ett vykort från en blå morgon.

en sommarfrukost. nyköpt fralla med honung, walnötter och russin delat på två med skinka och ost
samt en skål med blandad müsli och granola, yoghurt och blåbär. och som vanligt dricker jag vatten till det. 

den 4e augusti och oj så fort juli gick. det vore så himla fint om ni ville dela med er utav era bästa berättelser
från  månaden. allt som är fint! så gör vi en liten inspirationslista utav det sedan. ha en fin kväll! puss 
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: sofia

jag och min familj har precis fått nycklarna till vår nya lägenhet vilket känns hur bra som helst. jag älskar det nya området och det bara sprätter i fingrarna för det finns så mycket att inreda och fixa!

2012-08-04 @ 17:34:46
Postat av: Adele

mums vad gott!

2012-08-04 @ 17:40:45
URL: http://adelebyberg.wordpress.com
Postat av: Sofia

Jag hade träff med en kille som jag egentligen inte hade så stora förhoppningar för, men som jag träffade för att min kompis så gärna ville och tyckte att vi passade bra ihop. Det var så fint med honom att vi träffades dagen efter också, och dagen efter det. Nu har vi inte setts på över tre veckor, ofrivilligt, men om en vecka är det dags igen. Det finaste med juli är alltså allt pirr i magen och hur han fyller alla mina sinnen.

2012-08-04 @ 17:50:52
Postat av: emmace.blogg.se

jag och två fina vänner åkte ut till öckerö en natt och köpte nybakta bullar vid 3-tiden på natten och badade i soluppgången. det var hur underbart som helst

2012-08-04 @ 18:42:54
URL: http://emmace.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag och killen jag tycker så mycket om tog bussen till Göteborg. Vi gick på Liseberg och hade det underbart. På bussen hem igen låg jag i hans famn och tittade ut på solen som gick ner, då sa han "jag älskar dig".

2012-08-04 @ 19:16:06
Postat av: Linnéa

Jag och min käraste far åkte en vecka till Frankrikes kust, Nice. Det var så fint att gå omkring på gator man aldrig sett förut med solkysst näsa, saltvatten hår och äta glass. Hjärtat lättades en hel del av att bara få se andra saker och slippa hemstaden i några dagar. För det var nog det jag behövde för att våga släppa taget om han. Tillslut.
Det var nog ändå några utav sommarens finaste dagar och från och med nu är jag förälskad i en ny stad.

2012-08-04 @ 19:21:03
Postat av: Lina

Jag tog med mig syster och en kompis i bilen och körde två timmar till Uppsala för att se Kent och det finns inget annat ord att beskriva kvällen med än "magiskt".

2012-08-04 @ 19:52:13
URL: http://acciowonderland.blogg.se
Postat av: Gabbi

Det bästa med juli var när min pojkvän kom hem från Turkiet. Han hade bara varit borta i två veckor men det kändes som en evighet! När han kom hem var jag redan hemma hos honom och väntade, vi kramades hårt och länge när han klev innanför dörren och jag ville aldrig mer släppa taget. Hela natten låg vi och höll om varandra och jag kände mig som världens lyckligaste... :)

2012-08-04 @ 20:06:38
URL: http://gubbsi.blogg.se
Postat av: Gabbi

Det bästa med juli var när min pojkvän kom hem från Turkiet. Han hade bara varit borta i två veckor men det kändes som en evighet! När han kom hem var jag redan hemma hos honom och väntade, vi kramades hårt och länge när han klev innanför dörren och jag ville aldrig mer släppa taget. Hela natten låg vi och höll om varandra och jag kände mig som världens lyckligaste... :)

2012-08-04 @ 21:33:10
URL: http://gubbsi.blogg.se
Postat av: Gabbi

Det bästa med juli var när min pojkvän kom hem från Turkiet. Han hade bara varit borta i två veckor men det kändes som en evighet! När han kom hem var jag redan hemma hos honom och väntade, vi kramades hårt och länge när han klev innanför dörren och jag ville aldrig mer släppa taget. Hela natten låg vi och höll om varandra och jag kände mig som världens lyckligaste... :)

2012-08-04 @ 21:34:02
URL: http://gubbsi.blogg.se
Postat av: Thea Lovise

tidlig i juli hadde jeg min livs vakreste tid. det var en tid hvor jeg satt på bryggekanten med føttene i vannet og han jeg elsker ved siden av meg. men så kom midten av juli og jeg reiste. jeg reiste langt, helt til andre siden av kloden. og her skal jeg bo, i ti måneder. juli var begynnelsen på en stor utfordring, men også en masse glede og opplevelser.

2012-08-05 @ 12:33:52
URL: http://magazine.trendsales.no/blogs/tlovise
Postat av: mathilda

Vart kommer dina randiga byxor ifrån i inlägget under? Ser så himla sköna ut att jag avlider.

