om stormar, städer och lyckorus.

måndag. och den första veckan i november är äntligen här. i dag försöker jag påbörja den där att-göra-listan som legat gömd i en vecka och som alltid dagen efter ledighet går det långsamt. men trots en grävande stress så ler jag. jag ler över familjen och hur vi
redan börjat julmysa och jag ler över vännerna, som fyller min kallender med så himla peppiga och mysiga bestyr.

men allra mest ler jag över hur jag äntligen funnit tillbaka till mig själv. det har tagit sin tid men nu! åh. och jag tror faktiskt att all
livsglädje är tack vare ledigheten. så det måste ni komma i håg: att taking-care-dagar inte får underskattas!! nu är det, som vanligt dags för sumeringen av min vecka genom instagram! måndagen började med en frukost framför downton abbey med jenny. 
 

sedan vankades det ju storm i landet och jag och syster som egentligen hade tänkt oss att gå en lång höstpromenad fick hålla oss i trädgården. om kvällen kom saknade cajsa på besök och vi pratade i kapp över te, choklad, frukt och raw-bollar. kalas!!
 

sedan kom två långa dagar med tio-timmars-jobb på rak. då hinner man mest med mys i form av kattgos och frukost på sängen, vilket inte är så illa egentligen! så började jag lyssna på min nya spellista, novemberfrosten, som ni finner här.


jag är inte säker på när det är halloween i sverige, men i torsdags fick både jag och bästa emilia för oss att det var dags och firade med brunch, serier och som alltid när det gäller oss, en himla massa prat om julen!! vi åt bland annat min nya favoritmüsli som ni
ser ovan. tips, tips! om kvällen gick jag på en långpromenad och efteråt tog jag ett underbart bad. så galet avslappnande, vill bada varje torsdag från och med nu!
 
i fredags startade jag dagen med att läsa det senast numret av favorit tidningen lula för att senare åka till malmö med mamma. vi skulle ha en mor-och-dotter-dag, inkluderat långlunch och ett par nya skor! så bra.


hittade en fin blus på zara och åt indiskt, på uteservering, under värmelampor. så galet mysig fredag!! jag älskar min mamma så himla mycket. min förebild, idol och största stöd i vardagen. tusen pussar till dig mamma!
 

lördagsteet i fönsterkarmen och ett styck godis-eller mellistips. nakd raw-bar med pepparkakssmak!! 
 

min lördag bestod som nämnt här utav en spontantripp till köpenhamn med olga. promenerade lyckliga mellan färgglada hus på regniga gator och åt supergod vegetarisk lunch på rizriaz. såhär hittar ni dit.
 

en väldans bra dag som gjorde mig så väldans glad!! lite på grund av att jag köpte årets första julklapp. peppigt!!

på vykort ett syns tre av mina inköp från trippen. alla från & other stories som har en otroligt vacker sminkavdelning för den som uppskattar sådant! i söndags åt jag en gröt-frukost innan jag for till ikea med syster och mamma för att införskaffa juligheter som ljus, papper och dekorationer. och jag som tänkt vänta till denelfteielfte för att påbörja juligheterna kan nu absolut inte låta bli. den
kommer bara en gång om året och jag tänker inte hålla tillbaka! musiken, filmerna, dofterna. åh. ha det fint! puss


Kommentarer
Postat av: alice

Åh vilket underbart höst lov!

Svar: hoppas även du har haft det fint! ♥
Hannah.

2013-11-05 @ 07:31:35
Postat av: finamia

Hannah, fina du. En fråga: vad för fina skor har du köpt? Och en till fråga: är du hjulbent?

Svar: hej fina mia! skorna, som är ett par gubbskor från scorett kommer upp i ett alldeles eget inlägg snart! och nej, jag är inte hjulbent! eller, kanske lite? har aldrig reflekterat över hur vida hjulbent jag är. hur kommer det sig att du undrar detta?
tusen kramar!
Hannah.

2013-11-05 @ 10:18:19
Postat av: a.

<3<3<3<3<3<3<3

Svar: ♥ ♥ ♥
Hannah.

2013-11-05 @ 10:47:25
Postat av: anonym

jag älskar and other stories de har så otroligt mycket fina saker! vad fina kläder du har i trädgården btw. var är dom i från?

Svar: åh, ja det här var faktiskt första gången jag besökte butiken och jag blev väldans förälskad! ♥ klänningen är från sugarhill boutique och tröjan från monki! tusen kramar till dig!
Hannah.

2013-11-05 @ 10:48:43
Postat av: finamia

åh, köpte nyligen också gubbskor från scorett :) det var väl inte novita skor? nej, jag bara undrade eftersom de bilder jag sett på dig så ser det ut som dina lår är lite för cirkulära om du förstår vad jag menar! Absolut inget fel på det, bara unikt isåfall!

Svar: nej det är scorett som är märket också :)
jag tror inte jag är mer hjulbent än någon annan faktiskt. kanske poserar jag lite underligt, eller kanske är det då jag, i vissa fall böjer på knäna så inte vissa objekt i bakgrunden ska komma med i mitt vykort. vet inte riktigt! ♥

tusen kramar!
Hannah.

2013-11-05 @ 11:38:07
Postat av: ullis

åh mysig vecka. perfekt november start :)

Svar: vad fint att du tycker så! jag önskar dig en mysig novembervecka! <3
Hannah.

2013-11-05 @ 18:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0