om en grönskande morgon i maj.

söndag.  och jag ligger ännu, mitt bland mjuka lakan, med svala vindar genom spetsgardinen, regnsmatter mot rutan och tända ljus i fönsterkarmen. småsliten. för i går var jag nämnligen på tjugoårsfestlighet följt av ett besök på lundakarnevalen. att träffa fina människor, dansa till movits och cykla hem i midnatten summerar ungefär min kväll. bäst av allt? babent!


i dag faller regnet, som nämnt. perfekt för en söndag i tröttheten! men i går sken solen och då åt jag den här vår-frukosten.


eller ska jag säga sommarfrukost? te, gröt och fruktsallad blev det i varje fall. kalasgott!! med sommarkänslor i kroppen fyllde jag ett glas med nektariner, bananpengar, blåbär, jordgubbar och päron. mina kanske bästa frukter just-nu.


glaset är förövrigt ett alldeles nytt ett. från lagerhaus. införskaffade ett par här om dagen då de just nu har tjugo procent rabatt
på alla sina glas. tips, tips!! och om en inte vill äta eller dricka ur det så kanske en basilika-planta skulle göra sig fin i?


higher living är ett utav mina allra bästa märken när det kommer till teer. min godaste sort är green tea chai, som gör sig minst
lika god året om. en regnig söndagsmorgon som solkensfrukost en tidig lördag.


gröten kokade jag på fiberhavregryn, med lite kanel, kardemumma och vaniljpulver, en näve torkad frukt av olika slag och så toppingen i form av valnötter, kokosfalkes, torkade mullbär och mandelmjölk. mumma kardemumma!!
 
och vet du vad? jag flyttade faktiskt den här frukosten från fönsterkarmen till trädgården där jag satt i bara klänningen och åt. alltså inga strumpbyxor på benen eller en tjocktröja om mina axlar. bara ben och bara armar, en brännande sol och något som säger att nej, nu är nog våren slut. sommaren är alldeles snart här och jag kan knappt vänta! ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Var också på karnevalen igår! Tänkte åkt idag, men kände mest att regnet skippar jag gärna. Såg dock inte Movits, utan åkte hem efter Linnea Henriksson!

2014-05-18 @ 13:46:35
URL: http://herbariumet.blogg.se
Postat av: Sofia

åh så gott! och det är så härligt med sol och värme!

2014-05-18 @ 14:17:46
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: jossan

Men så gott, vilken underbar frulle där! & vilken underbar blogg jag hamnade till :D

2014-05-19 @ 00:10:53
URL: http://josefinsunnanlid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0