när julen glimmar och raketer skimrar.

tisdag. att vakna upp hemma hos två favoriter i en utav malmös finaste lägenheter, att ta körlektion, promenera genom den första riktiga novemberfrosten och ett yoga-pass med allra käraste syster är ungefär vad min dag har handlat om, hittills. men även att ta ner efterlängtat julpynt från vinden och surfa efter sånt som kan bli magiska och glittrande parisminnen. 


och på tal om jul och nyår så har jag funnit mig den eminenta klänningen för just ett sådant älskvärt kalas!! underbart.


från min nya bästa internet-shopp dahlia. vågar knappt klicka in i deras butik för det finns så mycket fint jag vill ha!! 
  

till det bär jag ett gammalt halsband från h&m som jag grävt fram i garderoben. jag är egentligen inte den som så särskilt ofta bär smycken men jag hade helt glömt bort den här gamla decemberfavortiten!! guld med guld är en favoritkombination.
 

tillsammans med röda naglar och något mörkare röda läppar tycker jag den matchas som bäst.
 
om den får följa med till paris, fira jul i halmstad, eller kanske båda och? har jag inte bestämt än. kanske kan ni hjälpa mig? vill ni köpa en egen så finner ni den här. superskön, perfekt i storlek och lite futuristisk, på sätt och vis. och mitt i min glittrande dag vill jag passa på att besvara en kommentar jag fick i går. om söndagsångesten. jag ska absolut berätta mer om den! men i dag låter jag mig glittra hela kvällen, hålla humöret uppe och tänka på decemberdrömmen. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: elie

Jättefin! Tycker att d ska ha den båda!

2013-11-26 @ 22:40:18
Postat av: Michaela

ÅH vad fin! Såklart den ska med till både Paris och halmstad :D

2013-11-26 @ 23:23:56
Postat av: Agnes

Åh vad fin klänning!!

2013-11-26 @ 23:53:01
Postat av: anonym

snygg!!!

2013-11-27 @ 09:16:26
Postat av: Ebba

Alltså åh vad mycket fint som fanns i den webshoppen! Din klänning passar dessutom utmärkt i ett december-glittrigt Paris tycker jag!

2013-11-27 @ 10:28:21
Postat av: rebeccajohnnysdotter

den passar dig så ofantligt bra, du strålar verkligen! paris och jul! kram

Postat av: fgodling.blogg.se

men oj vad galet fin du var i den där klänningen! älskar halsbandet till också, åh!

2013-11-27 @ 19:35:09
URL: http://fgodling.blogg.se/
Postat av: Beatrice Lyckerius

Den klänningen är så fin! Jag jobbar på Dahlia och har den själv! Tyckte det var så kul att se att vi hade en svensk blogg med på hemsidan, din blogg är verkligen jättefin, kommer definitivt titta in här igen!

2013-12-13 @ 00:29:18
URL: http://klacksko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0