regnbåge, regnbåge, regnbåge.

måndag. och jag klarade kunskapsprovet!! åh, så oänldigt bra det känns. jag har skrivit lite mer om den brinnande lyckan här, om en vill läsa. kortfattat så är det såhär: allting blir bra, håll ut, håll ut, kämpa och håll ut. ♥ nu tänkte jag fortsätta traditionen här i min cafévärld! summeringen utav veckan! den sista i maj! tänk att det är juni nu. sommar!


i måndags var jag alldeles mellankolisk. lycklig för att både f! och mp som jag tycker så mycket om kom med i eu, men ledsen att det är så mycket rasism och liknande eländigheter som fått ta plats. nej, jag förstår inte hur en kan tycka att någon är mindre värd bara på grund av utseende eller vem man är kär i! är det inte galet? vykort två är från en stunds egen-tid på stranden, med lunchlådan, en superbra podcast och skrivblock som sälskap. ett favoritbestyr att göra när jag är själv. tips, tips!!

på tisdagskvällen for jag till hem elsa. min fina vän med den världsfina bloggen som jag tycker du ska klicka in dig på bums!! hos henne jag över natten och på morgonen smakade vi tre utav det godaste som finns: vattenmelon, bire och te. 
 
sedan åkte vi till lund. elsa hade skola och eftersom hennes flickvän är utomlands fick jag agera hundvakt! jag och elliott slog oss ned på baristas uteservering, med en bok, te och kanelbulle till mig och ett hundben samt elsas varma gosiga tröja till lilla elliott. världsmysigt!!
 
efter att ha jobbat kväll var det så fint att vakna upp och se familjen sitta ute, och äta frukost i trädgården. jag gjorde detsamma och sedan for de till stugan och jag till jobb. klädd lite som ovan!! jeans från hm, tröja från second hand och vans.

fredag!! jag jobbade till två och sedan vankades det köpenhamns-tripp med michaela. som nämnt var det väldans roligt att ses eftersom michaela skulle fara hem till stockholm över sommaren. vi skålade i vitt vin och firade in sommaren på bästa vis!
 

som nämnt åt jag en supergod avocadosallad, med pistagenötter och limedressing bland annat. väldans gott! och hur fin stad är inte köpenhamn egentligen? när jag ser kvällssolen på vykort två tänker jag att en borde fara över bron varendaste junikväll. 
 
sedan kom helgen som egentligen mest varit bestående utav tre ting. ett. att plugga körkortsteori. två. att plugga körkortsteori. tre. att plugga körkortsteori. men så har jag hunnit med en påse naturgodis, två promenader till havet i solnedgången och jobb.
 

mellis plus en paus på bryggan. när det gäller bestyr och liknande ting har det sannerligen varit en superfin vecka. men som du kanske vet så är livet lite omtumlande i hannahs själ just nu. och åh, vad skönt det är att ha fått bort körkortsteorin från axlarna idag! så välbehövligt. hurra! och snälla du, snälla ni. lova mig att ni aldrig glömmer följande:

allting blir alltid bra till slut. det löser sig. det ordnar sig. livet är fint, du är fin - ta vara på det. puss

Kommentarer
Postat av: Sofia

så fint!!

2014-06-02 @ 20:32:01
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Olivia

Hej, skulle vara sjukt kul om du ville följa mig på instagram! Jag heter "klaraolivia" :)
Ha en bra dag! ps jättefin blogg, följt den i något år nu.

2014-06-02 @ 20:53:21
Postat av: Bonnie

Himla fin vecka du haft! Min vecka var regnig och jag var sjukling så det var inte lika kul. Men denna vecka är junivecka och därmed sommarvecka!

2014-06-02 @ 20:55:01
URL: http://bonnieelinandrea.blogg.se
Postat av: Hanna

alla bilder ser så sjukt somriga ut! Så härlig känsla man får av att bara kolla på dem. Ser ut som en fin vecka, utan tvekan. Och grattis till teorin!!!

2014-06-02 @ 22:37:55
URL: http://stjarnklarts.blogg.se
Postat av: Nora

Ser ut som en finfin vecka. Kram

2014-06-02 @ 22:50:12
URL: http://noracederins.blogg.se
Postat av: Emelie

Men gratulationer, tossan lilla! Vilken lycka!
Nu är det bara en liten snutt-bit kvar, och det kommer gå så bra, så bra!

2014-06-03 @ 07:21:36
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: Vida

Stort grattis! Så underbar känsla att ha det avklarat, eller hur?! Bara liite kvar nu. Det klarar du!

2014-06-04 @ 14:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0