om varmt väder, goda måltider och sommarkläder.


Så var det dags igen! Min vecka genom instagram där jag heter hannahstone_ alltså. Vi börjar med måndag och en frukost bestående av finncrisp och ägg, passionsfrukt samt yoghurt med müsli. På eftermiddagen mötte jag upp mamma i kattesund för att införskaffa veckans omgång av grönsaker och frukt. Kalas!


I tisdags var det så himla himla varmt. Jag förundras fortfarande över att kunna sitta i bara shorts och bikini och smaka vattenmelon och ändå tycka att det var för varmt. Det är så himla skönt att inte behöva gå omkring och frysa längre. På bild två syns ännu ett frukostfotografi. Den här gången bestående av kaffe, en halv grapefrukt, yoghurt och müsli.



Mera frukost! Laddade upp med ett äpple, två knäckebröd och yoghurt med müsli. På andra bilden ser ni en liten bit av mitt rum där min nya klänning från monki hänge och dinglar i fönstret. Fint!



Klädvalet som syns i inlägget nedan där det även står var plaggen kommer från. Mitt mobilskal är det många som har frågat om och det har jag köpt på gekås i ullared. Det börjar bli ganska slitet nu så om någon har ett bra tips på vart jag kan finna finfina mobilskal så tar jag väldans gärna emot det!



Ett litet mellanmål. Vilken matvecka det blev! Keso, kiwi, hallon och pumpafrön tillsammans blev en kalasgod kombination. På andra bilden ser ni mig i monki-klänningen, ruffsigt hår och favoritsmycken.



I lördags gick jag och min fina vän Elin upp supertidigt för att gå på loppmarknad på södra espanaden. Efter en och en halv timmas loppisfyndande gick jag en runda i staden innan vi skildes åt och jag mötte upp pappa på St.Jacobs. Åt en smörgås på surdegsbröd med russn bestående utav prästost, sallad och goda grönsaker vilket var det godaste på länge.



Och så i dag. Drack kaffe och åt en en skål med yoghurt och müsli samt en proscutto/ost/persika smörgås  till frukost samtidigt som jag gratulerade min fina fantastiska mamma. Jag älskar henne något otroligt. Det blev en väldigt fin och mysig söndag som avslut på en bra vecka. Ha det fint! Puss

Kommentarer
Postat av: A N N A

Finns likadant mobilskal på fyndiq.se! i andra färger också, man får hem grejorna himla fort därifrån iallafall :)

2012-05-27 @ 22:01:44
URL: http://gustavssonanna.devote.se
Postat av: elin som skattar åt det mesta med hannah. f&s träningar

hmm... känns som jag precis blev hemligt kär i dig. men det är kanske så det är. jag är hemligt kär i dig. typ lite. hihi

2012-05-27 @ 22:50:26
Postat av: S P R A L L I C E-fotografi och annat fint

Älskar din blogg. Åh, du inspirerar mig!

2012-05-28 @ 10:20:40
URL: http://sprallice.blogg.se/
Postat av: Mary :)

Jag älskar verkligen din blogg!

2012-05-28 @ 10:57:41
URL: http://mymary.blogg.se/
Postat av: sarah

Gillar verkligen dina inlägg med instagram-vecka! Men jag haren fråga om du har tid att svara, alltså du äter så lyxig frukost varje dag och det ser verkligen supergott ut! Men på veckodagar har jag bara tid att slänga i mig en macka, så hur har du tid att äta så fin frukost på vardagarna? :)

2012-05-28 @ 14:44:26
URL: http://saarahhjanss.blogg.se/
Postat av: Evelina

Bara så fint alltihop. Du är så fin.

2012-06-10 @ 02:45:36
URL: http://hippo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0