om frusna, fantastiska favoritdagar.

söndag. och det är, precis som enligt traditionen dags för att berätta om min vecka genom instagram! den här veckan har varit en utav årets hittills lyckligaste. ett spontant rus av glädje och snölycka har hållt mig varm, precis som finfina vänner, underbara mail, pojkvänspussar och famijekramar. lite såhär: 
 

förra söndagen besökte jag och caroline café kungsgatan, som nämnt. bästa brunchen någonsin! och som jag älskar inredningen! vitt ljust och gustavianskt. berättade om det här


i måndags såg jag ut såhär. bästa nya minttröjan från monki som jag numera bor i. för de som undrar var jag funnit mobilskalet så köptes det på ullared för ungefär ett år sedan. det är hemskt slitet nu och jag borde verkligen finna en ny favorit att förgylla dagarna med!

i torsdags blev jag förälskad i ett par jordglober från indiska. de kostar tvåhundranittionio kronor styck och jag tror besämt de är värda vartenda krona! andra bilden visar hur det ser när jag fotograferar mina klädval, för de som undrat.

onsdag och gröten är tillbaka igen. gör sig bäst med banan och kanel enligt mig. så läser jag fantastiska the perks of being a wallflower av stephen chbosky till det. bild nummer två visar min mumin-samling. åtta muggar har jag hittills. kalas!

i torsdags fyllde älskade caroline år. tycker om henne så himla mycket. på kvällen följde jag med henne, hennes mamma och syster till favoritrestaurangen på klostergatan, åt två-rätters och smuttade på lite champange. jag åt hummersoppa till förrätt och när det var dags för huvudrätt vågade jag äntligen prova råbiff som jag så länge undrat över. gott! men ingen favorit, så det blir nog ett tag tills jag beställer det igen.
 
fredag och januarifavoriter. min kånken har följt med mig hela veckan. det är den ultimata ryggsäcken när man kånkar runt på pennor och ritblock dagarna i ända. sedan passade jag på att visa mina nya koppar också. superfina.
 
lördag. det här var bland det finaste jag sett. benjamin tröttnade på matteplugg och somnade mittemot molly. alltså åh, blir dubbelt förälskad var gång jag ser det här.
 

och i dag. dricker te ur mina nyaste muminmuggar, fikar med en vän och spelar in frågelådavideo. kommer i morgon! nu ska jag njuta av det sista söndagstimmarna. på instagram finner ni mig som _hannahellen. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Lydia

Låter som att du haft en underbar vecka, kul att höra! Och åh haha bilderna på Benjamin och katten var söta. :)

2013-01-27 @ 22:35:21
URL: http://elementarpartiklar.blogg.se
Postat av: Becka [fotoblogg]

Helt fantastiskt vackra & fina bilder.

2013-01-28 @ 08:32:21
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: S P R A L L I C E-fotografi och fint

Så otroligt fina bilder, lovely!

2013-01-28 @ 16:40:30
URL: http://sprallice.blogg.se
Postat av: nellie

så fint, och vad kul med en video!

2013-01-28 @ 16:47:43
URL: http://domfyraarstiderna.blogg.se
Postat av: Viktoria

Du har grymt snygga instagrambilder! redigerar du dem något mer än filtrena i instagram? :)

2013-01-28 @ 16:57:37
URL: http://hallonsplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0