när jag blir ledsen blir jag genast glad av era ord.

Varför är du tom på ord i dag? Det kan vara så olika från dag till dag hur jag mår. Nu för tiden är jag väldigt livspepp och glad för det mesta men i bland kommer det dagar då jag gräver ner mig alldeles för mycket i drömvärlden och tappar bort mig lite i vardagen. Mår dock mycket bättre nu!

Hur kom det förresten sig att du börjat teckna?
Jag har länge varit intresserad av att rita och klottrar på nästintill varenda pappersbit jag får, ni skulle se min dagbok, åh. En dag när jag passerade en liten prylbutik i Halmstad så blev det plötsligt så att jag spontanköpte ett skissblock och lite akvarellfärg. Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Jag kände mig så inspirerad. Jag är inte så värst duktig ännu men det får mig att koppla av!

Vilka är dina favoritbutiker?
Det är nog second hand, monki, HM och topshop kanske!

Favorit citat?
Åh, vilken svår fråga - jag äskar fina och bra citat! Men "bli din egen bästa vän" är något jag ofta tänker på och tycker att alla borde ta till sig.

Tumblr_ld5ojgt2dl1qfqnjko1_500_large


Favorit person?
Mamma och morfar.

Favorit bild som du tagit själv? Detta svar kanske inte riktigt räknas men jag tycker mycket om alla de bilder från våren jag tagit och lagt upp på min flickr. Länk. Jag blir så glad av att skriva detta då et är min första vår jag verkligen är glad över! Åh.

Vad tycker du coca cola med citron skiva i?
Låter ju himla gott för de som gillar socca cola men själv dricker jag helst inte kolsyrade drycker då min mage inte riktigt tål det. Men bara en citronskiva i vatten är ju hur gott som helst!

Har du tittat på Star Wars? Favorit karaktär?
Jag har sett alla filmerna någon gång men väldigt osamanhängande. Jag minns inte riktigt karaktärerna så jag får nog ta och titta om filmerna en gång till först!

Din absoluta favoritplats på jorden?
Min sommarstuga i tylösand.

Vad är det bästa med sommaren? Friheten! Äntligen får man tid att göra det man tycker så mycket om men sällan får tid för. Umgås ordentligt med sina favoritpersoner, sola, slappa, äventyra och bara va. Ett pluss är ju också kläderna som blir så himla mycket finare om sommaren.

Tumblr_kzxi6l6jwu1qzgrlyo1_500_large


Hur vill du att ditt framtida liv ser ut? Åh, den frågan snurrar mycket i mitt huvud just nu. Efter gymnasiet vill jag i alla fall ut och resa lite, förhoppningsvis till London och därefter hopppas jag på att vara med om några äventyrsfyllda år med jobb, resor och nya bekantskaper. Såsmåningom vill jag jobba här i sverige men precis var och med vad har jag inte riktigt klurat ut ännu. Men jag fortsätter drömma! Så småningom vill jag bilda familj och bo i ett fint hus på landet, men det tar vi då.

Hur lång är du?
1,71 ungefär.

Vilket är ditt bästa plagg i din garderob?
Den virkade koftan från indiska som jag köpte för någon månad sedan! Den jag bär i det här inlägget: klick!

Kan du inte visa upp din garderob nån gång eller ditt rum?
Absolut! Jag håller just nu på att dekorera om mitt rum men det finns med på min att göra lista!

Hur gör man en header på sin blogg om man bara vill ha ett foto, som du hade ett tag tror jag (jag har också blogg.se)?
Jag förstår inte riktigt vad du menar men mina headers gör jag i alla fall i photoshop och sedan "skapar"jag bara en bild här på blogg.se! Alltså jag klickar på skapa>bild.

Tumblr_lr31gx7zun1qed3v1o1_500_large

 

Hur gör du dina "collage" med instagrambilder som sitter bredvid varann? (jag har provat, men i slutändan hamnar ändå fotona under varandra) Det är så enkelt som att jag bara laddar upp dem i storlek 300 och placerar dom bredvid varandra! Om det inte funkar för dig har du antagligen inte tillräckligt stor bredd på din blogg, det ändrar du i stilmallen.

