med solsken som avslut, både inuti och utanpå.

måndag.  och även om jag måste vara på min vakt lite nu, inte anstänga mig för mycket, dricka för lite, sova för lite och stressa för mycket så kallar jag mig faktiskt frisk i dag!! och det känns så himla himla skönt. tro det eller ej men att ligga i sängen hemma flera veckor i streck är inte för mig! klarar vanligen bara två dagar, sedan vill jag ut, ut, ut på äventyr och bestyr igen!
 
och om en, två veckor hoppas jag verkligen att mina summeringar kommer vara fyllda ut av utflykter och livspeppiga bestyr! men
idag ska jag berätta om min sjuklingsvecka, som började med att febertermometern visade trettionio och jag gjorde tomatsoppa till lunch. och åh, så glad jag blir att det är fler som lagade den! receptet finns här.
 

tisdag och jag låg mest i sängen hela dagen ut. filosoferade kring februari-bestyr, lyssnade på london grammar vilade, blundade, sov under mjukaste filten. ni som inte lyssnat på london grammar borde förresten göra det bums. så galet bra!!
 

onsdagsgröt i fönsterkarmen. vinterfrosten låg fortfarande kvar och glimmade utanför fönstret. så fint, så fint.
 

tosdag och jag var sannerligen inte på det bästa utav humör, om man säger så. sanningen är nämligen så att vara instängd, och att inte veta varför jag är febrig och svimfärdig jämt gjorde mig ganska så deppig. ledsen.  så då måste jag passa på att tacka alla som peppar så fint. via mail, här och i instagram. samt en puss till pappa som gjorde mig ett fruktigt mellanmål varje dag. hjärta. 
 

i fredags jobbade jag förmiddag och sedan fortsatte deppigheten som minskade om kvällen när jag fick laga mat till familjen. jag tycker så mycket om att göra det. i lördags var det samma visa, men den kvällen blev jag nämnligen tusen gånger pirrigare då jag åkte till bästa michaela på en underbar spelkväll med te och nya människor. tack vare det kände jag mig friskare än på länge och i söndags startade jag dagen med poddpromenad i morgonsol och frukosten ovan!! nästan som vårväder. underbart!!

efter att sedan pysslat lite med det ena och andra for jag till kajgatan och lunchade med finaste caroline!! vegansallad och en liten kaka med gojibär blev min beställning!! sedan fort jag till jonathan som jag inte träffat på en vecka! och det var så älskvärt att jag inte kan tänka på det utan att bli alldeles svimfärdig igen. fast på ett bra sätt! tusen kramar och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Din Instagram är så himla himla fin!!

2014-02-10 @ 15:33:11
URL: http://herbariumet.blogg.se
Postat av: frida

fin vecka ändå!!! och va bra att du är frisk! kram <3

2014-02-10 @ 17:21:55
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Sofia

åh! inte roligt alls att vara sjuk, men du verkar ha gjort det bästa av situationen ändå! du är så fin och det är din instagram med!

2014-02-10 @ 19:21:59
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: justine

Hannah!! Kan du snälla ge tips på härliga recept, gärna vegetariska?

2014-02-10 @ 22:46:17
URL: http://justinehe.blogg.se
Postat av: Lotta

Hannah! Tack för den fina blommiga klänningen och de fina små tepåsarna och bokmärket. Så fint litet paket, och klänningen satt som en smäck! Den kommer att komma till användning mycket i sommar. Kram på dig!

2014-02-10 @ 23:09:39
URL: http://enlitenlotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0