om en annan höst.

måndag. och jag tänkte passa på att vrida tillbaka tiden. ett år tillbaka, oktober tvåtusentretton. tänk så mycket en kan förändras på ett år!! det är galet. det där året efter gymnasiet har kännts som tio. och jag tror minsann att alla erfarenheter, alla dalar, alla toppar, alla ävnetryr, lyckorus och svårigheter har varit något otroligt positivt för mig.


för den jag är nu, den jag har blivit, det jag känner, mina drömmar, mina vardagsbestyr, mina prioriteringar och vilka personer jag har omkring - allt detta gör mig lyckligare än någonsin förut. och det tackar jag sannerligen det senaste året för. 

vilket innerligt äventyr, alltså. och lite såhär såg det ut, i oktober. månaden började med att besöka morfar och mormor för att
bli firad. nitton år på jorden med kanelbulle och grön favorit-kjol från urban outfitters.
 
en utav höstens favoritdagar var när jag och elin hade picknick vid sjön i järavallen, skogen där jag bor. scones, fruktsallad och te i muminmuggar. himla fint det, minsann!! (ps. elin, jag saknar dig. vi hörs snart, snart.)


på den tiden var jag kortklippt. himla fint, och himla skönt!! nu är håret inte långt i från min navel och även om det sannerligen är något jag trivs oändligt med så kan jag i bland sakna enkelheten. på vykort två syns bästa, bästa göteborg!!
 
som jag besökte för att hälsa på min fina, fina vän anna. vi hade det så galet jävla himla tokigt mysigt med veg-lunch på en-deli, promenader i haga och att smyg-peppa julen i form av kanel-gröt, clementiner, "farbror frost"-te och the holiday på tv-skärmen. 

något jag saknar oändligt mycket är att fotografera. kameraladdaren är kvar i skåne, och här sitter jag och ser hur himla magisk hösten är utanför min fönsterkarm. men till helgen, då far jag hem! och då ska jag minsann fotografera som bara den!!
 

något annat jag saknar är mitt bästa café, på kajgatan 34 där jag och pappa brukade sitta om dagarna, pappa med jobbet och jag med körkortsteori och tankar i ett slitet muminblock. om du befinner dig i lomma så vet du nu precis vart du ska fika!

en annan v-ä-r-l-d-s-b-r-a oktoberdag var när jag och fina olga for till köpenamn för att äta kalasgod vegetarisk buffé på rizraz, pilla på ungefär allt på & other stories (där jag införskaffade ovanstående favoriter) samt på diverse secondhand-butiker och så prata, prata, prata. så fint. köpenhamn fantastiskt. 
 
och på den tiden kunde en frukost se ut såhär!! té, päron, raw aprikos-och-valnötsboll, hembakat bröd med saltgurka och soya-yoghurt med äpple, kanel och kokos!! i fönsterkarmen, med tända ljus och i favoritporslin som vanligt.
 
och sist men inte minst, min fina michaela på skogspromenad. en anna saknad vän!! och det var det. ungefär!! fastän jag har det alldeles SAGLOIKT här i skövde så ska det minsann bli himla fint att besöka skåne igen. vännerna, bästa café kajgatan, att göra rawbollar, promenera i skogarna och picknicka vid sjön. så härligt!! ta hand om dig, och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Emma

Måste säga att jag tycker om din blogg så himla mycket! Den är så fin och du inspirerar så bra! Hoppas du får en fin dag, kram!

2014-10-21 @ 06:53:21
URL: http://glittrigamoln.blogg.se
Postat av: frida

även om det var bra då så är det säkert bättre nu!! puss <3

2014-10-21 @ 07:26:14
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Daniella 🌙

åh vad fint!

2014-10-21 @ 10:23:04
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh vad fint!

2014-10-21 @ 18:17:28
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Johanna

Jättefina bilder!

2014-10-21 @ 21:38:11
URL: http://www.jojosmind.blogg.se
Postat av: Emma

Hej! Det är en himla mysig blogg du har. Blev tipsad av en vän. Ville mest förmedla det ungefär. Ha det så bra du kan!

2014-10-22 @ 20:10:16
URL: http://pitchblack.devote.se
Postat av: Lotta

vilka härligt fina höstbilder!

2014-10-23 @ 00:23:37
URL: http://enlitenlotta.blogg.se
Postat av: Olga

Åh vad jag saknar dig hjärtat!!

2014-10-28 @ 14:07:28
Postat av: Linnéa Hagström

Åh, ser himla mysigt ut alltihopa! Jättefin blogg du har också, kram.

2014-10-29 @ 12:49:33
URL: http://wxxnderful.webblogg.se/
Postat av: jessica sofie

vart kommer din frukostbricka från? :) Så himla fin!

2014-11-26 @ 11:31:02
URL: http://jessicasofiemichelle.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0