om bubbliga lyckorus i stockholm.

söndag. och gissa var jag befinner mig? jo! sommarstugan! i fredags kväll anlände jag med tåg direkt från stockholm till mitt älskade halmstad och här ska jag stanna i ungefär en vecka för solkyssar, loppisturer, fikastunder, havsdopp, kusinvitamingos och annat som jag tycker så mycket om och har längtat så oändligt mycket efter!!


men innan det äventyret börjar ska jag avsluta ett annat. min tredagarsvisit i stockholm hos världens bästa michaela!!
 

dag ett. onsdag! jag anlände med tåg om eftermiddagen och vi gick genast ut i soliga staden, genom gamla stan och ner mot vattnett där vi satt och pratade lite i kapp.


efter en stund fortsatte vi vår tur genom staden och för att sedan slå oss ned för en fikapaus på fantastiska jouiceverket. ska du till sthlm? gå dit för bövelen! där finns det nämnligen ett hav av smoothies och jouicer i himmelska kombinationer.
 

åh, att jag är född i vågens tecken märkte vi sannerligen när jag skulle besluta mig för vilken jag skulle ta. men tillslut blev det en med dadlar, cashew, mandel och havssalt. låter kanske lite galet, men den var s-u-p-e-r-g-o-d!!
 

sedan fortsatte vi vår tur genom staden och förbi söders fina gator. ska du bo i stockholm så ska du bo där, tänker jag. så galet många fina små hak och härliga butiker. älskar!!


efter att ha gått ett slag hamnade vi här. på skinnaviksberget!! alldeles sagolikt vackert.


kanske bland de finaste vyer jag någonsin skådat. fast åh, det kanske beror lite på sälskapet och solskenet också.
 

här slog vi oss ner med vårt pick och pack och lapade sol, pratade och hade det bubbligt fint!!


och finaste bästa mimmi hade tagit med en kalasfin måltid till oss. minipizzor och en supergod sallad med mozzarella, tomat samt valnötter. tror knappats jag varit med om en bättre picknick. 


utsikt. pirr och pepp. "tänk att jag är här, tänk att jag är här! med min bästa vänn mitt i sommaren." wow.


och michaela hade med sig vårt absoluta favoritvin. perfect day rose! alldeles utmärkt för sommarens alla solskenskvällar ska jag säga dig. tips, tips gånger tusen!!


saker vi pratar om: kärlek, att flytta hemifrån, om att vara en social introvert, elsa billgren och framtidsdrömmar.


naturgodis är kanske ett måste för en kväll som denna. du vet ju att det är min bästa godhet. och godhet är förövrigt som godis fast inte godis för jag tycker mest om naturgodis. kanske borde jag ha en ordlista för alla mina påhittade ord? klokt.
 

så började solen sakta gå ner över oss. det här var verkligen magi. 

vi spelade pepplåtar och sjöng med och tjuvkikade på första-dejten-par och bromance-pojkar tills vi fick ont i rumpan utav de hårda klipporna och började traska hem till michaela. en sådan sagolikt fin dag. åh! och fler skulle det bli! men nu tillbaka till verkligheten. det vill sänga hängmattan och de sista sidorna i stjärnor utan svindel. ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Emelie - Lever drömmen i Paris!

Wow. Sättet du beskriver min hemstad får det att bli helt bubbligt i kroppen. Länge sedan jag såg Stockholm på det sättet - tack för att du smittar! Nästan så jag började sakna Stockholm med hur fint du skrev om det, för nu återser jag det på ett helt nytt sätt. Lite så som jag nu ser Paris. Det är lyckopirr, det.

2014-07-20 @ 12:52:30
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: Ingrid

Vad mysigt ni verkar ha haft det! Alltså jag älskar Skinnarviksberget, så fint och mysigt där.

2014-07-20 @ 13:12:10
Postat av: Ingrid

Vad mysigt ni verkar ha haft det! Alltså jag älskar Skinnarviksberget, så fint och mysigt där.

2014-07-20 @ 13:12:12
Postat av: Sofia

Så himla mysigt!

2014-07-20 @ 20:31:10
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Rebecca

Åh, dina bilder och texter gör att allt låter så bra! Det kanske det är också :-) blir så sugen på att göra en mysig utflykt till Stockholm nu. Bor ju så nära egentligen ;-)

2014-07-20 @ 20:40:20
Postat av: Sofia

Himla fint! Och där är huset jag bor i med på en bild, minsann.Bästa Zinken!

2014-07-20 @ 22:39:28
URL: http://sofiabystrom.blogg.se
Postat av: Maja

Titta du kom upp på mitt pinterestflöde. Tyckte att det var lite mys. http://www.pinterest.com/pin/144396731777854627/

2014-07-20 @ 23:52:37
URL: http://majamiranda.wordpress.com
Postat av: Sandra

Hej, kan inte du berätta lite om ditt körkort? :) Vad hela kalaset kostade, hur många lektioner du behövde, hur mycket du körde hemma, hur lång tid det har tagit för dig att äntligen få ett körkort, hur mycket tid du lade ned, hur halkan var, om det var svårt att skriva testet och göra uppkörning osv. :)

2014-07-21 @ 00:57:56
Postat av: Diman Dilir

mysiga bilder!

2014-07-21 @ 01:30:24
URL: http://nattstad.se/dimand
Postat av: Jenny

alltså. jag sitter och sörplar på den där tokiga smoothien i detta nu och jisses vilken smaksensation! tusen tack för tipset!! :)

2014-07-23 @ 13:03:54
URL: http://jennyhermansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0