om smoothies, drömmars mål och förkylningsdagar.

så var det ny vecka igen. redan i går började den och åh, jag förundras så över hur fort dagarna går. fast det gör mig ingenting för det finns ju så himla mycket fint att se fram emot. men innan vi tittar framåt tycker jag vi tar en titt bakåt i tiden för nu tänkte jag nämligen visa vad som har hänt på instagram på sistone! där finner ni mig som @hannahstone_.


smoothie är en sådär kalasbra mellis eller före-tränings-mat. så himla enkel och vardagslyxig på samma gång! med hallon, vanilj och blåbär var det här. på andra bilden visar jag min ryggsäck som jag älskar så.
 

när hösten kommer krypande är jag plötsligt förkyld mest hela tiden. då ger jag mig själv några extra timmars sömn eller en fin stund med söderté och en bra bok. plösligt blir det jobbiga mysigt. och det är ju fint.
 

en frukost. söderté, gröt med äpple, kanel och mandel samt knäcke med ost och saltgurka. andra bilden visar en liten del av mig en höstbra dag i klädd spetsklänning och bästa halsbander från accessorize. 


ben. regniga dagar klär jag mig i manchesterbyxor och hunterstövlar. när jag kommer hem tar på mig pyjamas och kryper ner i sängen med lite plugg. fint, tycker jag. 
 

här är jag en febrig lördag. nya elle damp ned i brevlådan och jag stannade i sängen och läste precis hela dagen.
 

en träningssmoothie. och på andra bilden syns min älskade charlie som har blivit lite extra gosig nu när han inte tycker det är lika kul att leka ute längre. jag tror han är rädd för regnet. väldans söt.
 
höstmys i from av té, stickat, en bra inredningsbok och knut i håret. idag fick jag höra att ett mål är en dröm med en deadline. så nu börjar jag samla på drömmar. fina små mål att bära med mig och sträva efter. mål som gör mig innerligt lycklig och inte får ångesten att krypa fram. det tycker jag också ni ska göra. ha det fint! puss
fotografier: jag

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh himla fint sagt, ska nog också börja samla på drömmar tror jag minsann!

2012-09-18 @ 21:46:17
URL: http://klverblomma.blogg.se
Postat av: Embla

Alltid så himla fint.

2012-09-18 @ 23:34:56
URL: http://sotvatten.blogg.se
Postat av: Maria

Åh söderteet är så gott! Din ryggsäck är så fin, jag tycker jag skymtar Harry Potter under den? Litet tips är att läsa de på engelska (inget måste), för jag tycker de är så himla mycket bättre då!
Kram!

2012-09-29 @ 12:28:09
URL: http://mariahjartalondon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0