vårmagi - del ett.

Jag firar långhelgen med att publicera era fina helgberättelser. Tack för alla fina ord! Så fort jag känner att livet känns lite fel läser jag era texter om och om igen och glädjs åt hur fint livet kan vara. Åh, puss!

 

6046948914_cdcf7c4a97_z_large

 

Jag har suttit i vår nybyggda, inglasade altan och studerat de gröna träden, tittat på vitsipporna och bara känt sommarkänslorna fylla hela kroppen med glädje! Lyssnat på P3 där de pratat om fascination och tänkt på allt jag fascineras av.

Jag har tänkt lite på pojken jag aldrig träffat men som jag fascineras av så mycket och så gärna vill ha.


I söndags var jag bara glad över att kunna visa personen som hjälper mig så mycket i livet varje dag hur mycket jag älskar och respekterar honom. Med tårta och serpentiner firade jag min pappa som fyllde 45 och det var bara fint att se honom så glad.

 

I helgen träffade jag en snygg kille för första gången, som jag bara spanat på på avstånd innan. Vi var på en fest och egentligen kanske jag gjorde bort mig lite för jag snackar så mycket skit när jag är nervös. Men det gör inget, för nu ska vi sitta i samma styrelse ett helt år och kommer ses varje vecka.

 

Låtsades att jag var tillsammans med en kompis för en kväll. Låtsades att det var på riktigt och betydde något. Så skönt att få låna en känsla, bara få äga den för en kväll igen.

 

I helgen var jag rätt sjuk och lite ledsen, men det är okej för hela helgen har jag varit med honom. Han som ligger vaken bredvid mig i timmar när jag sover utan att bli uttråkad; "det är aldrig tråkigt när jag är med dig" och som pussar mig i pannan när jag känner att det-slutar-aldrig-regna-deppen kommer över mig. Världens finaste kille och en rätt händelselös helg.

 

4640573347_ce59311533_z_large


I helgen har jag varit med min pojkvän. Vi har lagat middagar ihop, hånglat och kollat på massor av film. Och så har han sovit mot mitt bröst och sen har vi spelat Yatzy ute i solen i bara underkläder och när matcherna i premier league gick som vi ville lyfte han upp mig i famnen och kysste mig.

Att springa omkring på Stockholms gator, lyssna på We Are Young och dricka barnförbjuden öl är väl inte så farligt? Att också bli lite halvt retad för att man har skorrande lundensiska Rrrr är också ganska fint. De är bara avundsjuka för att jag kan prata skånska och de inte kan. så de så.

 

Jag fikade i flera timmar, körde flaggan på Göteborgs centrala gator med en hel hög fina människor, sov över med två utav dem och sen så målade vi hus, falu rödfärg, samtidigt som vi skreksjöng till musik i solen.

 

Att fylla 16 och känna lyckorus hela tiden! Att känna att det var den bästa dagen på väldigt väldigt länge. Att få vara med nära och kära och bara njuta av en finfin dag. Att borra in huvet i en lockig liten filur. Och att förstå det jag inte kunnat förstå. Att hon är våran lilla valp

 

I helgen insåg jag att livet inte alls är det jag har gått runt och trott att det är de senaste åren. tillbringade därför natten med att titta på gamla henrik berggren-intervjuer och broder daniels cruel town-platta. såhär i efterhand inser jag att det inte är en dålig sak att livet inte är det jag har trott att det är. nu kan jag ju göra någonting utav det.

 

I lördags insåg jag hur fint livet faktiskt var, trots det forsande regnet och de allt för susande träden.

 

Tumblr_lqqq6647vn1qfmptno1_500_large

 

Denne heljen drog jag til min pojkven i Stockhom. Åh, så fint det er her nå om våren! Vi har brukt dagene til å sitta under körsbärsträden, spise god mat och nyta av solen. Lykke!

 

Jag flyttade till Lund med pojken jag drömt om (han är sådär fint brittisk och uttalar sina o:n som ouuh). Vi flyttade in i en liten trång etta, med en köksvrå och fula tapeter, men jag älskar det ändå, För det är min första egna lägenhet. Vi firade, bara vi, med att dricka rött vin och dansa till Fred Astaire. Så fint det var.

 

Hela helgen har jag spenderat i Norge på racingbanan. Följde med som förste assistent och stöd till en fin vän. Jag kom hem med en hel bunt av nya kunskaper och nya minnen. Det var mer än fint att komma hemifrån när allt är tungt. Min helg har varit mer än bra!!

 

Känt doften av sommar regn på varm asfalt, glömt känslan av hans tunna läppar mot mina, tänk om jag aldrig ser honom igen. Herregud låt mig minnas dem igen.

 

Jag var på väg hem. Med min portfölj till bredden fylld med böcker var jag på väg hem. Regnet öste ner. Allt var grått. Allt var grått tills en silvrig Porsche svängde upp intill mig. Rutan vevades ner och en mörk röst sa "Hoppa in! Du får inte gå hem i regnet!" Han räddade mig. Räddade mig från regnet och jag kände mig som huvudkaraktären i en kärleksfilm.

 

♥ Jag och en kille i min parallellklass bestämde att vi ska gå och ta en kaffe någon dag efter skolan. Han är blond, spelar gitarr, sjunger, har bra musiksmak och ett jättefint leende. Perfekt med andra ord.

 

Tumblr_m3n4jg3hpp1ro4477o1_500_large

 

♥ I lördags var jag på loppisrunda med pappa och jag köpte en jättefin tekanna som fick mig att längta ännu mer tills den dagen jag flyttar hemifrån då ska jag minsann ha en massa tebjudningar!

 

I fredags kom ett gäng fina vänner hem till mig för att äta mat och för att fira min sjuttonårsdag en vecka för sent. Vi satt på köksbänkarna, skrattade högt, högt, högt, åt popcorn och dansade till nostalgimusik som man minns sedan barnsben. Det var det finaste på länge.

 

Fått sms som gett mig fjärilar i magen och försökt att uppskatta känslan av förväntan istället för att bara bli otålig.

 

♥ I söndags hoppade jag upp ur sängen, åt en världsgod söndagfrukost (sådär god som bara söndagsfrukostar kan vara), tog mamma under armen och satte hunden i kopplet för att gå på promenad längs vattnet. Efter ett tag stannade vi till på ett café och åt glasstrut i solen och jag var sådär välldans vårlycklig som man bara kan vara under våren.

 

Jag dansade igenom helgen som jag gjort ungefär varje helg sen hur länge jag kan minnas nästan. Spatserade på gator och sjöng högt på en fest till musik som bara jag och min bästa vän tycker om. Jag fick ett sms fyra på morgonen av pojken som betyder allt där han sa att han önskar mig inget än det bästa.

 

[bildkälla]


Kommentarer
Postat av: Lisa

så himla fint inlägg åh!

2012-05-17 @ 15:45:31
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Maria

Så fint! Tänk jag läste alla med ett litet leende, livet är fint!



Det behövs fler sådana här inlägg i bloggvärlden :)

2012-05-17 @ 16:17:24
URL: http://iia.webblogg.se/
Postat av: Olga

Ett helt underbart, fantastiskt inlägg. Det här gjorde min förmiddag! Åh!

2012-05-18 @ 10:06:13
URL: http://beyondthis.blogg.se/
Postat av: Hanna

Härlig och peppande läsning!

2012-05-18 @ 10:39:21
URL: http://hannaedman.blogg.se/
Postat av: Maria

Tar du alla de underbara bilderna själv? :)

2012-05-18 @ 13:10:26
URL: http://misleadingtonowhere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0