chestnuts roasting on an open fire and jack frost nipping on your nose.

del ett.

 
vad måste finnas på på hannahs julbord? grön-och brunkå, det älskar jag! och gärna även grönkålspajen jag tänkte bidra med i år! mer vegetariskt tycker jag det borde vara!
 
hur ofta tränar du? vad tränar du? friskis och svettis-medelpass, löpning, promenader eller yoga. jag tränar när jag har tid och lust, har alltid varit glad i sport! men crika tre gånger i veckan brukar det bli. 
 
har du något tips på sköna och fina kläder att ha i skolan? tjocka strumpbyxor plus en favoritklänning, sammetsbyxor plus en lös blus eller en mysig kjol plus en stor stickad tröja är mina tre bästa kombinationer för mysiga, sköna och varma dagar i plugg!! 
 
vad tror du att du gör om 3 år? jag tror att jag bor i en egen lägenhet i en ny stad och pluggar samt frilansjobbar. kanske i göteborg, läser fotografi och skriver noveller eller i england, läser språk och fotograferar? 

 
hur ser din drömframtid ut? jag vill skriva, fota och pyssla med grafisk design, jag vill resa mycket, gärna runt i england, besöka new york och fara tillbaka till tokyo. jag vill bo i gbg, och london. men allra helst vill jag hitta någon att förälska mig i, hålla kontakten med mina favoritpersoner och hitta en bra vardagsbalans i livet. 
 
när på dagen och hur många gånger om dagen äter du? när jag är hungrig, såklart! men oftast regelbundna tider, annars mår min mage inte bra. underskattar aldrig ett mellanmål och att ha en fruktstund med en kopp te om kvällarna när jag och allra käraste syster pysslar är supermysigt!! 
 
kan inte du börja göra videobloggar igen? åh, vad roligt att du frågar! absolut, det ska jag göra så snart jag kan!! puss.
 
hur många besökare har du per dag/vecka? jag brukar inte kika efter det faktiskt, så jag vet inte! men är väldans chockad och pirrig för varenda en utav er som kommenterar och hälsar. tusen kramar!

 
vad har du för adventskalendrar i år? ingen, faktiskt! förutom en liten hemig grej som dyker upp lite senare i veckan. håll utkik!!
 
bästa jultipsen i lund? för fika tycker jag att st.jacobs och ebbas skafferi är världsbra!! eller cofféebreak om du vill ha en lugn stund för dig själv med kalasgoda tranbärsscones och chaite. så tycker jag om att kika efter julklappar på udda tina, ting, årstidens rum och st.erikshjälpens second hand!! och så finns det thomanders jul, som du kan läsa mer om här.
 
vad för dig skapar ångest? och hur reagerar du på det? hur hanterar du det om du ligger själv i sängen r.ex? jag reagerar på ångest gemom att få självförakt och hjärtklappning samt hyperventilation. hur gör du? jag får hög puls och jätteont i magen, och i bland panik och svårt att andas. min ångest är väldigt komplicerad och jag vet är inte riktigt redo att prata om den ännu. men åh, fina du. det där med självförakt tycker jag är det första du ska jobba på, för det är inte bra. peppa dig själv och ta hand om dig genom din ångest. för och om kärleken till dig själv är det ända som du kan vara säker på så ska du älska så mycket det går. lägg dig ner, andas lugnt och fokusera på sånt som är fint. snöfall, julafton och the cristmas song, exempelvis. hjärta.

bästa mumset på julen? lussekatter, morfars marsipangodis och kanderade mandlar på en snöig julmarknad.
 
 
viktigaste julpyntet? mina nya glitterrenar tycker jag så himla mycket om! kanske för att jag köpte dem som en peppande present till mig själv? annars så tycker jag att julstjärnorna som hänger i var fönster gör galet mycket för stäminingen!

svarar du inte på mail? jo, absolut!! men såhär års trillar det in väldans mycket i inkorgen och eftersom jag är galet tacksam för varenda ord vill jag svara så bra som möjligt, så det tar lite tid! om det skulle vara så att jag inte svarat på alldeles för länge kanske det kan vara så att något strulat på vägen, och då är det bara att slänga en kommentar så löser vi det! jag läser alla era ord och kan nästan inte förstå hur fina ni är vid mig, blir så glad. hjärta.
 
sist men inte minst, din bästa julklapp någonsin? min systermkamera gav mig både drömmar och lyckotårar!!
 
hur dricker du ditt kaffe? eller dricker du bara te? jag dricker kaffe supersällan, men om jag gör det vill jag ha hasselnötskaffe från indiska och jag vill ha det svart! men annars dricker jag mest te, minst en gång om dagen!!
 
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Saga

Håller med dig i att det vegetariskt borde ges större plats på julbordet! Kål är jättegott. Jag har precis infört den här hemma och alla gillar. God jul!

2013-12-05 @ 14:35:32
Postat av: Bonnie

Älskar att läsa dina svar.

2013-12-05 @ 17:06:27
URL: http://bonnieelinandrea.blogg.se
Postat av: Emma

Varför heter din blogg "kaffevärld" om du inte ens är särskilt förtjust i kaffe?

2013-12-05 @ 19:14:16
Postat av: Sara

Hannah!! Var har du köpt de där raggsockarna? De verkar perfekta och jag lyckas inte hitta några helt vanliga, hederliga raggsockar.. Tack på förhand!

2013-12-07 @ 16:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0