om rosor på kinden och solsken på himlen.

måndag. jag har sovmorgon och njuter utav frukost i sängen till mina nya maj-spellista. cykalr igenom  vårbrisen och tar bussen till stan där jag kikar i butiker, lunchar med mamma och pluggar. går långpromenad men systra min och känner på vattnet som är förvånansvärt varmt. underbart.

nu är det i vanlig ordning dags för att sumera min vecka genom instagram, där ni finner mig som @_hannahellen. veckan började med en tidig solskenspromenad i lund till körskolan, trots att jag var ledig och dessutom febrig. klädde mig i mina skönaste plagg. tunn klänning från monki och persikofärgad kofta från hm.
 
sedan blev det vips valborg och jag hostade mig igenom morgonen. med en busig katt och en favoritfrukost i sängen. det blev havregrynsgröt med trokad frukt, valnötter och bananpengar samt grönt te från kobbs i bästa mon amie-koppen. 
 
jag som, med min enorma förkyldning trott att min valborg skulle bli ganska så vardaglig och grå fick plötsligt vara med om ett
utav mitt livs bästa april-avslut! åt världens godaste paj-lunch på tomatens hus med pappa och om eftermiddagen kom min bästa benjamin över. vi lagade omelett med parmesan, åt mina hemgjorda havremuffins samt drack vin i solnedgången. åh!
 
därefter gick vi och kikade på brasan och avslutade kvällen med spel, te, fruktsallad och prat. dagen därpå, efter fler sovtimmar
än på länge åt vi frukost framför titanic som vi börjat se kvällen innan. så himla mysig och fin valborg! 


på torsdag stannade jag hemma från skolan med huvudvärken som ännu inte lämnat mig. jag peppade mig själv med kalasgod frukost i form av havregrynsgröt med torkade aprikoser, banan och pekannötter. och te, såklart!


hemma handlar vi nästintill bara ekologiskt nuförtiden och det bästa med det, förutom att miljön mår bra är att vi alltid har så galet fina förpackningar stående i hyllorna! här är mina två gröt-baser från fantastiska saltå kvarn.
 
fredagskvällen spenderade jag med min syster. trots nästan fyra års skillnad har vi så himla roligt tillsammans. vi spelade majas alfapetsmemory i flera timmar, drack te och tände ljus i takt med att sloen gick ner. dagen därpå gick vi ut på en fotopromenad i skogen. bilderna därifrån får ni se en annan dag!

här är ännu en frukost från mina sjuklingsdagar. ett morgonruffsigt jag lycklig över att äntligen vara feberfri och att få smaka årets första skiva vattenmelon! så galet efterlängtat och gott! 
 
på lördagskvällen träffade jag fina carro för bubbel i solskenet, mys och middag. också en väldans efterlängtad sak! frukosten åts på altanen i bara pyjamasen och vi drack sommarte ur de kanske finaste kopparna jag har sett.
 
när jag kom hem i söndags grävde jag fram en gammal och åh-så-älskad-kjol ur garderoben! jag minns precis hur det var första gången jag såg den! det var när jag var fjorton och ute på shoppingäventyr med en vän. ensam kvar och undangömd på hm. jag kunde inte tro mina ögon! den var så himla himla fin. och åh, jag älskar den än i dag!
 

efter att ha dansat runt i nyfunna kjolen ett tag åkte vi som nämnt på lördagsäventyr till tomatens hus. ett väldans bra avslut på årets hittills soligaste vecka. nu ska jag koka mig en kopp te och gå ut i trädgården för att plugga. med kvällsolen som sälskap dessutom! tänk att det äntligen är varmt nog för det. fantastiskt. tusen kramar, och ha det fint! puss
fotografi:jag

Kommentarer
Postat av: R E B E C C A J O H N N Y S D O T T E R

men åh, va fint!

2013-05-06 @ 20:33:37
URL: http://rebeccajohnnysdotter.blogg.se
Postat av: Emelie

Kjolen, åh, den reagerade jag på direkt. Den är vrålvacker, verkligen. Jag är inte litet avundsjuk.

Så är det så roligt att se sicken dille du har på just gröt. Jag har helt tappat smaken för det, och för mig blir det bara yoghurt numera. Hm.

Vad är alfapetmemory förresten? ^-^

2013-05-06 @ 20:35:05
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: eva

åh, vad söt kjol! xx

2013-05-06 @ 20:41:04
URL: http://dreamedaboutlove.blogspot.se/
Postat av: Vilde

Så nydelig du er! Hvor har du fått tak i blomsten du har i håret? :)

2013-05-06 @ 21:22:58
Postat av: Beata

Vilken jättefin vecka du verkar ha haft!

Tar studenten om ett år men kan inte låta bli att börja framtidsplanera redan nu. Kan inte du göra ett inlägg om dina planer? Och kanske om hur Lund är som studentstad, då det är en av de städer jag funderar på.

2013-05-06 @ 21:39:48
URL: http://ringbeata.blogspot.com
Postat av: Cornelia

så fina insta-vykort!

2013-05-06 @ 22:26:38
URL: http://corneliaelsaelisabeth.blogspot.com
Postat av: Gabriella

Åh så mycket mys!

2013-05-06 @ 23:44:53
URL: http://morningmoments.se
Postat av: B

Bara så himla vackert :)

2013-05-07 @ 16:57:48
URL: http://www.beriz.blogg.se
Postat av: nellie

himla fint som alltid

2013-05-07 @ 17:15:23
Postat av: captivatedminds.blogg.se

Gud så fint.

2013-05-07 @ 23:57:21
URL: http://captivatedminds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0