om de sista dagarna i januari.

måndag. och jag har fått en del frågor om varför jag är sjuk jämt nuförtiden, vilket passar bra att besvara just i dag eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. sanningen är att jag inte heller vet varför min feber aldrig går över eller varför jag är svimfärdig fast
än jag ligger ner. i dag ska jag till doktorn och kolla upp det hela. men tills dess är det här allt jag har att säga.


nu är det, tradisionsenligt dags för summeringen utav min vecka genom instagram, där jag finnes som @_hannahellen! och min måndag började med en såhär kalasgod men sen vinterfrukost klockan elva. blandad müsli, frukt, te och ostmackor. 
 

så blev det tisdag och snön kom till byn. trots sjukling gick jag och pappa ut med grannens hund och kände friska vindar, vackra vyer och knastrande snö under fötterna. väl hemma läste jag vidare månadens bok och drack kashmir tchai te från kusmi.
 

frammåt eftermiddagen kikade jag på bästa le prénom och åt mellanmål i form av masala chai-te, torkad mango, en näve mandlar och en lussekatt. alltså, lussekatter är så galet goda att en borde unna sig en även när det inte är jul och decembertider!!
 

när onsdagen kom gav jag upp att vara sjukling och for till malmö för att luncha på ett nytt spännande café med min fina olga. 
 

det blev en visit på chez madame som jag varmt rekomenderar till alla som har vägarna förbi malmö!! vi åt varm vintergryta med kalasgott bröd och hummus till och pratade om allt mellan håkan-texter och framtidsdrömmar. älskvärt!!
 

torsdag och febern ville visst inte slita sig. men framåt eftermiddagen lugnade den ner sig och jag for till matilda för en fika iklädd skjortan från lexington och hängslebyxor från monki!  utanför låg fortfarande ett pudrigt vinterland och, trots min eviga frusenhet
så var det ett väldans passande fika-väder!!
 

fredagen var lika med sjuklingstimmar och grötfrukost, att övningsköra och plugga körkortsteori, laga en matig bulgursallad med rostad pumpa och feta till familjen och inte bära något annat än pyjamasbyxor och mammas varmaste fleece.
 
i lördags jobbade jag niotillfem, för att sedan fara hem till j och mysa hela kvällen. i söndags mötte jag upp caroline i staden för att
ta med henne till pappas flickor och bjuda henne på en sen födelsedagsbrunch!! frukt i massor, hembakat bröd, ostar, äggröra, lax, sill, amerikanska pankakor, croissanter och te med mera!! supergott. tips, tips!! tusen kramar och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Erika

ush hemskt jobbigt att vara sjuk så mycket, har själv varit det i en vecka! Så trist! Men du har ju hittat på en massa mysigheter ändå, bra tycker jag!

2014-02-03 @ 08:46:17
URL: http://precis.webblogg.se
Postat av: Ebba Molin

hoppas du blir bättre snart! kram

2014-02-03 @ 08:50:25
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: Madeleine -an uncompromising feministic vegan

jag var också sjuk helt galet mycket förut, har typ världens sämsta immunförsvar. varför det har blivit bättre är jag lite osäker på, men min läkare tvingade mig att köpa 'Multiplus Magnesium' från Active Care som innehåller en massa vitaminer och mineraler. finns i en del mataffärer och typ hälsokost. men gör lite tester på vårdcentralen och se om du har brist på något?

kryapåsig-kram!

2014-02-03 @ 11:05:43
URL: http://sisterdisco.blogg.se
Postat av: Melinda

Är så nyfiken, hur fick du ditt jobb på matvarubutiken? :-) kan du inte ta upp det som en fråga på bloggen och berätta lite mer?

2014-02-03 @ 11:36:39
URL: http://thelifesroad.blogg.se
Postat av: olivia

dina matbilder är helt underbara! hoppas att du får reda på vad som är felet och att du blir bättre snart:)

2014-02-03 @ 13:07:39
URL: http://oliviara.webblogg.se
Postat av: rebeccajohnnysdotter

Vilken oerhört fin vecka du hade! Hoppas att du nu får reda på varför du måste dra på feber så ofta! Krya på dig, önskar dig en fin vecka!!

Postat av: Mi

Du tror inte det kan bero på ätstörningen? Jag själv har problem med det. Är ofta ganska hängig i mitt mående och åker alltid på förkylningar. Tror emun försvaret kan har försämrat av att man har svultit sig en gång i tiden. Jag tillexempel är inte lika stark och uthållig i mitt mående och kropp som jag var förr, ibland kan jag faktisk sakna det att jag hade styrka att orka med mer saker.

Kram! Och hoppas det blir bättre.

Kan bara säga att jag känner igen mig väldigt mycket i dig!

2014-02-03 @ 13:51:41
Postat av: Sofia

så mysigt!

2014-02-03 @ 16:06:21
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: lisa

vad mysigt och vad gott allt ser ut. älskar dina hängselshorts också. krya på dig och hoppas läkaren hittar vad som är felet då du är sjuk så mkt. kram

2014-02-03 @ 18:57:36
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Hanna Almgren

så himla fint! Älskar dina hängslebyxor, dina frukostar och katten.
kramar

2014-02-03 @ 19:25:18
URL: http://hannaalmgren.blogspot.se
Postat av: Anonym

Krya på dig:) snart e våren här

2014-02-03 @ 21:43:40
Postat av: Lotta

ser mysigt ut!

2014-02-05 @ 17:05:33
URL: http://enlitenlotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0