dagar snurrar förbi, jag väntar på att bli fri.

lördag. och jag kan inte låta bli att tipsa alla ni som skolan har eller snart ska fly för att börja jobba på riktigt, vare sig det är på din drömarbetsplats eller på något som mer tillfälligt som mitt att se upp. för det finns något som är att jobba för mycket. och då spelar det ingen roll hur mycket du älskar ditt jobb. det kan få dig att kollapsa av trötthet ändå.


lite så har mina två senaste veckor, tyvärr varit. och när jag i dag drar mig i väg till jobbet för näst sista gången i år ska jag ha sett
till att peppa mig själv så mycket det bara går!! och jag börjar nu, med fortsättningen av min summering av året genom instagram. och vi har kommit fram till jul!! dagen började hos mormor och morfar.
 

och åh, jag vet att jag redan delat med mig utav vykorten från favoritdagen men just för peppens skull tar jag det en gång till. efter att ha öppnat paketen i julstrumpan samt ätit frukost gick jag och jenny ut på en långpromenad i vinterlandet.
 

men, vi fick snart väldans brottom hem igen! för kusinerna var på väg och vi ville hinna göra oss aftonklädda och fina. jag klädde
mig i min smaragdgröna spetsdröm från hm samt ett spänne med en sammetsrosett i håret som jag som jag införskaffat på second hand samma år. vintagekärlek tusen gånger om!!
 
vi åt julig lunch-smörgås, kikade på kalle ankas jul, öppnade våra klappar och sedan var det dags för det där julbordet som magen längtat efter under en hel månad utav inte-lika-goda-som-morfars-sill och köttbullar. till efterrätt äter vi risgrynsgröt!!
 
och så småningom, efter mycket julgodis, en hel massa julfilm samt kramkalas med alla fina gick vi och la oss. jag somnade gott i mitt nya nattlinne som jag fick utav allra käraste syster. en utav mina bästa presenter, vill jag minnas!! plus kånken och kallendern.
nästa morgon åt jag frukost med kusinvitaminer framför vinterfilmen narnia samt astrid lindgrens jul.
 
åh, jag minns hur jag tänkte att den där atrid var allt ett geni, och hur mycket jag älskar, älskar bardomsnostalgi!! därefter blev det ganska stressigt eftersom vi på kvällen skulle fara till på skidresa! så, väl hemma packade vi våra väskor och for snabbt iväg igen. men mer om det äventyret tar vi en annan gång! för nu far jag till näst allra sista jobbdag! ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Alva

Kommer du att behöva arbeta under julafton i år?
Kram

2013-12-21 @ 11:38:57
Postat av: Ella

Åh

2013-12-21 @ 12:15:06
URL: http://vardagsvisioner.blogg.se
Postat av: Sofia

åh vad mysigt!

2013-12-21 @ 14:56:47
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Daniella 🌙

kan inte du visa dina favvoappar till mobilen? får en iphone i januari och är nyfiken på vad som finns:3

2013-12-21 @ 16:21:41
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Ida

så himla mysigt!

2013-12-22 @ 00:22:00
URL: http://tradeskins.blogg.se
Postat av: frida

men va fiiiint

2013-12-22 @ 10:45:38
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: inger helén

åh, vet precis hur det är att jobba för mycket. har under de senaste två månaderna inte känt igen mig själv, och bestämde mig då för att säga upp mig. gör sista dagen den 26e, och det känns mer än bra ska jag säga dig. hälsan går ju trots allt före.

2013-12-22 @ 14:49:07
URL: http://ingerhelenludvigsen.blogg.se
Postat av: rebeccajohnnysdotter

åh vad fint med nostalgi och hoppas att denna jul blir lika fin! puss

Postat av: e

god jul söta du! tack för att du sprider ett lugn med din mysiga blogg.

2013-12-23 @ 12:13:57
URL: http://singmyspring.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0