och du sa att jag inte fick känna, men jag känner ändå.

nionde september. en vecka har gått av denna fantastiska månad. min månad. under dessa sju dagar har jag verkligen laddat upp inför den efterlängtade hösten. införskaffat varma och stickade plagg, smakat på nya teer, gosat med katterna, vännerna och livet i sig som blivit så himla mycket bättre sedan kärleken försvann och jag insåg att han blivit någon annan.


och som vanligt är det i dag, måndag, då jag sammanfattar allt genom vykort från min instagram. min måndag började med att bli väckt utav molly som vile bli kliad på magen. efter en mysstund åt jag årets absolut godaste gröt!! kokad med mald kryddneilika, kanel, kardemumma. smakade jul, och ni vet ju hur mycket jag lyckorus får utav sånt.


nya teer införskaffades som sagt. apelsin, skogsbär, citrus och vanilj. alla som har gett smak på de första kyliga morgonvindarna. under en ledig dag gick jag på en bokpromenad. för er som undrar hur man lyckas med det utan att gå in i allt kan se ovan att min lilla sträcka inte är så fasligt kompliserad. rak, men åh, så vacker.
 

tisdagsjobb, och jag fick ta polotröjan för att inte frysa. både den och kjolen kommer från hm, en butik som verkligen kan rädda
när garderoben känns trist och ekonomin är skakig. jag börjar förresten trivas mer och mer i mitt korta hår. det passar nämnligen alldeles extra bra när dagarna är så blåsiga som de är nuförtiden. liksom inte så mycket hår att kämpa mot.
 

i onsdags åt jag brunch med en saknad caroline på favoriten coffee break i lund. ett toppentips om man vill sörpla på en kalasgod mangosmoothie och tugga stadens godaste scones för ett billigt pris! fast bäst här var ju sälskapet. åh, som jag saknat henne!!
 

så delade jag med mig utav min nya klänning från urban outfitters som jag älskar så. kommer säkerligen ha den minst fem dagar i veckan i höst! dagen till ära åt jag även ännu en supergod grötfrukost. den här gången toppad med björnbär, macadamianötter och pekannötter. mumma med kardemumma och kokos i dessutom!! 
 

när jag inte dansar omkring i svarta klänningar i femtiotalsmodell eller högmidjade, höstfärgade kjolar med tunna blusar går jag heslt klädd såhär. i prickig pyjamas, från secondhand och rosa stickad favorit, från monki. och en kopp te i handen såklart!! 
 
min fredagskväll var otroligt fin. efter en stunds förvirring bland malmös gator hittade jag in till bästa elsa och elviras fantastiska lägenhet. där bjöds det på tacos och pratades om allt sånt som rör vid det djupaste inre. åh, att prata av sig om sånt som nästan är hemligt var så oändligt välbehövligt, särskilt med ett par favoriter som dessa. 

morgonen därpå for jag till köpenhamn med familjen. soliga gator, älskvärda fynd och så en mysig stund på en uteservering i nyhavn. vad mer kan man önska utav en lördag tro? ingenting. och glasögonen som syns ovan är från vagabond, knäppt fina.

ännu mera mysminuter. den här gången i en vit monkifavorit och blommiga pyjamasbyxor från hm. här förberede jag inför en fin fikastund med ännu en saknad vän. den här gången matilda som peppade londondrömmar och fick mig att må så himla himla bra. 

min söndagsfrukost gick i ett rött-och-rosa-tema och var minst lika vackert som gott. på förmiddagen tog jag syster under armen och gick på en promenad i byn. klädd i tunna pyjamasbyxor för kanske sista gången i år, då vi kunde känna att kyligare dagar är
på väg. men inte mig emot. jag älskar ju när träden byter färg. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Alicia

Älskar det prickiga fatet, underbart!

2013-09-09 @ 17:02:11
URL: http://flugsvampar.blogg.se
Postat av: Matilda

Vad heter du på instagram? :)

2013-09-09 @ 17:09:17
URL: http://strobe.blogg.se/
Postat av: Jenny Hermansson

Alltså fantastiska fantastiska du <3

2013-09-09 @ 17:15:37
URL: http://jennyhermansson.se
Postat av: beata

så fint att du mår bättre vännen <3

2013-09-09 @ 18:05:28
URL: http://ringbeata.blogspot.com
Postat av: maja

Har du några höstfavoriter i musikväg?
Vore fint att läsa om!

2013-09-09 @ 18:14:02
Postat av: Sofia

Så himlanshimlans fint!

2013-09-09 @ 18:41:54
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Klara

Vart kommer ditt påslackan ifrån? SÅFINT!

2013-09-09 @ 20:59:13
Postat av: Emma

Kan du inte göra ett inlägg där du visar vad du köpte i Köpenhamn? :) Eller kanske en haul-video? Är nyfiken!

2013-09-10 @ 00:18:33
Postat av: Ann

Dina inlägg får mig alltid så pepp! Så himla fin!

2013-09-10 @ 08:26:05
URL: http://likeglencoco.blogg.se
Postat av: Anonym

Jeg elsker bloggen din! Du er utrolig vakker :)

2013-09-10 @ 15:37:43
URL: http://paperpeople.blogg.no
Postat av: angelica

alltså så himla himla fint! älskar pyjamas-outfiten.

2013-09-11 @ 09:05:39
URL: http://indianchief.blogg.se
Postat av: Elin

Alltid lika fina bilder, fina fina hannah!

2013-09-11 @ 12:34:07
URL: http://elinee.devote.se/
Postat av: Lotta

men vad mysigt allt ser ut!

2013-09-12 @ 22:58:46
URL: http://unacasaitaliana.se
Postat av: Becka [fotoblogg]

så himlahimla fiiiint. ♥

2013-09-13 @ 07:40:45
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0