mina tolv tankeställare den här månaden:

att släppa alla regler och minnas att jag kan göra precis vad jag vill i mitt liv, se ut precis hur jag vill och vara precis vem jag vill.
 
att inte jämföra mig med andra så mycket, vare sig när det gäller utseende som framgång, personlighetsdrag eller vanor. alla är olika och det är det som gör det fint.
 
att inte definiera mig med att jag är tjock eller smal, lång eller kort att i stället bestämma att jag är vacker och låta det få räcka.
 
att ta hand om mina vänner, de var cirka sexton favoriter inbjudna till min brunch i söndags och jag som annars alltid peppar efter att träffa nya människor kanske borde andas ut lite, luta mig tillbaka och njuta av de redan så galet fantastiska vännerna jag har i mitt liv. älskar dem, allihop.
 
 
att byta den deppiga minen mot ett nästintill överdrivet sprudlande humör när jag känner mig ledsen. att liksom tvinga fram ett leende på mina läppar. det har hjälpt mig gånger tusen hittills!

att inte följa instagram-konton som tar energi, i stället för att ge. 
 
att fortsätta med det eminenta vardagsbestyret att åka till stan och så mig ner på ett café i min ensamhet, plugga, skriva, läsa och lyssna på podcast. åh, vad jag mår bra av att byta miljö för ett tag!
 
att acceptera att jag som människa omöjligt kan tycka att precis allt är roligt, kunna klä mig i precis alla kläder, trivas med precis alla människor och passa in precis överallt.
 
 
att fokusera på att det var våra olika värderingar som skillde oss åt, och att det absolut inte var mig och mina gamla rädslor som hindrade kärleken.
 
att ta vara på vädret och den underbara magiska oktober-tiden som när som helst kan va förbi. promenader, fotograferingar och att verkligen andas in när jag går ut i trädgården för att plocka björnbär om morgonen. träden glimmar guld nu, och när som helst ligger allt på marken och försvinner med frosten.
 
att vända tillbaka dygnet. mina sena morgnar och kvällar gör mig inte mycket gott. vill inte längre sova bort förmiddagen och ligga vaken i mörkret fram till midnatt. nej, vill äta frukost i köket med familjen och gå och lägga mig innan skärmen på min iphone visar ny dag.
 
att lägga pengar på upplevelser. matilda, du undrade om vi skulle åka till köpenhamn? det tycker jag absolut att vi gör! fikastunder, luncher, svampplockning i skogen och weekends till favoritplatser. sådana minnen är värd med än alla guldpengar i världen!
 
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Madeleine -an uncompromising feministic vegan

du är så sjukt vettig och tuff.

2013-10-10 @ 13:20:58
URL: http://sisterdisco.blogg.se
Postat av: amanda

hallå, du är ju hur cool som helst. verkligen. älskar att kika in här!

2013-10-10 @ 13:43:42
Postat av: Jojo

Bra tankeställare :)

2013-10-10 @ 18:01:06
URL: http://www.jojosmind.blogg.se
Postat av: pau

härlig lista :)

2013-10-10 @ 19:11:51
Postat av: julia

Fantastiskt tänkvärda tankeställare! Dom ska jag ta med mig.
Jag gillar dina fina listor starkt och allt annat här på din blogg.
du skriver så vackert!
mysiga höstkramar till dig!

2013-10-10 @ 19:17:25
Postat av: justine, 17, london

du är så fantastisk hannah!! du gör alldeles rätt, ändrar tankebanor in på nya, friska oh härliga spår. heja heja!

2013-10-10 @ 20:00:31
URL: http://www.justinehe.blogg.se
Postat av: J - Är min mamma död nu?

Underbart, jag har tänkt en del liknande tankar den senaste tiden!

2013-10-11 @ 16:05:23
URL: http://livetarlivsfarligt.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0