och kanske finns det en mening med att solen strålade som mest just då.

måndag.  och jag som egentligen alltid vill berätta om dagens känslor, tankar och sådant säger bara såhär: vi tar det en annan dag. nu ligger jag i varje fall alldeles öm i kroppen efter gårdagens galna löptur och tänker absolut inte göra något annat än att ligga här ända tills det är dags för mig att hoppa på cykeln och fara till jobbet genom den fantastiska vårsolen. 


och på tal om sånt som vårsol. nu är det dags för mig att summera veckans bästa dagar igen. och kanske det allra bästa är att få vakna här, i mitt älskade tonårsrum med solsken mot mina kinder och dricka en hallon-blåbärssmoothie till frukost. 
 

och så var det ju de där snödropparna i skogen på min och jennys promenad!! så här fint var det.
 

sedan blev jag superförkyld. så himla tråkigt!!  troligen på grund av att ha pussat på någon som varit snuvig, kramats och umgåts med syster som legat hemma i en vecka och fått en nysning utav ett barn på jobbet om måndagen. kurerade mig med grönt te och
att kika på mia på grötö, där de firade midsommar. längtan och åh, vad jag tycker om mia skäringer!!


ett vykort på mig med snuva och tusen tankesnurr i hjärnan. vykort två visar en utav veckans många och kalasgoda grötfrukostar. den här gången toppad med banan, kokos, russin, hasselnötter och mandlar och kokad med mumma kardemumma!!
 

görtfrukost nummer två! men mer om den senare i veckan. vykort två visar det där polarn-och-pyret nattlinnet som jag haft sedan mellanstadiet ungefär. lite för kort men fortfarande i topp-kvalité. så nu vill jag införskaffa en sådan här att bära livet ut. 
 

vad är det bästa när en börjar bli frisk om inte att bädda om? just det gjorde jag i fredags. fyllde upp koppen min och slog mig ner med harry potter och halvblodsprinsen samt lite choklad-favoriter. alltså, det första jag tänker när jag vaknar på fredagsmorgonen
är alltid NATURGODIS!! lite lustigt men de där vit-choklad-täckta paranötterna är ju så galet goda!!
 
men trots vårsol och snödroppar i skogen, mia skäringer och harry potter, underbara frukostar och naturgodisfavoriter så var nog ändå det bästa på hela veckan mina och michaelas eminenta fika-timmar på café ariman om lördagseftermiddagen! för det första är michela an alldeles sagoligt peppande och mysig vän, för det andra så åt jag morotskaka för första gången på åh-så-långe och föll direkt för den och för det tredje var det välbehövligt med tanke på vad som hände om söndagen. den här veckan var ett så bra slut på vintriga sjukligheter och tvivlan och fin start på vårpeppen. pirrigt  och älskvärt! ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh, tycker också väldigt mycket om mia skäringer!! Hon är så härlig!

2014-02-24 @ 16:19:38
URL: http://tragiskt.blo.gg
Postat av: karin

tycker det är så härligt att du alltid lyckas få allt och se samt låta så himla trevligt och mysigt, men ändå kan vara rak och berätta lika beskrivande om det som är mer trist och jobbigt.

2014-02-24 @ 17:30:18
URL: http://tetorp.blogg.se
Postat av: Emma Broberg

så härligt som vanligt. ha en mysig kväll, kramis. <3

2014-02-24 @ 18:47:37
URL: http://emmaex.blogg.se/
Postat av: Sofia

åh så fint!!

2014-02-24 @ 19:13:12
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: elise

alltså, NATURGODIS. alltid i mitt huvud, ungefär. har i princip alltid en skål med naturgodis hemma. loooove. <3

2014-02-24 @ 20:37:06
URL: http://singmyspring.blogspot.se/
Postat av: Beatrice

Förstår inte grejen med gröt, men det ser åtminstone fint ut!

2014-02-24 @ 21:51:00
URL: http://herbariumet.blogg.se
Postat av: spetsflickan

Fina foton!

2014-02-24 @ 22:26:33
URL: http://spetsflickans.blogg.se
Postat av: Maria

fastnar mer och mer för alla mumin-motiv jag ser på alla bloggar. jag vill också ha en te-kopp med mumin! dags att leta tror jag. härliga vykort!:)

2014-02-25 @ 07:41:01
URL: http://veggiemary.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0