om boktips, sjöjungfruar, instagram och sommarfavoriter.

del 1. tack för alla fina frågor! det var så många den här gången så jag välder att dela upp alltet i två. ha det fint! puss
 
Tumblr_m57f1saqaa1r1gvqzo1_500_large
 
Har du nå speciella skönhetsrutiner? nej, faktiskt inte! jag sminkar mig ganska lite, ännu mindre på sommaren och håret brukar jag ha i hästvans när det torkar för att få det jämnlockigt och med mer volym! 
 
Ska du ut och resa nåt mer detta år? det blir troligtvis en resa på höstlovet men änsålänge har jag inget planerat! vi får se. åh, är inte det en fantastisk känsla att ha en resa framför sig?
 
På de senaste Instagrambilderna har du en alldeles underbar tröja, vart kommer den ifrån? om du menar den stora, stickade pudderrosa så är den från monki! ska visa lite bilder här i min cafévärld snart.
 
jag undrar vilken app/effekt du använder i instagram när dina bilder får ett sånt där varmt svagt gult sken? till och med i dag har jag använt mig av filtret valenciaga, i två omgångar i dag började jag dock använda mig av appen pix!
 
Gillar du att rita? åh, jag älskar att rita! dock är jag inte så värst bra på det - men jag jobbar på det!
 
Skriver du dagbok eller är bloggen som en? i januari i år började jag skriva dagbok och har gjort det regelbundet sedan dess. där skriver jag om sånt som verkligen känns. det som gör mig arg, glad, ledsen, besviken och det som gör ont. i bloggen försöker jag hålla mig glad och visa sånt som jag gör på dagarna, sådant som jag vill minnas för att det är fint. så man skulle kunna säga att bloggen är min dagbok och dagboken är det stället jag skriver av mig.
 
Hur mycket pengar har du att spendera varje månad? Från jobb eller endast studiebidrag? jag har inget jobb just nu, så det bara bidrag. ungefär 1500 får jag i månaden.
 
Vad gör du när det regnar? Åh, jag pratade nyss om det med min pappa. Vissa blir så himlans deppiga när det regnar men jag förstår inte hur man inte kan se allt det fina som kan göras då! bio, promenader, spelkvällar, baka bröd, fika och luncha på fina ställen, shopping-och loppisturer eller besöka museum!
 
 
När och hur började dina ätstörningar? I höstas fick jag nog utav att tycka illa om mitt utseende så jag beslutade mig för att gå ner i vikt. i dag vet jag att det absolut INTE är rätt väg att gå om man vill ha ökat självförtroende.
 
Vilken måltid är din favorit på dagen? frukost har alltid varit min favorit. det är alltid gott och det är då ag njuter som bäst. men nu, i sommar har jag upptäckt hur underskattad lunchen är! det är då man kan boka date-tid med vännerna eller åka ut på ett idylliskt smultronställe med familjen. så himlans sommarfint heltenket.
 
Vad är din absoluta favoriträtt som middag? åh, jag har ju ingen sån. jag har aldrig haft en särskilld favoriträtt utan känner alltid efter vad jag är sugen på. jag testade det här receptet i går och åh! så himla gott det var. en ny sommarfavorit!
 
Vilken är din favorit bland storbloggarna? jag följer inte så många "storbloggar". de största som jag följer är niotillfem samt Elsas blogg och de är ju himlans bra! 
 
Vilken är din favorit affär? monki och hm är de affärer jag helst köper kläder i . men allmänt tycker jag bäst om små  finurliga lant-butiker (smultronställen) och vintage/second hand-butiker, såklart!
 
Har du något bra tips på en somrig bok?, gärna lite romantisk om man så flummigt får be om det.  läs himlen börjar här av Jandy Nelson. romantisk och himla fin!
 
Boktips? Favorit bok? jag har ett par bra börcker på senaste tiden som jag tänkte berätta om i veckan. de jag kan tipsa om just nu är mina tre favoriter, himlen börjar här av jandy nelson, ett ufö gör entre av jonas gardell och kapitulera omedelbart eller dö av sanne näsling.
 
Tumblr_m12zyxtwku1qep7vdo1_500_large
 
Filmtips? går ett bio-tips bra? jag såg nämligen L.O.L (den med miley cyrus, ni vet) med en fabulöst fin vän här om dagen och den var faktiskt helt galet bra och fin. långt över förväntan. åh. se, se ,se!
 
Hur gammal tror du att du kommer bli? vet inte! och det spelar mig ingen roll. jag ser till att göra saker jag mår bra av och tycker är kul och dör jag i dag, eller om hundra år så kan jag ändå inte hjälpa det. 
 
Enhörningar eller sjöjungfruar? jag har alltid haft en liten dröm om att bli en sjöjungfru så det får nog bli det! jag minns när jag var liten och spenderade mina sommrar här i tylösand. jag tyckte om att gå och bada själv, simma och låtsas att jag var en sjöljungfru. precis som ariel. 
 
Kan du inte berätta om något du ärr du har på kroppen? Ärr brukar har en historia bakom sig. haha, åh jag har ett ärr på mitt pekfinger, vänster hand som jag fick när jag åkte bak på mammas cykel när jag var tre och vi bodde i japan. jag vet inte varför men jag stoppade in fingret i bakhjulet och det började blöda något otroligt. vi behvde inte sy, mamma virade en blöja runt mitt finger och så var det med det - men ärret syns tydligt ändå!
 
Vad heter du i mellannamn? ellen och josefin är mina mellannamn! passar mig bra.

Kommentarer
Postat av: Lena

Bra svar fina du! Haha åh, berättelsen om ärret!

2012-07-18 @ 21:35:10
URL: http://midnightcity.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0