låtsas att jag är i paris, stannar i en fotoautomat och förevigar stunden.

söndag. och i dag tänkte jag visa ett gäng något mer personliga vykort. photobooth! alltså åh, kanske är jag beroende men jag knäpper av vykort minst varje dag för att minnas humör, läppstift och klädval. ända sedan jag fick min dator för ungefär arton månader sedan. precis som fotoautomaterna i paris. vi tar oss en titt!


glad en väldans vårsolig dag. det var påsklov och jag skulle möta upp benjamin för en uteserveringslunch där vi sedan spenderade flera timmar med bokläsning, jordgubbste och dagdrömmande.


morgontrött. i bakgrunden skymtar min bästa planch med rörstrands swedish grace pudriga porslin på. finfin inspiration! tror bestämt att jag ska önska mig lite finheter därifrån till min student.


såhär ser jag ut när jag gör min absolut galnaste min! kan bli väldans pepp i bland. är man min vän kan man få en sådan här bild i inkorgen! 


en bild från i sommras. denna fina klänning från indiska är fortfarande bland det bästa i min garderob. åh vad jag längtar tills man kan gå klädd såhär. bara ben, en lätt klänning och bara tunna jeansjackan utanpå.


en sommarkväll gjorde jenny, min världsbästa syster margareta-flätor på mig. det visade sig vara en superfin festfrisyr! men funkar lika bra på mysiga filmkvällar som den ovan. som jag längtar efter sommaren nu alltså.
 

pepppussar kan man också få i inkorgen om man vill! på varje bild sitter jag förövrigt i mitt fönster, så bakom mig skymtar stora delar av mitt rum för den som är intresserad!


den här bilden är tagen för precis ett år sedan. drog allt hår bakåt för att se hur jag skulle passa i kort hår. jag har funderat på den här frisyren många gånger förut men alldrig riktigt vågat klippa. men någon dag kommer det säkert hända. kanske till hösten när vinden ändå trasslar till alla långa lockar?

en annan sommardag i nya högmidjade shorts från monki. just det där med shopping är en annan sak att längta till med sommaren. hundratals fina klänningar, shorts, toppar och annat fint kommer in i butikerna. jag kan knappt vänta!


en väldigt trött februarikväll. just sådär lockigt blir mitt hår efter en hel dag utav vind och snöfall. 

dagen då jag skulle lotta ut mina nya mobilskal. äkta materiell lycka! igen, tusen tack för alla fina ord. vill le precis sådär mest hela tiden när jag tänker på det! koftan jag bär på bilden är förresten min bästa vän just nu. från hm är den.
 

och sist men inte minst en höstdag i bästa collage-tröjan. hade mest mittbena då precis som jag brukar på hösten. men kankse är håret kortklippt nästa höst. vem vet? nu ska jag spendera mina sista helgtimmar med att lyssna på det här, om och om igen ända
tills jag somnar. galet fantastisk musik, jag kan inte få nog. åh. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska du på någon fin konsert i sommar? Kram

2013-04-14 @ 22:44:36
Postat av: Emilia

Åh du är så bra!

2013-04-14 @ 22:54:58
URL: http://eewmiliaa.blogg.se
Postat av: Gabriella

Du är så otroligt gullig!

2013-04-14 @ 23:31:27
URL: http://morningmoments.sese
Postat av: Maria

De där fina solglasögonen på första bilden, var är de ifrån? :)

2013-04-15 @ 00:29:53
Postat av: Beata

Du är så fin!

2013-04-15 @ 07:54:50
URL: http://ringbeata.blogspot.com
Postat av: alma

du är så himla fin! tack för världens bästa mail också.

2013-04-15 @ 09:56:40
URL: http://almawiola.blogspot.com
Postat av: Becka [fotoblogg]

Vackra, vackra du. <3

2013-04-15 @ 15:56:39
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: frida

haha åh man blir så glad av dig!

2013-04-15 @ 16:11:55
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Emma

vill också klippa mitt hår kort till axlarna, skulle vara så skönt! men samtidigt så skulle jag aldrig våga, men det är roligt att leka med tanken! kram!

2013-04-15 @ 18:25:00
URL: http://sevenseashells.blogg.se
Postat av: Ella

Kan du inte visa fler bilder där du har mittbena?

2013-04-15 @ 18:51:37
URL: http://vardagsvisioner.blogg.se
Postat av: E

sötis

2013-04-15 @ 21:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0