fåglar viskar dom har hört dig säga att det aldrig varit på riktigt.

min torsdagsfrukost: en stor skål med vanilj-och naturell yoghurt med jordgubbar, blåbär, valnötter och pumpafrön. 

jag vaknade alldeles varm och lycklig i dag. för åh, gårdagen var så eminent fin. caroline kom hem till mig på morgonen och 
åt frukost. spontant åkte vi sedan till malmö, rea-fyndade och lunchade på finaste caféet. på kvällen träffade jag efterlängtade 
josefin. vi besökte biosalongen och såg filmen L.O.L , som var hur bra och sevärd som helst för att sedan äta indiskt på lilla
torg till klingade vinglas och halv-tio-lyckliga skratt. så fint. så gott. så bra. kan inte ni berätta om en fin sommardag för mig?
det vore ju så fint att få läsa. ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Alicia

I tisdags åkte jag och mina nyfunna gymnasievänner som är så otroligt fina till Stockholm och promenerade längs vattnet. Vi gick mot djurgården där vi skulle se på allsång på skansen. Så satt vi där vid sollidenscenen i gassande solsken och åt picnick, och efter sju timmars väntan fick vi se Erik Hassle sjunga världens vackraste låt och det var helt magiskt. Han var så himla fin. Sinnessjukt bra. Sen promenerade vi genom staden och var alldeles fnittriga av glädje. Klockan tolv tog vi nattåget hem och pratade non-stop hela vägen. Sommarens bästa dag!!
Älskar din blogg, fina du.

2012-07-06 @ 00:15:49
URL: http://flickanmedparlorhanget.blogspot.se/
Postat av: Annie

Jag och min bästa vän gav oss av tidig förmiddag med packning för att cykla till en liten okänd vik utanför Göteborg. En och halv timma tog det dit, men åh vad det var värt det! Hela dagen spenderades på klipporna, med frukt och hembakat, i 20 graders värme och sol. När jag kom hem var jag helt slutkörd, men åh vad somrigt och underbart det var. Det är så sommardagarna ska va, tycker jag.
Din blogg är så bra, och jag älskar att du kan kombinera fina foton och texter, med djupare innehåll än bara matrecept och outfits (inte för att det är något fel med det, men du förstår förhoppningsvis vad jag menar). Du får det att funka liksom. :)

2012-07-06 @ 02:11:03
URL: http://papapaparazzi.blogg.se
Postat av: Ida

I onsdags var näst sista dagen på ett sommarläger i Tyskland. Den underbart stiliga sjuttonåriga ryssen, med mörkbrunt krulligt hår, ungefär två meter lång kom fram till mig och frågade mig om svensk tennis. (det enda jag kan om tennis är att bollen är gul) Samtalet fortsatte iallafall och vi hamnade på något vis på hotelltaket. En kyss där, en kram där. Jag tror aldrig att jag har varit mer kär i hela mitt liv. Fast sen när vi behövde åka till vars ett land på torsdagen fattade jag att han inte är som alla andra och hade inte facebook, så jag har ingen chans att kontakta honom. Han vill dock inte försvinna från mina tankar. Jag glömde ju att ge honom en såndär stor jävla blöt hejdå-kyss. sorgligt.

2012-07-07 @ 16:01:43
URL: http://envishet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0