om paris och att längta så mycket efter något att det gör ont.

del två.

 
berätta om ditt supervackra hår! hur ofta klipper/tvättar du det, hur får du det att se så fräscht och naturligt ut? åh, tack vilken smickrande fråga!! eftersom mitt hår är väldigt tjockt så behöver jag tvätta det dagligen, och det allra helst om morgonen. sedan så använder jag i princip alltid samma balsam och shampo eftersom jag vet att det pysslar om mitt hår extra bra. borstar det direkt efter duschen och försöker torka med handduk så mycket som det går och försöker använda plattåing och hårtork så lite som möjligt, även om det blir allt oftare nu när håret är så kort. puss!

vad tycker du om tatueringar? för det mesta tycker jag det är superfint!!

ska du plugga på universitetet? isåfall vad ska du läsa? jag vet att du förut hade planer på att åka till england, blir det något av de planerna?
i höst tänker jag absolut plugga!! men vad och var är jag inte helt säker på ännu men förmodligen något med fotografi eller skrivande, kanske! england var mest en gymnasiedröm som jag tror passade sig mer som en dröm än som en verklighet för mig. älskar sverige på tok för mycket just nu.
 
berätta mer om j! vem är han? hur träffades ni? och vad är det finaste med honom? jonathan är min pojkvän, det är så jag kallar honom nu för tiden. vi träffades på en glögg-kväll i december men mer än så berättar jag nog inte i dag. han är den finaste mannen någonsin med sitt gitarrspel, nack-kyssar, hur han tar hand om mig, lagar mat och tappar upp bad. tillsammans älskar vi att hitta på samma bestyr och jag är så galet tacksam för det. har  alltid galet roligt med honom!
 
hur ofta jobbar du i matbutiken? är du helst ledig en förmiddag eller eftermiddag? är du morgonpigg? just nu är det omrking fyra dagar i veckan, men mer blir det så småningom. och jag jobbar helst förmiddag, är absolut en morgonpigg person och älskar att kunna spendera eftermiddagarna på caféer med vännerna, på promenader eller med favoritpersonen jag nämnde nyss. 
 
 
har du upptäckt några nya podcast på senaste tiden(förutom hannah & amanda, alex & sigge)? det har jag absolut!! de pocaster jag lyssnar på mest nu förtiden är: kvällsklubben, fredagspodden, michaela och dashas podcast samt het på gröten

saknar du paris? oändligt. det är sannerligen min absoluta favoritstad och jag hoppas, tror och drömmer om att få fara dit alldeles snart igen!! drömmer mig tillbaka med vykorten i detta inlägg som alla just är tagna i mitt kära paris.

hur ofta har du tända ljus i ditt rum?
varje dag!! så himla mysigt och lugnande, särskilt i vintertid.

har du med dig matlåda till jobbet? det beror på hur länge jag jobbar men oftast får jag med mig en fin låda med gårdagens rester eller något annat jag kunnat pyssla i hop om morgonen. men så finns det alltid lite fil-smörgås-fruk-mat för oss anställda att ta också, om man bara har tjugominutersrast exempelvis, och en inte vill vänta på microvågsugnen som tar sin tid. 
 
spelar du wordfeud? nej. jag spelar faktiskt aldrig spel. bara sånt som snowboard på x-box, ocg sälskapsspel!!
 
hur mår du? hoppas allt är bra med dig, din familj och kärleken. tycker det är så himla fint att du har hittat en underbar pojke igen. själv har jag lite problemet med en pojke jag är förtjust i. vi har pratat fram och tillbaka i ett halvt år snart och har varit på några få fester tillsammans där vi har haft det himla mysigt. dock har våra läppar inte rört varandra ännu (fast nästa fredag så gör dom kanske det). har drömt om honom så himla mycket i det sista, och jag känner mig så himla trygg när jag är med honom, men problemet är att jag är förälskad i att vara förälskad. jag är förälskad i flörten vi har. jag har ingen aning om jag vågar ta steget vidare, jag vill lära känna alla hans sidor och sådant, men samtidigt vill jag vara hans nu med en gång. rädd för hur det kan bli och hur det kan sluta är jag också. har du några tips till hur man ska våga och till hur jag kan släppa denna rädslan. fina du. det finns ett, något uttjatat uttryck som jag använder varje dag, för jag faktiskt tycker det är himla bra. you only live once!! för åh, jag vet sannerligen hur det är att vara rädd för kärleken, jag är expert på det. och vad som hjälper mig som mest är faktiskt att tänka att jag faktiskt lever nu, och att jag vill vara med om kärlek i mitt liv, därför måste jag våga släppa rädslorna. jag tror du skulle vara minst, minst lika förälskad i honom som din pojkvän som nu. du måste lita på att du är fantastisk precis som du är och alla rädslor som hindrar dig, kraven och trygheten!! you only live once, step out of your comfortzone och om det inte går som du tänkt så kom i håg att erfarenhet är alltid väldans värdefullt och att det alltid blir bra till slut. 
 
 
hur redigerar du dina bilder? i photoshop CS6! ökar ljus, kontrast, exponering och lägger på ett färgfilter som heter sepia. 
 
brukar hela din familj äta kvällsmat ihop? vilken typ av mat skulle du säga är typisk hemma hos er, om du fick välja en? efter som vi alla ofta är i farten på träningar och möten och pojkvänner och vänner och andra bestyr blir det väldans sällan att vi alla hamna vid samma bord, samma tid. men en kväll i veckan brukar vi hinna med en riktig måltid i hop och nuförtiden blir det oftast sopp med en klick yoghurt och en bit gott bröd till! fast i gårkväll lagade jag tagine med bönröra och couscous. det blev sannerligen mumma kardemumma!!
 
vart kommer ditt fina svart/vit prickiga mobilskal ifrån? det köpte jag på gekåsför ett par år sedan om jag inte har helt fel!! 
 
jag har börjat äta mycket vegetariskt även fast jag inte är vegetarian. finns det något speciellt och supergott recept som jag verkligen borde prova? åh, det låter superbra! precis så tänker jag med. är ej vegetarian längre, men äter mest och helst vegetariskt ändå. här är ett recept på de morotsbiffar jag förälskade mig i i somras och här är min pinterest-kategori: mina vegetariska favoriter!!
 
vad är det bästa med vintern? promenader i snö och krispigt väder, att allt är så ljust om dagarna, att hans famn behövs mest hela tiden, att vänner och jag sitter inomhus och fikar och kramar om tekopparna extra hårt, soppluncher och att ha brunch som mitt mest eminenta söndagsbestyr. 
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: rebeccajohnnysdotter

vilka fina svar!
ha en fin lördag, kram

Postat av: emelie

åh jag drömmer också om att en dag besöka paris!

2014-02-08 @ 19:39:23
URL: http://emeliesdiaries.blogg.se
Postat av: Bonnie

Åh vad peppigt!

2014-02-09 @ 02:13:48
URL: http://bonnieelinandrea.blogg.se
Postat av: Sofia

åh vad fint och drömmigt!

2014-02-09 @ 08:47:42
URL: http://skimmer.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0