om livets bästa sommar.

sommaren tvåtusentolv. denna sommaren, åh, åh åh. den var unik, den var som ingenting annat, den var fylld av pirriga lyckorus, hjärtesrog, underbara äventyr och älskvärda solskensstunder. och i stället för att fortsätta min sammanfattning av året på samma vis tänker jag i dag göra en specialvariant och bara fokusera på lovet och mina bästa vykort just där i från. del ett.


jag läste mer än någonsin. cirka två böcker om veckan ungefär, vilket är ganska ovanligt för mig. och varje dag åt jag frukost på altanen ur sommarstugans finaste porslin. och clippers vita hallonte var alltid inkluderat!


vi besökte särdahls kvarn och tomatens hus tusen gånger om. det sistnämnda har ni ju hört talats om förut men särdahls kvarn är det lilla magiska smultronstället vid hallands kust där jag finner mina bästa ting med lena andressons illustrationer.
 

förövrigt var denna sommar alldeles extra lycklig för att jag för första gången känt mig frisk från ätstörningarna och på detta vis blivit gladare än någonsin i mitt liv. men samtidigt hade jag lite ont i hjärtat från och till då min farmor inte mådde som bäst (tack och lov mår hon bra nu) och andra bilden visar ett vykort från en dag då vi åkte hem till henne på besök och jag förälskade mig i blommiga kaffekoppar. älskade, älskade farmor.
 

ett utav sommarens mest minnersvärlda stunder var då jag for med carolines familj till deras sommarställe, med ett kvällsstopp på en laleh-konsert där ed harcourt var förband och picnick stod på shcemat. sallader och småplock plus vänner plus underbar musik är lika med en världsbäst sommarkväll.
 

jag åt bärfrukost så ofta jag bara kunde, här med soyayoghurt och granola. redan då gick jag i hår-funderingar och undrade om jag skulle klippa håret kortare eller ej. kanske är detta ett täcken på att det är dax nu? 
 
i sommarstugan gicks det dagliga strandpromenader i sommarslitna skor. och även förbi hav, ängar, sjöar, skogar, torp, gods och gårdar. åh, det pirrar i hela kroppen av bara tanken på att alldeles snart igen få gå barbent på frösakulls stigar och gator. 


ännu en tripp till carolines sommarställe i simrishamn, som också är ett underbart sommarparadis. här kryllar det av pastellfärgade portar och klätterväxter utanför söta sommarhus. den sommarens absoluta favoritklädsel ser ni på vykort två. en tröja från monki, klänning från hm, väska från secondhand och solglasögon från rayban.
 

såhär kunde en typisk sommarmorgon se ut. att ta en rostig damcykel mot matbutiken för att inhandla frukostfrallor, filmjölk och morgontidningen gånger två, och på vägen hem rulla ner för en backe med utsikt över havet är obeskrivligt fint. sedan åts de som vanligt på altanen i blåvitt porslin.
 

om kvällarna sprang jag och syster till stranden för att ta fotografier vid en ständigt magisk solnedgång. här är jag i väldans långa lockar och solglasögonbränna, sommarens charm. det här var allt för nu men alltså åh, jag har en himla massa mer att berätta om från dessa underbara dagar så håll utkik! tusen lyckokramar till er, och ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Frida. ~

Åh, vad fint. Jag vill så gärna ha en fin sommar i år.

2013-05-23 @ 10:33:02
URL: http://fridaholmgrens.blogg.se
Postat av: Ida

så underbart, hoppas denna blir minst lika fin!

2013-05-23 @ 12:57:49
URL: http://tradeskins.blogg.se
Postat av: B

Härliga bilder :)

2013-05-23 @ 13:45:24
URL: http://www.beriz.blogg.se
Postat av: Felicia

Så fantastiskt fint! Ser fram emot flera bilder.
Kram

2013-05-23 @ 13:59:32
URL: http://feliciaasj.blogg.se
Postat av: Moa

Jag tror att kortare hår skulle passa dig jättebra, go for it!

2013-05-23 @ 14:36:57
URL: http://absurditeter.blogg.se
Postat av: frida

oh va fint. precis som en sommar ska va

2013-05-23 @ 15:19:42
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Lena

Så himla härliga bilder Hannah! Längtar tills dessa riktiga sommardagarna. Puss!

2013-05-23 @ 15:40:09
URL: http://lena.blo.gg
Postat av: Ottilia

Åh, jag får jättemycket sommarlängtan. När jag var runt fyra år bodde jag i Halmstad i några månader, precis intill Tylösand i ett blått Pippi Låmgstrump-hus. Jag åker fortfarande ner till Halmstad några dagar varje sommar och äter glass och varvar ner, men huset vi bodde i är rivet och nu ligger det pampiga rikemanshus där istället.

2013-05-23 @ 15:44:29
Postat av: alma

du är ju så underbart vacker. två sista bilderna speciellt, är helt otroliga.

2013-05-23 @ 18:31:01
URL: http://almawiola.blogspot.com
Postat av: lisa

fint som tusan!

2013-05-23 @ 20:29:17
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Michelle

Men har också sommarstuga i Frösakull! Älskar det stället. Vilka fina bilder också, sommar <3

2013-05-24 @ 04:55:31
Postat av: julia.

när man ser sånt här vill man bara ha sommar på en gång.

2013-05-24 @ 15:51:34
URL: http://minatmosfar.wordpress.com
Postat av: rebecca

du är ju bara världens finaste, hjärtat. åh saknar dig.

2013-05-26 @ 10:24:00
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se
Postat av: ~ Eva

åh, dom två första bilderna är så himlans härliga! xx

2013-05-26 @ 14:17:35
URL: http://dreamedaboutlove.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0