när november kryper mot sitt slut.

i dag är jag hemma förkyld. vaknar och laddar upp med en fin frukost så jag frisknar till ordentligt. julte, clementin, rågbröd och risgrynsgröt med russin och mandlar. kalasgott gånger tusen. eftersom jag i dag inte bara är jultokig utan även alladeles förkyld
så skulle jag bli himlans glad om ni ville berätta vad ni ser fram emot i december? tusen kramar och ha det fint! puss
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Att få handla julklappar i ett kallt Paris. Att träffa min pojkvän hemma i Sverige. Till glögg-kvällen hos min au pair-familj. Att min brorsa ska få ett till barn (!!!!).

2012-11-20 @ 16:34:21
URL: http://lepoptimiste.tumblr.com
Postat av: msbluesky

Jag ser fram emot att börja morgnarna med frukost framför julkalendern, gärna gröt och clementin i sann December-anda. Att trampa fotspår i den orörda snön på väg till skolan. Julbak med mamma och julmusik till sällskap. Att tända ljusen i adventsstaken. Julklappsshoppning längs gator som glittrar av ljusslingor, doften av kanel och nejlika, stickade sockor och rosiga kinder. Att klä granen den tjugotredje och framför allt den tjugofjärde, årets bästa dag. Att bara vara med min fina, fina släkt och njuta av livet, för kanske är det sista julen som jag fortfarande bor här. Sedan tar jag studenten och ger mig ut i världen.

2012-11-20 @ 16:36:31
URL: http://msbluesky.blogg.se
Postat av: Lena

Åh, jag ser fram emot julmyset i min och Glenns lägenhet.

2012-11-20 @ 16:47:49
URL: http://midnightcity.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag ser fram emot att jag åker till varmare länder under december och lite av januari. Fryser så himla mycket under vintern annars.

Jag ser fram emot att få titta på honom jag aldrig kommet få, för han är världens finaste och jag tycker om att få drömma om honom (trots att han inte vet).

2012-11-20 @ 16:53:54
Postat av: ylva

Just nu ser jag allra mest fram emot att få bli frisk, åtminstone att jag kommer mycket längre än var jag är idag. Kunna äta och unna mig något gott, utan tårar, ångest och skam. Jag ser fram emot en jul och nyår som jag hoppashoppashoppas blir så fin som jag önskar.

2012-11-20 @ 17:00:24
URL: http://ylvanordin.blogg.se
Postat av: Lina

I somras flyttade jag till Göteborg för att plugga och till jul åker jag hem och träffar familj och vänner för första gången sedan flytten. Jag har aldrig jullängtat så mycket som jag gör nu, så det ser jag fram emot.

2012-11-20 @ 17:01:18
URL: http://acciowonderland.blogg.se
Postat av: Mikaela

jag ser fram emot så mycket. Men jag är även så rädd. Jag längtar tills man får öppna den första luckan i chokladkalendern, att spela julmusik i hela huset, titta ut genom fönstret när den första riktiga snön kommer, knapra på pepparkakor och baka lussebullar och allt julgodis som slinker ner. Att känna doften av glögg och tända de fyra ljusen i ljusstaken. Men jag är rädd för att jag inte kommer kunna njuta av min jul så som jag vill, kommer inte kunna unna mig de där lussebullarna eller den lilla chokladen varje dag. Min jul kommer inte bli den samma som tidigare. Det här blir min första jul med Anorexi och jag är rädd. Men nog ska den bli mysig.

2012-11-20 @ 17:02:59
Postat av: Clara

Jag ser fram emot att vakna upp till fallande snö utanför fönstret, att äta gröt till frukost, klä sig i varma tröjor och ytterkläder, springa runt på stan och leta julklappar med andra julstressade människor. Att få träffa släkten, äta julbord och knäck, pepparkakor och lussekatter. Klä granen, få julklappar, mysa med finaste pojken framför klyschiga julfilmer och bara vara.

2012-11-20 @ 17:39:11
Postat av: Melinda

Jag längtar efter att få ha mysiga stunder framför årets Julkalender om mornarna. Det känns så himla Pepp då det är Återkomsten av Greveholm också! Annars ser jag mycket framemot att få träffa en jätte fin kille som kommer upp till mig och ska vara med mig över en helg, känns sådär fint och pirrigt i magen :)

2012-11-20 @ 18:08:12
URL: http://meellee.blogg.se
Postat av: Emilia

Jag ser fram emot julkalendern och att ta fram alla julsaker och köpa julgran! Sen längtar jag till nyår, då jag förhoppningsvis kommer att ha uppnått mitt mål om en snyggare kropp. :)

2012-11-20 @ 18:22:44
URL: http://emiliaostling.blogg.se
Postat av: Lotta

Jag ser fram emot att sitta vid fönstret med mina raggsockar, läsa en bra bok och se snön falla ner utanför. Bara några ljus och brasan är tända. Till detta vill jag njuta av en varm kopp te, lussebullar och pepparkakor.

2012-11-20 @ 19:46:18
URL: http://enlitenlotta.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh, snö som inte smälter utan förbli liggande hela vintern. Jullfrukost framför julkalendern varje morgon. Julbaket! Äta massa gott nästan hela tiden - pepparkakor, polkagriste, knäck, osv. Läsa din mysiga blogg. Jullovet!! Sova ut till ibland tio och ibland tolv varje morgon. Göra te och sitta lite vid datorn, fota mysiga julbilder och ha tid att umgås med vänner och familj. Och såklart kommer det spelas julmusik lite hät och var.

