om ett sportlov.


Genom mobilkameran. Efter en turbulent helg började sportlovet lugnt och fint med mys och pepp-prat hos en fin vän. På tisdagen åt jag varma mackor till lunch och hade film-marathon med min sjuka syster. Finfint.


På onsdagsmorgonen åt jag en god grötfukost med torkad frukt och mjölk för att sedan hoppa in i bilen och åka till Halmstad för att träffa mormor och morfar och åka på shoppingäventyr.


Väl framme åt vi en lätt lunch på konditori Regnbågen och kände oss nostalgiska av alla minnen. Staden är som mitt andra hem nästan.


Därefter besökte vi Myrorna och lite andra secondhand-och vintagebutiker. Mitt köp blev boken Ett ufo gör entre av Jonas Gardell som jag hört så mycket gott om. Efter shoppingen åkte vi hem till mormor och morfar där vi gott, tittade på filmer och pratade bardomsminnen. Så himla mysigt.


Dagen efter åt jag lyx-frukost i form av morfars bästa pankakor, rostad macka, kaffe och vindruvor innan vi hoppade in i bilen för fler äventyr.


Ullaredlunch och eftermiddagsmys. Att dricka vin, se på franska filmer och prata mode med mamma och mormor är bland det bästa jag vet.


Jag köpte ett nytt mobilskal på Ullared för en billig peng. Prickigt är så himla fint! På kvällen åt jag morfars galet goda köttbullar och potatismos. Nostalgi.


På fredagen åkte vi hem igen. Gjorde ett kort fika och shoppingstopp på vägen där jag inhandlade min fina klänning i inlägget nedan (tänker visa en bättre bild snart). Jag och mamma delade en äppel-yoghurt och en grov scone på espressohouse. Smaskens.


Jag gick klädd i min bästa sammetskjol och t-shirt från monki dagen till ära. Dagen efter vaknade jag upp med illamående och huvudvärk och där är jag nu. Halsfluss. Men det är på bättringsvägen och jag ska nog vara helt tillfrisknad innan veckan är slut. Hoppas. Ha det fint! Puss
[instagram: hannahstone_]

Kommentarer
Postat av: Kamille

Jag älskar dessa inläggen! Synd att jag inte har en iphone bara :( skulle vilja följa dig

2012-02-29 @ 13:39:29
Postat av: Amanda Jonsson

Dina inlägg är alltid lika fantastiskt fina. Älskar fotografierna, även mobilbilderna, och att du skriver så himla fint. <3

2012-02-29 @ 15:28:10
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: Frida

Din instagram är så fin precis som din blogg.

2012-02-29 @ 17:26:44
URL: http://neonfrida.blogg.se/
Postat av: Emma

så fint, låter mysigt.

2012-02-29 @ 18:54:04
URL: http://whentears.blogg.se/
Postat av: S P R A L L I C E-fotografi och annat fint

Jag älskar din blogg, din stil och dina bilder! Följer dig på instagram:) Jag heter sprallice96 om du skulle vilja följa!

2012-02-29 @ 21:04:30
URL: http://sprallice.blogg.se/
Postat av: Frida

åh så fint :)

2012-02-29 @ 21:50:21
URL: http://ffrida.spotlife.se
Postat av: Emma

Åh, din blogg är så fin. Jag älskar att kika in här och läsa allt fint som du skriver och titta på dina underbara bilder! Tänkte bara kolla om du har instagram och isåfall vad du heter där!:) Krya på dig kramar från mig!

2012-02-29 @ 23:00:14
URL: http://nittiosju.webblogg.se/
Postat av: Emma

vet inte om det är en app eller om du redigerar på datorn men hur har du fixat sista bilden längst ner till höger? :) tack för en jättebra blogg!

2012-03-07 @ 19:13:37
URL: http://emmaingemann.blogg.se/
Postat av: Maricel

Du verkar ha en underbar mamma! <3

2012-03-08 @ 13:32:27
URL: http://mariceleriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0