vi kanske inte kommer överens men vi behöver varandra ändå.

måndag. det är den artonde november och åteigen dags för sammanfattningen utav min vecka genom instagram där ni finner mig som @_hannahellen. den här veckan har varit, precis som livet en berg-och-dalbana. ångest, lyckorus, stress, trötthet, mys, närhet, ensamhet, avkoppling och sorg. en stor blandning av känslor som trots allt gör mig tacksam till veckan. välbehövlig.


i måndags var att vara hundvakt det ända inplanerat så jag passade på att njuta utav en lång-frukost på sängen framför new girl. åt knäcke, clementin och skålen fylld med nötter, torkade fikon, müsli med mera samt drack te och bar favorittröjan från monki. 
 

frammåt eftermiddagen hände det något väldans lyckorusigt!! både mamma och pappa kom hem redan vid ett och vi beslutade att fara till bästa kajgatan trettiofyra för att luncha, fika, och prata i kapp. familjemys plus caféhäng är nog mitt bästa bestyr ändå. 
 

tisdag var så mycket men ändå så lite på samma gång. här ovan ser ni en styck vintergröt samt min julbok!! ett vanligt block från
ica som jag slått in i presentpapper från tiger. billigt och bra, unikt och kreativt. älskvärt alltså!!
 

omkring min födelsedag i september fick jag ett väldans fint paket på posten! det var min fina vän anna som skickat mig en liten present. jag visste redan då att det skulle vara ett fantastiskt bra novemberte, med den starka doften av kardemumma och neijlika. och visst var det så! kashmir tchai från kusmi. tips tips!!
 

i torsdags hade jag en hel del att på att-göra-listan, men kände att vid skrivbordet där hemma inte var så kalaskul. så då for jag till stan, slog mig ner på coffe break som öppnar vid åtta och åt tranbärsscones, drack deras chai-te samt mango-smoothie, pluggade och redigerade. senare kikade jag i butiker och lunchde på klostergatan med matilda. en underbar dag!
 
här kommer ännu ett par vykort på min julbok! det är det här jag och kära syster pysslar med på våra kreativa kvällar nuförtiden. tänkte visa den lite närmare en annan dag men här ser ni första sidan samt uppslaget med sånt att baka och laga i juletider. åh, att klippa, klistra, planera och filosofera är verkligen som terapi för mig.


i veckan startade jag även en utav mina dagar med årets första risgrynsgröt! mumma kardemumma blir det med russin, mandlar
och massvis med kanel. vykort två får symbolisera den älskvärda lördagskväll jag hade med en saknad vän. tusen tack fina elin!
du gör mig alltid så sprallig och glad!! en vän man verkligen mår så himla, himla bra av!
 
söndag. jobbade, gick igenom julfilmssamlingen, kikade i gamla barnböcker och inspirerades utav illustrationer. var så ofantligt
trött och med en smula söndagsångest och längtan i kroppen behövde jag verkligen kvällens taking-care-timmar som fick bestå
utav en promenad och ett långt varmt bad. nu vankas en ny, ännu juligare vecka! är ni redo? ha det fint! puss  
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Matilda

fina Hannah! minns jag rätt att du nämnt något om att göra ett inlägg med julklappstips? vore väldigt kul då jag är i stort behov av lite sådan inspiration :)

2013-11-18 @ 15:06:50
Postat av: Daniella 🌙

du ärju bara så bra <3

2013-11-18 @ 16:59:07
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha, du fyller ju år i september, inte december!

2013-11-18 @ 18:20:24
Postat av: lisa

så mysiga bilder och det verkar ha vart en fin vecka. måste bli bättre på att lägga upp bilder på instagram känner jag.

2013-11-18 @ 18:37:31
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Clara

åhh, julboken gav mig tonvis med inspiration och lyckorus!!

2013-11-18 @ 18:55:07
Postat av: Sofia

Så himla mysig vecka!
Och julboken. Fick en sådan kick till att skapa något eget jag också!

2013-11-18 @ 19:04:34
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: elise

åh, så mycket vintervärme! tänk vad en perfekt frukost kan göra. <3

2013-11-18 @ 21:12:02
URL: http://singmyspring.blogspot.se/
Postat av: Bonnie

Älskar att du blivit lite mer öppen på din blogg!
Kram

2013-11-19 @ 20:54:42
URL: http://bonnieelinandrea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0