om första veckan i januari.

måndag. och en ny vecka är här. den andra i januari för mig då jag spenderade den första förälskad i paris. var som på en annan planet och snurrade mest omkring bland rosa moln utan en riktig tanke på att det nya året faktiskt hade börjat! men nu. nu har jag fått nya scheman, nya viljor och nya visioner som alla gör mig redo för tvåtusenfjorton och januari. pepp!!


första dagen hemma från paris spenderade jag med jonathan. vi köpte med oss godheter från ett bageri och pratade i kapp om våra jullovsbestyr. dagen efter var det min namnsdag och det var den aboslut bästa namnsdagen jag haft, någonsin!!


sedan vankades ett par dagars bildredigering, att packa upp resväskan, fylla i min nya fina kallender, skapa årets första spellista samt krya på den där välkommen-till-sverige-förkylningen som smygit sig på.
 

en molnig eftermiddag mötte jag saknade olga för en fika på st. jacobs stenugnsbageri, mitt absolut bästa café i lund. där pratades det om juligheter och framtidsvisoner och så drömde vi oss tillbaka till way out west som var bland det bästa med tvåtusentretton. 

två vykort från malmö, staden jag lär mig älska mer och mer för varje dag som går. om timmar på waynes coffee då jag redigerade vykort från paris och blickade ut över en glittrande gran och morgonmyller på stortorget.
 
här kommer ett litet tjuvkik på ett klädval från veckan! bar en prickig blus och en vinröd tröja, båda införskaffade på monki samt klocka är från secondhand och öronhängen som jag precis börjat använda igen. gamla favoriter. 
 

så visade jag upp fyra älskvärda nyheter! muminkannan och kudden från svensk tenn som är två utav mina bästa julklappar samt klänningen och halsbandet som tillsammans gör årets första favorit-klädkombination!! från monki båda två.
 

min söndag började med havregrynsgröt bestående utav russin, valnötter, clementin plus en kopp te. morgonen till ära klädde jag mig i ännu en nyhet! skjortan från lexington som ska bäras som den är, eller instoppad i högmidjade kjolar. så ofattbart skön och bekväm, och på rea dessutom! tips, tips!!
 

efter jobb åkte jag in till malmö och kärleken och solen gick ner så magsikt fint över spåren. vykort två visar ännu en frukost från veckan, smörgås med ost och paprika, skålen med fil, bananpengar och pekannötter samt en kopp te. allt serverat i favoritporslin! nu börjar en ny vecka, och en ny tid i mitt liv och åh, jag är så himla redo. tusen kramar, och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Frida

Varför böjer du alltid på benen när du tar kort på dig själv? För att dem ska se smalare ut på bild? Puss

Svar: hej fina du!
jag böjer på benen i bland när jag stå och tar vykort vid min sovrumsdörr eftersom jag är ganska lång och ljuset mörknar upp mot taket. det kanske inte är så väldans stor skillnad egentligen men det är en sådan sak som fotografen kan störa sig lite smått på. :)

annars böjer jag aldrig på benen! och nej,nej, nej, jag vill absolut inte göra mig till för att se smalare ut!! tvärtom om något. ha det fint! puss
Hannah.

2014-01-13 @ 10:06:55
Postat av: e

kannan men mumin är bara såå söt! :)

2014-01-13 @ 11:08:12
URL: http://beriz.blogg.se
Postat av: Ebba Molin

åh så mysiga bilder!

2014-01-13 @ 12:29:29
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: Daniella 🌙

är det T2 du använder när du redigerar dina mobil-bilder? himla fina. puss!

2014-01-13 @ 12:57:28
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: rebeccajohnnysdotter

alltid lika festligt och fint! önskar dig en fin vecka. kram

Postat av: Lotta

så fint

2014-01-13 @ 15:53:58
URL: http://enlitenlotta.blogg.se
Postat av: Sofia

åh vilken fin vecka! blev väldans pepp jag med!

2014-01-13 @ 16:25:44
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: lisa

jättefint och fin vecka! du är så tjusig! =)

2014-01-13 @ 18:06:38
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: johanna

Du verkar så lycklig, så taggad att göra de bästa av varje vardagstimme, mysstund och helgdag och jag känner mest: my gosh va det smittar av sig!!
Tack :))

2014-01-13 @ 22:00:58
Postat av: Daniella 🌙

det går inte att kommentera inlägget med listan ovanför, men kan du inte visa din muminsamling och dina bäst boktips? :D

2014-01-14 @ 10:31:49
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0