när det egentligen bara behövs lite solsken för att ge mig lycka.

måndag. och precis som vanligt är det dags för samanfattningen av min vecka genom instagram! den här gången summerar jag också det underbara, varma, soliga, pirrande påsklovet som kan ha varit ett utav mina bästa någonsin! för aldrig har jag känt mig såhär sprudlande glad, kär och tacksam till livet på samma gång. lyckorus, det är världens bästa känsla.


måndagen började med lite stadsäventyr följt utav pannkaksfika med benjamin. här ovan är vi hos honom. han äter sina med socker och sylt och jag förvånar honom med kalaskombinationen varma banan med keso och kanel. konstigt men åh vad himla gott det är!


min tisdag började med en efterlängtad sovmorgon. när solstrålar och fågelkvitter väckte mig åt jag yoghurt med finncrisp samt drack te medan jag fyllde på med inspiration från pinterest. mig hittar ni här!
 

efter någon timma styrde jag mina steg mot busshållsplatsen för att tillsammans med benjamin åka till lommas absolut bästa café, kajgatan trettiofyra för några mysiga timmar av plugg och solskenslunch. jag klädde mig i blommig klänning dagen till ära! kände mig lite som ett påskägg.


dagen efter vaknade jag upp hos honom. åt frukost med färska jordgubbar och drömde om sommar. 


såhär klädde jag mig dagen till ära. har fyndat universums absolut finaste strupbyxor på hm som passar perfekt i vår då de är tunna och i pastell. superfint! klänningen är från monki. 


här är två luncher från veckan. båda är med en bas på matvete och blandade grönsaker. den ena är med persillia, soltorkad tomat, solrosfrön och halloumi som jag penslat med pesto innan stekning. hur gott som helst verkligen. tips, tips! den andra med äpple, soltrokad tomat, basilika, stekt zuccini samt halloumi. kalas!

på torsdagskvällen skulle pappa, som fyllt år i veckan firas. jag och syster mötte upp mamma på st. jacobs och köpte det absolut godaste levain-brödet någonsin. ska du handla bröd i lund är det hit du ska gå! dagen till ära bar jag mitt favoritarmband med en liten mustach på! från accessorize kommer den.
 
påskafton! jag kände mig fin som en pastellpralin i skjorta från hm och minttröja från monki. vi firade hos mormor och morfar där vi målade påskägg, skålade i champange och åt utav det godaste påskbordet någonsin.
 
här är en frukost från veckan samt ett lyckligt söndagsleende när jag insåg att lovet faktiskt inte är över riktigt ännu! för jag har den underbara turen att vara ledig till och med onsdag också! nu vankas det shoppingturer, takeing-care-timmar, våriga fotopromenader och många stunder i solskenet med en bok i handen. så himla skönt. ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Allt ser så fantastiskt mysigt ut!!

2013-04-01 @ 22:28:16
URL: http://morningmoments.webblogg.se/
Postat av: captivatedminds.blogg.se

Allt ser ut som en saga ❤

2013-04-01 @ 22:30:28
URL: http://captivatedminds.blogg.se/
Postat av: lisa

din blogg är alltid så bra och dina bilder är så fina!

2013-04-01 @ 22:38:26
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Clara

Åå så fina strumpbyxor! :D

2013-04-01 @ 23:51:04
URL: http://clarahedmans.devote.se
Postat av: nellie

åh vilket mysigt lov du verkar ha haft. och så fina bilder! kram

2013-04-02 @ 02:05:11
URL: http://domfyraarstiderna.blogg.se/
Postat av: captivatedminds.blogg.se

Hej! Känns så himla dumt att fråga. Men jag är typ kär i din header och undrar om du skulle vilja göra en åt mig? Mot en liten slant, så klart.

2013-04-02 @ 07:26:06
URL: http://captivatedminds.blogg.se/
Postat av: Sandra Leone

Åh vad jag gillar dina instagramsummeringar.

2013-04-02 @ 10:55:20
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: ellen

Har du provat te från Løv? Så himla fina små burkar med jättegott ekologiskt te!

2013-04-02 @ 12:50:05
URL: http://ellenfilippamaria.blogg.se
Postat av: Becka [fotoblogg]

Ser underbart ut!

2013-04-03 @ 15:49:58
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0