friskis och ätit fruktsallad med familjen.


På bilden ovan syns dagens födelsedagsbarn, min kusinvitamin Oskar som är världens mysigaste. Han älskar allt som är tecknat, djur och frägglatt, bjuder han alltid på mjuka kramar och är galen i glasstårta. Så himla söt.


På första bilden syns ett klädval från veckan och på bild två syns kok-och inspirationsboken "Smart & Gott" som jag fick av pappa efter ett bra läkarbesök i veckan. Tänker berätta mer om det senare. Ha det fint! Puss

[instagram: hannahstone_]

Kommentarer
Postat av: Issa

Fina bilder som alltid :) och skönt att höra att veckan varit bra!!

kram

2012-04-02 @ 08:46:26
Postat av: Anna

Nu följer jag dig på Instagram! Så sjukligt vackra bilder!

Kram

2012-04-02 @ 09:30:51
URL: http://annafri.blogg.se/
Postat av: sofia

Jag har precis skrivit ett uppsats i skolan. Den skulle ha titeln "My everyday hero". Jag skrev om dig för att jag beundrar hur mycket du kämpar. Jag är övertygad om att du en dag kommer att lyckas! Kramar

2012-04-02 @ 16:37:15
Postat av: michelle

Vad heter du på instagram?

tacksam för svar !

2012-04-02 @ 18:10:08
URL: http://moofies.blogg.se/
Postat av: Jennie

åh din blogg är så fin.

Postat av: Maria

Så fin resumé! :)

2012-04-02 @ 19:58:29
URL: http://mariahjartalondon.blogg.se/
Postat av: Julia

Åh, jag ska också snart skaffa instagram hehe :D

Kan du inte tipsa om några fina att följa?

2012-04-04 @ 19:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0