och jag väljer att stanna och sväva på mitt rosa moln.


fredagfrukost. södertehavregyrnsgröt med äpple, russin, mandlar och kanel samt knäckebröd med ost och saltgurka. boken jag läser just nu heter 100 meter lycka och är en väldians fin sorgehistoria som jag inte kan lägga i från mig. det är bara några kapitell kvar men jag önskar att den aldrig tar slut. ha en världsfin fredag, det tänker jag ha! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: jennifer

Dina frukostar ser alltid så galet goda ut.

2012-09-14 @ 20:19:59
URL: http://jenniferstroud.blogg.se
Postat av: Klara

Oj vilken fin och inspirerande blogg du har. JAg halkade in här på nått sätt just idag och det är jag glad för. Kan du inte skriva lite om hur du blev frisk från ätstörningarna. Jag lider själv av det och det vore fint med lite tips på hur man tar sig ur den. Kram

Svar: hejj! åh, så glad du gjorde mig nu! fint att du tycker om det du läser. i min senaste frågestund avslutade jag med mina bästa tips. http://coffeeworld.blogg.se/2012/september/fraga.html#commentdet går också fint att maila mig på [email protected] för jag hjälper dig så himla himla gärna! tusen kramar och lycka till. glöm inte att livet är ditt att leva och låt inga dumma tankar stoppa dig från det!
Hannah.

2012-09-15 @ 14:02:39
Postat av: Fanny Walhed

Mums, ser gott ut!

2012-09-15 @ 14:58:47
URL: http://komigenfanny.blogg.se/
Postat av: Diman

åh så mysigt!

2012-09-15 @ 15:13:15
URL: http://bornindecember.devote.se
Postat av: Leone

Jag visste inte riktigt vilket inlägg jag skulle kommentera detta i så jag tog första bästa.
Jag kan inte riktigt beskriva hur mycket jag tycker om din blogg. Du har verkligen inspirerat mig genom dina bilder och texter, och framförallt har du hjälpt mig att jobba med mina matproblem. Jag har inte nått hela vägen fram än men jag känner att maten inte tar upp lika mycket av min energi längre. Tack så mycket.
Just nu känner jag för första gången på länge hur jag kurar ihop mig, lyssnar på The Script- The man who can´t be moved (minns alla mornar när det var min väckningssignal) och bläddrar igenom ditt arkiv av fina inlägg. Tack för en så himla fin och inspirerande blogg. Jag vill bara att du ska veta hur otroligt bra du är.
Kramar.

2012-09-15 @ 20:53:43
URL: http://lingers.blogg.se
Postat av: Becka [fotoblogg]

Åh så gott & mysig bild. ♥

2012-09-16 @ 17:36:55
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0