2012-08-05 @ 13:23:06
URL: http://talkinghead.blogg.se
Postat av: jasmine

Den där varma kvällen jag ringde honom och bad honom komma över, när det plötsligt började regna och han sprang till mig i regnet och vi kramades hårt och länge under mitt paraply. Precis som i en film.

2012-08-05 @ 14:25:21
URL: http://www.brokigagestalter.blogg.se
Postat av: alice.

Fikastunder med bästis några gånger i veckan.

2012-08-05 @ 15:36:48
Postat av: anonym

äntligen, äntligen fick jag kyssa pojken med de mörkt chokladbruna ögonen och finaste svarta håret. Tiotals gånger. Äntligen fick jag känna hans händer på min kropp, höra hans röst viska i mina öron och se hans ögon glittra. jag är nog kär. påriktigt.

2012-08-05 @ 16:46:14
Postat av: melodramatisk.

blev förälskad. (och sedan övergiven)

2012-08-05 @ 16:48:46
URL: http://motsvarigheter.blogspot.se/
Postat av: Lena

Juli var en månad med mycket jobb, jag och min pojkvän jobbade på så olika tider och vi hann knappt ses. När vi väl sågs var det så himla, himla underbart, som alltid. Vi räknade ner dagarna tills vi flyttar ihop och idag är det mindre än två veckor, åh.

2012-08-05 @ 21:15:48
URL: http://midnightcity.blogg.se
Postat av: HaNzA

Jag har jaft underbara stunder denna sommar..
jag har gått runt i myskläder och dagdrömt.. försvunnit ur verkligheten och tagit resväskan och flygit till min drömvärld en stund..sedan kommit tilbaka för att träffa fina vänner lysnna på sommaregnet som smattrar mot fönsterrutan.. ÅH vad jag älskar sommarregn.. jag har varit på mysiga fik med fina vänner.. fotat och sjung och spelat gitarr för hjärta och själ.. det har varit fint..


du får jättegärna kika in på min blogg. jag skriver mest om tankar dagdrömmar och dikter.. en av mina hobbys är även att fota så det finns många foton på bloggen ! Ha det fint !:)

2012-08-05 @ 21:31:26
URL: http://hanza.blogg.se
Postat av: J

jag och ett gäng kompisar åkte och tältade vid en sjö en kväll och det var så härligt där. vi blev lite fulla och jag tänkte att ikväll kanske är kvällen då jag kommer att få kyssa den där fina pojken som aldrig lyckas lämna mina tankar. det fick jag inte. klockan var ungefär 4 på natten/morgonen och jag låg fortfarande vaken i tältet, och tänkte ungefär att "jaha, så blev det med det." och så vänder sig min kompis om, fnissar och frågar om vi ska bada. så gick vi ut, och badade i morgondiset i det kalla vattnet. näck till och med! och jag tror det var då jag bestämmde mig för att mina tankar skulle sluta plågas av minnen och förhoppningar om den där pojken jag aldrig kommer kunna få. och att den istället skulle fyllas med fina och lyckliga saker som den där morgonen i juli.

2012-08-06 @ 21:53:35
Postat av: S P R A L L I C E-fotografi och annat fint

Vi var två familjer som bodde i två söta stugor vid havet. Det var varmt och vi åt god mat och hoppade hundratals gånger från den lilla bryggan i det svala, salta vattnet. På kvällarna när vi satt och skrattade tillsammans kände jag livet i mig.

2012-08-07 @ 10:01:33
URL: http://sprallice.blogg.se
Postat av: Nora

Allting blev bra. Alltså, på riktigt bra. Det hände i Juli.

2012-08-07 @ 18:24:26
URL: http://norasblogg.wordpress.com
Postat av: Nick

reste runt i världen, både den geografiskt korrekta världen och den som snurrar i mina tankar. lärde känna nya personer. sådana som man blir glad av att vara med, sådana som får än att bli så där lyckligt pirrig. dansade nätterna långa med mina favoriter och sov tätt tätt intill den där drömpojken.

2012-08-07 @ 23:37:57
URL: http://nicksworld.blogg.se
Postat av: lisa

god frukost!

jag var på urkult och sista natten umgicks jag med en fin kompis som jag var sugen på att kramas med, han jobbade ända till tre på natten och efter några timmar blev vi alldeles ensamma och började hångla. det var så himla fint och jag ville bara hångla mera. så vi stod och hånglade i någon timme innan vi tog en promenad och sedan fortsatte vi hångla och hade det hur fint som helst tillsammans och sedan gick vi tillbaka till våra kompisar som om ingenting hade hänt och jag var glad i själen och nästa dag när jag träffade honom igen så kramas vi och han säger finlisa och det här är en superfin vän som jag har tänkt åka och hälsa på snart och ha det fint med igen.

2012-08-15 @ 23:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0