måndag, måndag, måndag.

måndag.  och är det bara jag som har svårt att sova i supervärmen? som ligger och vrider och vänder mig, kastar av mitt täcke, tar av och på mig linnet natten igenom? kanske är det tankar som snurrar också, vad det jag. men myggor och fuktighet hjälper inte precis. nåväl, nu är jag vaken och har bada-sola-planer med olga. så värmen är kanske inte så dålig ändå!
 

det var ett par veckor sedan jag hade min vecko-summering. jag har inte mått så bra, som en kanske vet. men nu är det mycket mer livsglädje i mig och jag är tillbaka bakom kameran igen. hurra! här är ett vykort från en bussresa till elsa där jag fick prata av mig och gosa med elliott. bästa elsa. 
 

en blåvit sjömansklänning och en efterlängtad utefrukost med lugn i själen. 


en gråare dag såg det lite ut såhär. grötkärleken slutar aldrig. specielt med mandelsmör och äpplen.
 

en oförglömlig dag tog jag bilen till malmö, parkerade i parkeringshuset, alldeles själv och mötte upp olga för en finfika på en utav malmös finaste gator. det var den första gången jag körde någonstans alldeles själv med bilen. pirrigt! peppigt!
 

en tankspridd hannah ellen josefin plus nya frukostfavoriter från renée voltaire. bovetechrunchen är min favorit. tips, tips!!
 

bland det mysigaste med sommaren är friskis och svettis-passen vid stranden, som avslutas med kvällsdopp!! vykort ett är från cykelturen hem. en magisk kväll!! vykort två visar den här världsbästa frukosten!!
 

ännu en frukost med bland annat soyayoghurt, hallonté, proviva och mitt älskade ägg-och-kaviar-knäcke. så har vi ett klädval också. det här! och som alltid bär jag vinröda naglar och läppar till. det börjar nästan bli mitt signum?
 

jag och allra käraste syster spenderade tidigare i veckan långa världsbra timmar på kajgatan trettiofyra. fler vykort här.
 

mitt bästa klädval just nu, som jag tänkte visa mer utav en annan dag. samt molly i fönsterkarmen en solig söndagsmorgon.
 
en världsgod frukost och månadens illustration i majas födelsedagskalender. nu hinner jag inte prata mer för superspontant men underbart flyr jag till sommarstugan. till mitt paradis!!  om det så bara är för något dygn är det som plåster för själen en alldeles regnig, vilsen och tankspridd dag. ta hand om dig, och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: elise

åh vad jag gillar dig och din blogg. så ärlig och rå, med mörka och ljusa inslag. verklig, positiv och inspirerande. fortsätt vara precis som du är, och fortsätt ta hand om dig för det är du så värd. <3
ps. du som kollar på that 70s show... vilka andra lättsamma serier som man blir glad av brukar du se? älskar själv typ friends, new girl och alla sådana som man bara kan sträck-se :) tipsa gärna!

2014-07-07 @ 19:57:19
URL: http://singmyspring.blogspot.se/
Postat av: Sofia

Åh vad fint ♥ ♥

2014-07-07 @ 19:58:38
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Diman Dilir

mysiga bilder:)

2014-07-08 @ 00:35:56
URL: http://nattstad.se/dimand
Postat av: sigrid

Kan du inte berätta vad ditt läppstift heter? ♥ puss

2014-07-08 @ 08:17:10
URL: http://sigridmariaa.blogg.se
Postat av: Malin Rosén

Håller med - sjukt svårt att sova när det är så varmt ute. Men samtidigt helt underbart med denna sommarvärme som kommer in. :) Vilka fina bilder som vanligt! Du har en sådan harmonisk utstrålning tjejen.

2014-07-08 @ 11:28:12
URL: http://www.senseworkout.se
Postat av: Lillaviol

Hade också sova i natt, trots att jag hade ny älskvärd pyjamas i skir spets.

2014-07-08 @ 16:27:44
URL: http://sprallice.blogg.se
Postat av: Alice

Hunden ♥

2014-07-09 @ 22:12:10
URL: http://aliceochstina.blogg.se
Postat av: Siri

Superfina snickarbyxeshorts! Och fint med röda läppar, vad har du för läppstift? Jag har liksom aldrig använt det förut, hur funkar det för dig att äta med läppstift och sådär. Hamnar det på tänderna? Vill så gärna använda läppstift pga dödsfint ju, men är så bekväm av mig och vet inte om jag orkar fixa med det om man måste bättra på och fixa till mycket. Långt det här blev :) men vill passa på att säga att din blogg är så himla fin! Gillar att du vågar vara så personlig och visar upp så mycket av dig i den ♥

2014-07-12 @ 22:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0