Kan du snälla förklara hur man lägger upp en egen bild på weheartit? (hehe jag fattar verkligen inte!)
Till skillnad på andra sidor så kan du inte ladda upp en bild på weheartit utan du måste "hjärta" dem från en hemsida/webbplats. Det du måste göra för att kunna "hjärta" bilder är att ladda ner heartit-button. Här (länk).

Om jag förstått det rätt så ska du börja gå på möten hos bup? Kan du inte berätta lite om det? Som vad man gör där och om du upplever att du får ut något positivt av det m.m. Jag funderar nämligen själv på att söka hjälp för mina matproblem och så och behöver en liten push på vägen för att våga ta tag i det.
Jag har mitt första möte hos BUP nu i veckan och där ska jag få gå i terapi samt få tips och hjälp för att förstår hur jag hamnat där jag är och hur jag tar mig ur det. Även fast jag mår mycket bättre i dag finns det ofta dagar då jag tvivlar på mitt utseende, drar fram hälsotidningar och klottrar ner en ny diet och livsstil innan jag förstår vad jag håller på med. Vid de stunderna inser jag att jag faktiskt behöver hjälpen och jag tycker absolut att du ska söka hjälp för dina problem. För mina "bra dagar" är de bästa i mitt liv! Har du fler frågor eller vill veta mer är det bara att maila så lovar jag att berätta mer så snart jag varit på mitt första besök. Kramar

Vad har du för spännande sommarplaner?
Åh sommar! Vilken fantastiskt härlig fråga att få! Mitt sommarlov börjar med att jag reser till Spanien med min vän Caroline och hennes familj, därefter är jag hemma i drygt en vecka innan jag åker till min sommarstuga där jag kommer spendera i stort sätt hela juli med vänner som ska få hälsa på, min familj, släkt och kusinvitaminer. Mot slutet av sommaren ska jag även till göteborg och bästa Way out West med min Linnea. Sedan har jag givetvis en massa andra små bestyr jag drömmer om att genomföra men det tänkte jag vore fint att spara till ett eget inlägg lite senare!

5109928871_38c57cda73_large


dricker du näringsdrycker och hur många isf? Nej, jag dricker inga näringsdrycker. Som tur är slipper jag sådant.

Vad använder du för kamera?
En Canon EOS 60D!

Bästa kvällsmellis? En skål med mango och pekannötter är hur gott som helst.

Vill du bo i den staden du bor i nu om 3 år?
Jag bor ju inte i en stad utan i en liten by på landet. Min närmaste stad är Lund men vilket fall hoppas jag på att jag är ute på större äventyr om tre år!

Framtida yrke?
Just nu är det där lite oklart men jag hoppas på att få jobba inom media. Kanske på radio och/eller som krönikör vid någon bra tidning vore fint!

Vad har du för betyg ungefär?
På grund av det jag gått igenom så har mina beryg sänkts en hel del och just nu är de inte så bra som önskade tyvärr. Ligger på G-VG i nästan allt.

Vad använder du för kamera och objektiv?
Jag använder mig utav en Canon EOS 60D och canons egna 35 mm 1:2. Superbra kamera och objektiv!
[bildkälla]

Kommentarer
Postat av: hanna

Alltså, jag måste bara fråga om jag såg dig i Lund i måndags? Eller kanske snarare om du såg mig, för i så fall såg jag nog dig ^^

2012-05-22 @ 18:48:42
URL: http://somprickenoveri.blogg.se/
Postat av: Ellen

Vill bara säga att jag utmanat dig i 11 frågors leken. Du kan kika in på min blogg så ser du dina frågor. Vore roligt om du ville ställa upp.

2012-05-22 @ 22:06:30
URL: http://ellenerikssonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0