och det är precis såhär det känns.

måndag. och jag njuter av påsklovsfriheten, vårsolsken på kullerstensgator, fotografier och att få ha så underbara människor runt om mig. älskar. i dag är det, precis som vanligt dags för sammanfattnigen av instagram. denna veckan har mest varit skolstress och så vidare, så jag tänkte berätta mer om känslor än bestyr. om det går bra. 

i måndags så föll det ännu ett förvånande snöfall. skulle det inte bli vår nu? i takt med att jag kände solskenslängtan befann sig ett litet vinterpirr i mig då krispiga snöfall faktiskt är bland det finaste jag vet. spenderade mina eftermiddagstimmar med en vän och avslutade kvällen med en utav böckerna på hyllan. jonas gardell, har ni inte läst någonting utav honom så gör det!
 

tisdag är lika med girls. det går på svtplay och jag älskar verkligen huvudkaraktären hannah. och inte bara på grund av namnet utan för att hon liksom är sig själv till varje pris. men det bästa med serien är nog att titta på tv-cirkeln efteråt där linnea wikblad, nour el refai och johanna koljonen diskuterar avsnittets händelser och innebörd. denna kväll passade jag även på att byta ut knäckebrödssmuliga lakan mot svala vårdrömmar. somnade så himla himla gott.
 

onsdags och jag fan mig en sprillans ny artist att lyssna på. passar alldeles perfekt med veckans känslor (förvirring och vårlängtan) och vädret (kylan och frostglittret). carla morrisson heter hon, och favoritalbumet hittar ni här. denna dagen spenderade jag hemma i sängen. tog en takeing-care-day. fotbad, söderté med ingefärsskivor, film och dagboksskrivande. för att må lite bättre. 


en annan bra sak jag gjorde under min takeing-care-day var bananpannkakorna som jag berättade om här. supergoda!! blev fem stycken små och tunna och jag åt allihop med keso, kanel och varma hallon. i fönstret placerade jag en vas med påskliljor för att höja peppen inför lovet. jag älskar verkligen att pryda mitt rum med blommiga färgklickar. även torsdagen avslutade jag med tv-serie och favoritte. den här gången fick det bli ett avsnitt av glee som jag börjat titta på igen. väldans bra.
 

i fredags matilda kom på besök. det är så fint att träffa vänner som man inte träffat på länge. så mycket att prata om. i lördags firade jag mamma som fyllt år i veckan och jag måste bara skryta lite, för min mamma är bäst i hela vida världen. aldrig hade förbättringen från ätstörningarna gått så bra utan henne. jazz, fransk mat, spontanitet och kramkalas. jag älskar dig mamma. söndagen spenderade jag med honom. väldans fin vecka. trots stressen. nu är jag ledig och kan äntligen andas. ha det fint! puss
fotografier: jag

Kommentarer
Postat av: frida

så mysiga bilder!

2013-03-25 @ 21:58:20
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: ida

härligt med påsklov! måste ta och prova dina bananpankakor i helgen då jag får finbesök från australien.

puss

2013-03-25 @ 22:13:46
URL: http://www.idaawe.devote.se
Postat av: Josefine Svärd

åh jag förstår verkligen inte hur du får den fina gråa effekten i instagram, har du någon annan app? / avis

2013-03-25 @ 22:38:51
URL: http://josefinesvard.blogg.se/
Postat av: Beata

Måste verkligen prova dina bananpannkakor, de verkar helt perfekta.

2013-03-26 @ 07:59:00
URL: http://ringbeata.blogspot.com
Postat av: nellie

så himla fint.

2013-03-26 @ 16:35:15
URL: http://domfyraarstiderna.blogg.se/
Postat av: julia

http://caseapp.se/

Du är med på förstasidan under "populära färdiga iPhoneskal" !! :)
Så himla häftigt ju

2013-03-26 @ 17:13:17
Postat av: Evelina

Åh fina Garant teét!

Har du något superbra tips på te? vet ju att du just älskar te precis som jag! :)

2013-03-27 @ 14:08:55
URL: http://sagaomevelina.blogg.se
Postat av: Becka [fotoblogg]

Åh, så vackra bilder.

2013-03-28 @ 14:04:22
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0