om tjugofyra sommardrömmar.

fredag. och ännu en solig dag! fantastiskt härligt. i kväll ska jag fara till en sakndad vän på kvällsmys och när jag vaknar upp är helgen äntligen här och tid för  alla de där vårbestyren jag drömmer om! i alla fall några. men nu tänkte jag faktiskt dela med mig utav några ännu varmare drömmar. det är nämligen dag för fortsättningen av mitt år genom instagram! här är juni och juli.


skolan började gå mot sitt slut och i takt med det började årets första smultron dyka upp i rabatten. vilken lycka det är! om helgens alla morgnar vandrade jag runt i min bästa pyjamas, på bild ett och drack kobbs södergårdste som är ett utav sommarens bästa teer. den sista bilden visar min skolavslutningsfrukost. soyayoghurt med färska bär, skivor utav kiwi samt knäcke med ost.
 

så var det äntligen sommarlov! och jag minns så väl hur jag vaknade upp de första lovmorgnarna. nervös men förväntansfull inför en sommar frisk från ätstörningar. jag levde livet i min blommiga byxdress, bakade mina godaste scones, åt grapefruktfrukost och lånade en mängd sommarböcker att njuta av.

bara några dagar senare for jag till spanien med caroline och hennes världsfina familj. vi åt frukost i trettiogradersvärme, firade midsommar och invigde våra nya bikinifavoriter. det var en så otroligt underbar resa. och jag var så himla stolt över att jag, på främmande plats med främmande mat klarade av det så bra och kände lyckorus gång på gång.
 
sangria vid poolkanten, eftermiddagskaffe, långa kvällar på restauranger och att läsa en bok om dagen i skuggan av en brännande sol. en underbar resa med en underbar vän. jag aldrig glömmer den aldrig.
 

efter elva dagar kom jag hem till ett regnigt men efterlängtat sverige. om kvällarna gick jag på friskis-pass och tog kvällsdopp på stranden och spenderade dagens sista timmar med kvällis och lite läsning ur muminboken. en utav sommarens mest minnesvärda kvällar var då jag och bästa josefin såg en kalasbra biofilm och åt kalasgod mat på malmös bästa indiska restaurang. så himla fin kväll alltså. åh,det måste göras om.
 
här kommer ytterligare fyra favoritstunder. en solig fika på superfint porslin hos farmor, brunbrända ben i gummistövlar på väg mot bibleoteket, att vakna till utsikten av familjen som äter frukost i trädgården samt en sommarkopp efter en lunch i malmö med favoritvän. till alla ni som just nu har lite sorg i kroppen vill jag rekomendera att titta tillbaka på sommaren, eller dröm om nästa!
för det här, det fick mig att må oändligt bra. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Åh Gud vad jag vill ha sommar nu. Ser helt fantastiskt ut!

2013-04-19 @ 15:01:05
URL: http://morningmoments.se
Postat av: Adele

Din blogg är ju bara för mysig :)

2013-04-19 @ 15:32:51
URL: http://adele.forme.se
Postat av: Elin

Hej fina! Älskar dina bilder! Vet inte om du har reflekterat över det, men det vore jättetrevligt om du ställde in så att bilderna i din blogg delas i RSS-feeds (typ Bloglovin) så att man kan se bilder där :)
Trevlig helg!

2013-04-19 @ 15:35:12
Postat av: Elin

det är ju helt galet vad jag längtar till sommaren.

2013-04-19 @ 15:36:08
URL: http://cinquantejours.blogg.se
Postat av: -

Åh, var kommer den blommiga- och svarta byxdressen ifrån? Superfina!

2013-04-19 @ 20:20:55
Postat av: julia

Du är så fin. Din blogg är så himla inspirerande också!

2013-04-19 @ 21:36:16
URL: http://mywonderland.sockergrynet.se
Postat av: REBECCAJOHHNYSDOTTER

men åh, du är så fin så! Ha det bra!:)

2013-04-19 @ 21:39:41
URL: http://rebeccajohnnysdotter.blogg.se
Postat av: nellie

åh så mysiga sommarbilder!! man längtar ju inte lite när man ser sånt här precis!

2013-04-20 @ 00:03:31
URL: http://domfyraarstiderna.blogg.se/
Postat av: envadur

Så himla himla fina bilder!

2013-04-20 @ 09:40:22
URL: http://envadur.blogg.se/
Postat av: therese

du är så himla, himla, himla sinnessjukt fin! älskar ditt utseende, din blogg och dina bilder.
styrekramar <3<3

2013-04-20 @ 11:05:05
URL: http://easyhearts.blogspot.com
Postat av: Maria Z

Härliga bilder! Längtar så mycket efter sommar och sol nu <3

2013-04-20 @ 15:01:08
URL: http://lovelyclouds.blogspot.se
Postat av: alexandra.

Jag är så himla nervös inför våren. Tänker alltid så himla mycket då. Men förra sommaren var första gången på flera år som jag åt glass igen. Det var det fina, och det är det jag minns. Puss!

2013-04-20 @ 15:48:16
URL: http://www.anotherteaworld.blogg.se
Postat av: sigrid

hejsan! Du har en så väldigt vacker, söt och inspirerande blogg. Älskar den! du är en riktig förebild för en osäker 14-åring som jag. Tänkte fråga om du har tips på bra och vackra second hand affärer i lund/malmö, för det är väl där du brukar vara? :) Jag åker dit ibland och känner att jag behöver bli lite guidad ;)

2013-04-21 @ 14:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0