mina nio vackraste känslostormar.

tisdag. eftersom morgondagen blev en riktig att-göra-dag tar jag mig min väldans välbehövliga ta-hand-om-mig-dag nu i stället! sovmorgon, plugg-frukost, långdusch och en väldans massa pyssel och mys i sälskap av podcasts, serier, tv-program och tusen
snurr på vinylen. för vad är inte mysigare när man måla akvarell, illustrerar, planerar eller filosoferar?
 

 än knastriga favoritmelodier? dagens skiva är den här. bon ivers for emma forever ago. en utav mina allra bästa album!!


denna fantastiska lp fick jag utav bästa olga och signe på min födelsedagsbrunch för ett par veckor sedan! 
 

alltså åh. nio låtar som alla sprider sann magi genom hela varenda liten cell i hela min kropp. jag kan ännu inte finna ord för hur
jag ska tacka mina fina vänner för sådana här ofattbart fantastiska presenter.

vill ni lyssna själva kan ni klicka här!! en annan väldans fin födelsedagspresent är påslakanen ni kan se ovan. jag fick dem utav mamma men valde dem själv, på åhlens. det var väldans roligt faktiskt! för man kan själv kombinera påslakanet med en himlans massa olika kuddöverdrag! så tusen tack mamma och tusen tack olga och signe igen, den här skivan kommer vara som en bästa
vän den här vintern. nu återgår jag till höstmyset. ta hand om er, och ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Jojo

Mysigt :)

2013-10-22 @ 15:16:06
URL: http://www.jojosmind.blogg.se
Postat av: Hanna

ÅH VAD FIN

2013-10-22 @ 16:07:05
URL: http://skogsmoln.blogspot.com
Postat av: Sofia

Åh! Jag ska lyssna nununu!

2013-10-22 @ 17:05:10
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Maja

Åhh älskar vinylskivor! Gud vilken mysig dag :)

2013-10-22 @ 18:02:58
URL: http://vackeridiot.blogspot.se
Postat av: FRÅGOR HANNAH:)

Hej Hannah! Jag vet inte om du läser kommentarer, men jag undrar verkligen över några saker! Hoppas du ej tar detta som kritik (negativ) då jag älskar din blogg och följt den sedan november2011, läst den varje dag sen dess! Iallafall, du verkar ta ganska många sk takeing-care-days, eller helt enkelt dagar då du bara ligger hemma i din säng/spenderar hela dagen hemma, blir det inte tröttsamt att vara en hel dag hemma utan att egentligen "göra nåt"? Och vad säger dina föräldrar, då du gått ut gymnasiet, är 19år och några dagar i veckan är du bara hemma? Jag tycker det låter mycket unikt och för att vara ärlig lite konstigt. Det samma gäler dina förkyldningar, då jag är förkyld så går jag till skolan, går ut på stan mm men kanske dricker en extra kopp te emellanåt, men du verkar nästan gilla lite att vara förkyld o bara ligga hemma i don säng? Jag hoppas somsagt att du inte tar åt dej då du är en jättefin person med en alldeles härlig blogg. Detta är bara nåt jag gått o undrat över:)

Svar: hej fina du! ♥ åh, tack för din fråga! förstår att det kan bli lite oklart, och kanske borde jag redogjort om det här för länge sedan men, såhär är det:
jag jobbar en del, främst på en ica-butik där jag bor och har inte bara något vardagsjobb utan ofta sena kvällar och helger också. så en dag i veckan brukar jag ta en taking-care-day för att ta igen allt det där helgmyset som jag missat! och jag behöver det verkligen! jag älskar mina taking-care-dagar men skulle, precis som du säger inte klara av att ha flera sådana på rak. då kliar det mest i fingrarna och jag måste fly i väg och hitta på något!

jag jobbar med lite annat också, några små projekt som också tar många utav mina timmar. så de där dagarna då jag "bara är hemma" brukar bestå en hel del utav det, fast i ärlighetens namn brukar det endast vara en, kanske två dagar i veckan som jag spenderar ett hundraprocent hemma!

förkyld blir jag ofta, men sällan blir det så jobbigt som sist. jag bor ju i hop med en utav mina bästa vänner också, allra käraste syster som ofta sällskapar mig under mina sjuklingsdagar! annars så brukar jag precis som du ta mig ut och träffa vännerna i alla fall. ta en kopp te eller gå en långpromenad i staden.

jag kan lätt bli rastlös och vill absolut inte ligga i sängen hela dagarna!! men däremot älskar jag ensamtid och har inga som helst problem med att åka till de där caféerna och plugga, träna, dricka te och hitta på saker alldeles själv.

så är det ju också så att allt i mitt liv, varenda sälskapsstund, träningstillfälle, matbit och vardagligt bestyr skriver jag inte om här. allt får liksom inte alltid plats! men jag förstår precis vad du menar och uppskattar att du frågar. :) och du ska veta att det värmer mig något oändligt att du tycker om min blogg, tusen tack!! ta hand om dig och ha det fint! ♥ ♥ ♥
Hannah.

2013-10-22 @ 18:21:24
Postat av: sigrid

Hej fina! Kan inte du visa dina akvarellmålningar någon gång? Det hade varit så fint att se! Kram

2013-10-22 @ 19:09:48
Postat av: Madeleine -an uncompromising feministic vegan

ja, den skivan är så jäkla bra alltså. och Bon Iver i allmänhet är typ det enda jag lyssnar på hemma.

2013-10-22 @ 19:53:10
URL: http://sisterdisco.blogg.se
Postat av: Anonym

Kan du inte skriva om alla dina lp skivor? Vart köper du dom? :)

2013-10-22 @ 20:51:16
Postat av: Ebba Molin

åh, låter himla mysigt!

2013-10-22 @ 21:42:28
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: Gabriella

mys!!

2013-10-23 @ 11:50:02
URL: http://morningmoments.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Hej fina Hannah! Din blogg är helt underbara och jag blir så glad när jag läser dina inlägg. Men jag undrar hur du lägger in dina polyvore collage på bloggen? Alltså hur collagebilden är länkad till din polyvore? Jag har precis skaffat polyvore och är lite ny på det så jag skulle bli himla glad om du svarar, kram!

2013-10-23 @ 16:01:05
URL: http://johannaglantz.blogg.se
Postat av: Ingrid

Bon Iver är bästa skriv/pluggmusiken! Gillar skarpt! :)

2013-10-23 @ 18:12:14
URL: http://nattdrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0