låt ingen tala om för dig hur du ska leva.

måndag.  och nu börjar den andra veckan i juni! det är sommar nu! känner ni det? den här veckan är dessutom student-veckan här i lund. nu tar alla mina föddanittiofem-vänner studenten och jag är så himla pepp för deras skull! för allas skull! äntligen är gymnasiet över! äntligen börjar friheten! men stressa inte hörrni, ni har hela livet på er.


nu är det dags för sumeringen utav min första vecka i juni. den som började med gröt toppat med keso samt en tankepromenad. på kvällen var det friskis och svettis på stranden och jag tog det första doppet! kallt men galet skönt!
 

en vardagsmellis innan jobb och så jag. sliten och trött med sommarlockar och de få blyga fräknar jag kan få.
 

i torsdags hade jag en dag för mig själv. hoppade på cyklen, gjorde lite ärenden för att slutligen hamna på kajgatan 34. luncha, läsa, skriva och fundera kring viktiga tankenötter. välbehövligt. och åh, vad jag trivs bra på kajgatan, vid vattnet och allt. 
 

i lördags var jag klädd i snickarbyxor, stickat och favorithalsbandet från monki. jag hade slutat jobbet och slog mig ner på en bänk i väntan på bussen mot stan, smakade min bästa froosh och läste stjärnor utan svindel. 
 

väl framme i stan mötte jag upp josefin! vi åt på ett nytt ställe på lilla fiskaregatan som jag tror heter incognito, är inte riktigt säker. hur som haver fanns det så himla mycket f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-t på menyn!! jag åt vegansallad, hon en cesar-sallad och vi båda älskade våra rätter!! vi såg även hamburgaren, fish-and-chips och räkmackan som allt såg galet gott ut. tips, tips!!
 

efter en lång och älskvärd lunch med josefin for jag till malmö, och elsa som hade ett finfint knytkalas!! jag kom hem sent om natten med nya insikter och sov ut långt inpå söndagsförmiddagen. 
 

klockan tolv i helsingborg var det dags för mig att äntligen ge pappa sin födelsedagspresent. brunch!! på möllebacken fanns det så himla mycket gott på buffen, en underbar utsikt över stad och hav och pioner i trädgården. mumma kardemumma!!
 
såhär såg jag ut dagen till ära! klänning från hm plus vans på fötterna samt en stickad tröja. plus ett gäng ringar som jag alltid pyntar mina fingrar med. tänk förresten att en kan se ut såhär? barbent alltså! jag har nog inte riktigt förstått att det är sommar ännu. men det är det. och åh, jag behöver sannerligen en ny tid nu. tusen kramar och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Emelie

alltså, jag är totalkär i klänningen du har på dig där i slutet. gudars, så vardagsvacker!

2014-06-09 @ 09:46:46
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: nathalie.

hannah, kan du inte tipsa om dina favoritteer?

2014-06-09 @ 11:02:26
URL: http://instagram.com/natlje/
Postat av: Joline

Hej! Ville bara säga att det var så himla kul att stöta på dig på stan i lördags, här är min instagram om du vill veta vem jag är, kramis <3 http://instagram.com/jolinejolie

2014-06-09 @ 11:59:56
Postat av: Sofia

så fina ord, och himla vackra bilder!

2014-06-09 @ 19:02:35
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: spetsflickan

otroligt fint skuren klänning!

2014-06-09 @ 23:55:58
URL: http://spetsflickans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0