nick mulvey - fever to the form.

lördag. och jag a-n-d-a-s ut efter att äntligen ha avklart min allra första tenta!! det var faktiskt himla roligt att slå sig ner i salen i går och besvara kluriga frågor om den spännande kursen jag alldeles nyss läst. det kändes både svårt och lätt på samma gång och jag har ingen som helst aning om vad resultatet säger, men nu är det minsann gjort. och åh, världsskönt!!


så i går firade vi, klassen och jag och alla andra fina filurer som avklarat sin första tenta!! tacokväll och festlighet. väldans fint fredagsbestyr! hur som haver tänkte jag nu visa ett gäng vykort från förra veckan! födelsedagsveckan!!
 

som mest bestod utav plugg, krispiga promenader, grötfrukostar och så de där små spontana grattis-i-förskott-presenterna som får mitt hjärta att slå dubbelslag utav lycka!! morotskaka, silverklädda paket, kramar, och så kanske det bästa utav allt:
 

göteborg! jag och sambo-klara tog en dagstripp till favoritstaden för att luncha vegetarisk sushi, kika på varenda millimeter av science fiction bokhandeln, införskaffa höstkappa på monki och fika på starbucks!! och, under fikan tog denna magiska person fram ett litet paket med en världsfin present som jag knappt kan vänta med att visa här!!
 

till helgen kom en annan favorit på besök! michaela! vi kanelbulle-fikade, promenerade runt i staden, for på lördagsfestlighet i mitt favoritkollektiv och pratade av oss om allt som hänt sedan sist. himla underbart!!  (ps. rubriken är låten vi lyssnade på när
vi lutade våra huvud i hop på tåget och såg ut över städerna).
 
och om söndagen besökte jag gbg igen! regn och spårvagnar och att dreggla över världsfina kläder på beyonretro. åh, second hand är fantastiskt!! på vykort två syns en mycket glad och nöjd tjugoåring. det känns fint att vara tjugo. plötsligt inser jag att
det här är mitt liv nu. plötsligt finnns det rutiner och vanor. känns magiskt bra. ha det fint! puss
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Så fint!!

2014-10-05 @ 20:13:22
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Nora Cederin Foto

Himla fint!! Kram

2014-10-06 @ 07:08:37
URL: http://noracederins.blogg.se
Postat av: Hanna

åh vad jag gillar din nya höstiga header!

2014-10-06 @ 15:07:33
URL: http://stjarnklarts.blogg.se
Postat av: jasmin

måste bara säga att du är otroligt vacker. verkligen, jättejättejättevacker

2014-10-06 @ 18:45:51
URL: http://childhoodlight.blogspot.com
Postat av: C

Vackert, som vanligt.

2014-10-09 @ 22:04:10
URL: http://bakomorat.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0