vi är som vilda blommor och barfotabarn.

tisdag. och så är jag i skåne igen. hemma från min sista semestervecka i mitt paradis. och åh, jag saknar det redan något o-ä-n-
d-l-i-g-t!! men, jag måste också säga att det är väldans skönt att vara tillbaka bland frysdiskarna i matbutiken igen. en dag till i trettio-graders-sol varvat med lågtryck delux hade nog gjort mig alldeles galen. sprängt huvudet i tusen bitar minst.
 

jag saknar morgondopp med mamma och frukost på altanen, i form av vattenmelon, knäcke och soyayoghurt plus nektarin och bananpengar och valnötter. allt serverat i ett blåvitt vintage-porslin. 


här ovan syns två vykort från en utflyktsdag. det första visar mig i väntan på familjen. jag är förövrigt iklädd en ny klännings-kärlek från beyond retro som jag måste få skryta mer om snart. vykort två är från ett café i falkenberg som vi besökte!
 

en annan dag cyklade jag, pappa och allra käraste syster en lång omväg till en hamn inte så långt från stugan där vi bor. vi har visseligen havet bara ett par hundra meter i från oss men vi tänkte att lite omväxling är alltid bra! 
 

och det var det, minsann! vi badade bland klippor och fikade chokladbollar, eller rättare sagt så fikade jag en styck chokladboll och de andra åt glassbåtar. hela dagen spenderade vi där bland klipporna och båtarna. det var så fint.
 

efter en dag på stranden hamnar jag alltid här. på altanen, solkysst och spanar på läskande drinkar i ett nytt magasin. 

efter att ha huggit mig själv i handen kunde inte jag bada under resterande dag. så jag och mamma fick kika på när syster och pappa tog kvällsdopp. men det var alldeles världsmysigt det med. särskilt i hop med sommarfin musik. 
 

en frukost och jag på väg hem från matbutiken. kom på ett himla roligt sätt att åka långboard på. klicka på bilden så får du se!!
 

hannah ellen josefin i favoritläppstift från isadora, favoritbrillor från lindex och en ompysslad hand. 
 

bland det bästa jag vet är de morgnar då vi tar varsin cykel till matbutiken, mamma och jag, för att handla frallor, frukost och morgontidning. typiskt sommar.
 

solskysst och sliten. jag är så väldans lättpåvärkad utav väder och vind. förmycket värme eller ett ovanligt lågt lågtryck gör mig irriterad, trött, ångestfylld och känslosam. en sval kväll vid havet är precis vad jag behöver efter en sådan dag.

 i hop med jenny, skåklart. allra käraste lillasyster. 
 

en annan solskensdag for vi till några klippor längst bort på tylösand där det är extra fint att snorkla.så det gjorde familjen min medan jag tog ett snabbt dopp för att sedan vila handen och läsa mia skäringer på en sval sten.
 

söndag och vi åkte till heagård och fikade!! eller snarare, jouice:ade. färskpressat med smak avannanas, lime och ingefära. 
 
mumma kardemumma gånger tusen!! sedan åkte vi vidar på äventyr till mormor och morfar där jag, på tal om jouice fick mig
en råsaftcentrifug! här ska det minsann göras joicer i evigheters tid. en utmärkt flyttpresent inför skövde!! och dagen därpå for
jag hem från mitt bästa ställe på jorden. här hemma väntade både värmeslag och en hejdundrande ångest men någonstans även viktiga insiker och en efterlängtad ro. ro i själen. allt kommer bli bra. andas. godnatt. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Daniella 🌙

hemmagjorda juicer kan bara bli bäst.

2014-07-30 @ 01:41:50
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: frida

så drömmigt fint

2014-07-30 @ 10:16:50
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Melinda

Så fint inlägg! Vad heter läppstiftet? såg så himla fint ut. Sen undrar jag vart du köpt dina hängselbyxor, så snygga!!

2014-07-30 @ 16:41:27
URL: http://thelifesroad.blogg.se
Postat av: Sigrid

Åh apropå juicesentrifug, testa att göra juice på jordgubbar och nektariner!! Det blir som en slags syrlig men samtidigt söt smoothie, supergott!! Tips tips!

2014-07-30 @ 17:09:34
Postat av: Sofia

Så himla härligt och fint!!

2014-07-30 @ 17:31:49
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Alice

Att sitta på sin skateboard och åka är typ underbart

2014-07-30 @ 18:52:21
URL: http://aliceochstina.blogg.se
Postat av: Beatrice

Alltså, ert sommarställe ligger så himla nära Falkenberg, och caféet ni fikade på är min bästis arbetsplats, haha. Hon läser också din blogg, för övrigt.

Tänkte bara på, att om ni varit på Heagård, så måste ni väl ha testat Riccardos Glasscafé bara en liten bit bort!? Om inte, så måste ni testa det nästa gång. Italiensk glass, numera även restaurang i samma byggnad, och all glass är gjord på närproducerade råvaror! Det mesta är dessutom äggfritt, och en hel del är även mjölkfritt, så det är vegetariskt (och delvis veganskt)! Det ligger lite längre bort på samma väg som det lilla muséet snett över stora vägen från Heagård. :)

2014-07-30 @ 20:04:42
URL: http://herbariumet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0