▼ the quotidian beasts - phosphorescent.

torsdag. och vet du vad? det snöar i skövde!! magiskt, så himla magiskt. nej, jag säger då det. inget kan minsann trycka ner
mig i dag!! i snön är jag så fylld på lyckorus - positiv energi - och, fastän jag är en himla frusen varelse så blir jag brinnande varm av lyckan. julen är snart här, november räknas ner. det är så fint. så pirrigt fint.

så innan jag fyller hela mitt instagram med vita hustak och tusen koppar varm choklad á la sambo-klara så tänkte jag passa på
att dela med mig utav vykort från de senaste dagarnas bestyr. bland annat så har jag varit i gbg och hälsat på fina anna (finnes som @arawkindofbeauty på instagram) vilket var minst lika fantastiskt som alltid!!

 en annan dag var det här min frukost! havregrynsgröt med hasselnötsmjölk, mandlar, chiafrön, gojibär, pumpafrön, kanel och banan, samt en skål med dadlar och spenat samt en kopp té. mumma kardemumma!!

 och såhär kan jag se ut nuför tiden!! med hängslebyxor och trekvartsarmat, röda läppar och mina kära elefanter i öronen. 

den senaste tiden har jag även förälskat mig i fenomenet hirsgröt, som är gröt gjord på hirsflingor och mycket vatten (samt lite mjölk om en vill). glutenfritt! så himla snällt och gott för magen min. toppar den helst med frukt, nötter och gojibär. 

urtekram, kanske mitt absoluta favoritmärke när det gäller hudvård. himla bra, och världsligt snälla produkter. oh handkrämen ovan fick jag av min fina vän elin i födelsedagspresent för någon månad sedan. underbra present!!

och åh!! vilken kontrast vykortet ovan är, i jämförelse med i dag då snön pudrar vitt på alla stadens gator. vykort nummer två är från veckan då min morgonrutin har sett ut lite såhär: yoga följt utav dush och finfix och slutligen gröten ihop med hp. nu är jag alldeles snart klar med tredje boken! himla annorlunda från filmen, eller vad tycker ni som läst den? puss

Kommentarer
Postat av: Amanda

Utövar du yoga hemma eller går du klasser? Önskar mig ett inlägg där du djupdyker i din yoga här på bloggen- övningar, inspiration, musiken o så.

2014-11-06 @ 16:17:55
Postat av: Sofia

Åh så fint så fint! ♥

2014-11-06 @ 19:21:11
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Cecilia Par

Jag har en liten undran bara. Hur kommer det sig att du skriver med enbart gemener? För jag antar att det är ett aktivt val? Har nämligen funderat kring det ett tag och tänkte att det nu minsann var dags att fråga.

2014-11-06 @ 22:09:51
URL: http://famlafint.blogg.se
Postat av: Chloë

Åh gud varifrån är din hängselklänning jag behöver den nu nunu!!!

2014-11-07 @ 03:26:24
Postat av: Frida

Åh jag skulle också superdupergärna vilja läsa ett yogainlägg av dig som Amanda skrev här ovanför. :D Kram!!

2014-11-07 @ 16:08:02
URL: http://fgodling.blogg.se
Postat av: Matilda

Hej! Alltså hittade nyss hit till din blogg, vet inte vem du är eller så men du verkar vara en jättehärlig person och har en världsfin blogg! Nu ska här läsas hihi, ha en bra dag!!

2014-11-07 @ 17:17:51
Postat av: Sandra

Hur ser du på vegetarian? Tycker du att man ska sluta äta godis samt inte ska bära skinn, länder och mocka, eller var tycker du går gränsen? Jag vet inte riktigt var jag ska dra gränsen, men jag vet att jag inte stödjer köttindustrin, och vill både hjälpa miljön och få ett mer hälsosammare liv. Jag som t.ex. älskar Dr. Martens skulle inte vilja slänga bort dem just för att de kostar så mycket, jag har ändå 3 par, men ändå känns det konstigt att bära något som kommer från djuren när jag väl har bestämt mig för att inte äta kött längre.

2014-11-10 @ 20:57:26
Postat av: Jennifer - om resor, kärlek & drömmar

Snön, den gjorde mig glad också minsann!

2014-11-11 @ 11:29:48
URL: http://jennifersandstrom.se
Postat av: Saga

Till Sandra som skrev ovan!

Som vegan tänker jag mer brett än vad jag gjorde som vegetarian på vad som inneburit i min mening oacceptabelt djurutnyttjande. Jag kommer inte att köpa skinn, ull eller dylikt igen. Visst kan saker vara snygga men det känns helt enkelt inte så lockande längre när det är gjort av kännande varelser.

Men juste!! Min anledning med att kommentera till dig är främst att rekommendera att Dr Martins har en vegetarisk, fuskskinns-version. Leta efter den!! Om inte i butik så på internet.

Kram

2014-11-13 @ 16:32:17
Postat av: lisa

åh du är så fin ju <3

2014-11-13 @ 20:43:57
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Julia

Har du blivit vegan helt nu? :)

2014-11-14 @ 20:33:55
URL: http://juliarecovers.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0