mina pulserande hjärtan.

 lördag. och jag vet att det kanske är något tröttsamt att jämt höra om mina lyckorus. jag vet att det finns dom som tror att de inte existerar och att jag bara gör mig till. men just nu finns det finns någon i mitt liv som vänder upp och ner på allt som varit, någon som gör att det som är lite grått blir guld för att jag jämt svävar på alla dessa hjärtepirr och lyckorus.

och jag ville mest nämna det. för jag tror inte molnen kommer försvinna på ett tag. särskilt inte i dag!! nu tänkte jag drömma mig tillbaka igen, till fortsättningen utav mitt tvåtusentolv. året som avslutades med en skidresa över nyår, som såg ut lite såhär. 


vi var tre familjer som for till oberatuen i österrike och redan första dagen möttes vi avblåa himlar och en eminent mängd snö! det firade vi med varsin gulasch-soppa, som förövritgt blev min standradlunch den här veckan på en solig uteservering.


andra dagen blev det lite dimmigare. ett mysigt och kusligt väder som sedan skulle försvinna för att fortsätta ge oss favoritväder veckan ut. under resan passade jag på att inviga min nya kånken som jag fick i julklapp!!


för vilken väska ska jag annars bära på storslagna äventyr? såhär finner man mig i backen förövrigt. min, då nya bästa vita jacka från peak, grå-och-vit-mönstrade byxor, flätor nästan jämt och så min kära kånken.
 

uteserveringslucnher i strålande solsken, då både jackan och fleecetröjan knäpps upp och solglasögonen åker på. en alldeles extra varm dag bytte jag ut standard-soppan mot en varm ostsmörgås med sallad. himmelskt gott, vill jag minnas!!
 
två vykort från nyårsafton! efter att ha avslutat skidåkningen började jag känna mig hemskt förkyld och febrig. så jag stannade på rummet, såg på den coldplay-konserten jag varit med om samma år och han precis gå ner lagom till tolvslaget och att få skåla med de andra elva. precis så blev det en väldans fin kväll, trots allt!
 

eftersom det var jullov, och jag längtade hem ganska mycket till just mellandagsmyset, att dricka upp glöggen och smaka de sista pepparkakorna tyckte jag det var så. himla. fint. att få stanna för after-ski i backen och dricka en liten kopp glüwhein, som smakar nästan precis som glögg, om inte godare!
 
att kika på dessa vykort får mig att längta efter en skidresa igen. jag hoppas det inte tar allt för många dagar innan jag får fara till snötäckta berg och, med solkyssta kinder flyga ner för backen. 
 
mitt absolut absolut godaste ting från den här resan var frukostbufféen. te, fruktsallad, rostat bröd med ost, lax plus yoghurt med trokad frukt och nötter. mumma kardemumma! men, trots en längtan är jag så otroligt glad över att få spendera årets mellandagar hemma. så jag får bli fylld utav ännu mer lyckorus. jag önskar er en toppenfin lördag, ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Frida

Önskar att jag vore just där just nu. Verkar att ha varit ett wünderbahrt ställe ju. Bra blogg förövrigt

2013-12-28 @ 10:44:45
Postat av: Alva

Kommer vi få träffa denna person som gör dig så lyckorusig i bloggen? ;)

2013-12-28 @ 11:52:26
Postat av: Rebecka

Hej fina Hanna! Jag undrar bara om du någonsin har funderat på att använda ett mer könsneutralt språk, t ex 'en' sitället för 'man' då ett mansdominerat språk är en viktig del i det partriarkala systemet? Undrade bara <3

Gott nytt år!

2013-12-28 @ 17:12:56
Postat av: Sofia

åh så fin skidsemester!

2013-12-28 @ 18:18:31
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Ebba Molin

åh så fint det låter! längtar ihjäl mig efter snö och skidåkning...

2013-12-28 @ 22:02:21
URL: http://molinebbas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0