2012-11-20 @ 19:47:36
Postat av: Julia

att jag och min mamma ska till rom i tre dagar!! ska bli spännande och mysigt, första gången jag åker iväg bara med henne... det är lite som en milstolpe för vi kommer närmare och närmare varandra varje dag.

2012-11-20 @ 20:05:41
URL: http://tibbelbibbel.blogspot.com
Postat av: Leone

Jag ser framemot julkalendern-fukostar, helst gröt med massor av frukt och nötter i. Jag ser framemot att promenera i tystnad och bara höra ljudet av snön som knarrar under fötterna. Jag ser framemot att fira lilla-jul första advent och att träffa nya människor.
Massor av kramar till dig för att du alltid sprider en så mysig känsla.

2012-11-20 @ 20:19:32
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: Thea Lovise

Her på andre siden av jorden er det sommerferie hele desember. Jeg savner julestemningen så himla mye, men prøver så godt jeg kan å glede meg over varme og sommervær. Midt i desember kommer også min kjæreste gutt ned og besøker meg, det blir så ubeskrivelig godt å se han igjen etter nesten et halvt år! Håper du får en fin og mysig desember Hannah! Kram

2012-11-20 @ 20:26:15
URL: http://magazine.trendsales.no/blogs/tlovise
Postat av: Wictoria

Ååååh decemberdrömmar! Jag längtar efter snö som faller, rimfrost, pepparkakor, glögg, luciatåg, adventskalendrar, tända ljus, kärlek från sambon, julkalender på tv, julskinka, alladin på julafton, klä granen, uppesittatkväll, julklappsshopping, saffranskatter, tomtegröt, jul på Liseberg, familjemys, knäckäpplen och julbak! Åååh blir alldeles pirrig!

2012-11-20 @ 21:18:34
URL: http://Wicans.blogg.se
Postat av: Julia

December... trippa runt i hemslöjda sockor, bära sidenlinne och läsa i mängder. Helst i ottan.

2012-11-20 @ 21:39:11
URL: http://uptomeism.blogg.se
Postat av: Emelie

Jag ser fram emot lussebulle, pepparkaka, adventsljusstakar och mest av allt min och mina vänners Londonresa den 17dec. Kan bara försöka föreställa mig hur mycket julkänsla det kommer vara i den staden då. Åh. Nyår å andra sidan skrämmer mig till max. Hatar nyår, får alltid sån ångest över hur fort tiden går och över allt man inte hunnit göra.

2012-11-20 @ 21:41:16
URL: http://emeelies.devote.se
Postat av: Tara

Jag är på utbyte i Tyskland men jag åker hem över julen. Fastän jag har det bra här på andra sidan östersjön vet jag att det kommer vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv då jag får återse allt allt allt det jag saknat!

2012-11-20 @ 21:41:46
URL: http://taratalartyska.devote.se
Postat av: smilla

hannah! kan du inte ge oss lite tips på fina julfilmer som måste ses? vore så så snällt!

i december ser jag framemot lucia, att åka till luleå en helg med min pappa och handla fina kläder och julklappar åt mina närmsta, jullovsmorgnar framför en mysig film med en kopp julte, julkalendern och framförallt julafton givetvis! åh.

2012-11-20 @ 21:44:05
Postat av: Anna

Tiden har bara swishat förbi, hösten blev plötsligt så kort. Jag har hittat en pojke att hålla handen med, men det är samtidigt så svårt att veta om det verkligen är rätt. Är det han?
I december ser jag fram emot att ta reda på om det blir vi, och om så är så ser jag fram emot snökyssar i mörkret under gatulampor på vägen hem och en varm hand om sin egen när fingrarna fryser till is.

2012-11-20 @ 21:56:38
Postat av: Emmy

Skyltsöndag, julkalendern, kanel, mys, kramar, chaite, julmusik, önskelista, allas lycka, kaffe, förberedelser, klä granen, titta ut genom fönstret en morgon och det snöar, julfrunch, paket och så mycket mer

2012-11-20 @ 22:04:58
URL: http://enugglaimossen.blogg.se
Postat av: Josefine

Att gå ut en stjärnklar decemberkväll, se hur den varma andedräkten förvandlas till ånga och titta på stjärnorna med min kalla hand i hans.

2012-11-20 @ 22:32:00
Postat av: Fia

Åh, eftersom jag pendlar 1 timme till skolan kommer jag få mysa ner mig i soffan på kvällen och titta på julkalendern.
Och jag ser fram imot att få gå runt i varje affär för att hitta fina julklappar till de personer som betyder mest för mig.
Att leta efter en fin klänning att bära på julafton när man får träffa hela familjen tillsammans och äta god mat och bara mysa.
Att dricka te och varm choklad i massor, att pynta sovrummet med röda små tomtar, lucia och kanske något som överraskar.

2012-11-21 @ 02:08:22
Postat av: Elin

Jag ser fram emot varma halsdukar, den första snön som ligger kvar på marken, att få ge julklappar, lucia, julpynta med allt som finns i lådan på vinden, strosa runt i Stockholm med varma kängor och en lite för tunn jacka. Att få träffa min syster igen. Att se glädjen i alla andras ögon, eftersom att jag själv inte har någon glädje själv.
Och otaliga koppar kaffe.

2012-11-21 @ 10:06:27
Postat av: Matilda

Alltså Hannah, kan inte du ha en novelltävling? Du kan välja ett tema och säga hur många ord eller tecken den max får vara, sen får man mejla in den till dig. Sen kan du välja en vinnare. Det vore hur fint som helst.

2012-11-21 @ 10:07:56
Postat av: Disa

Adventspyssel och julpynt.
Mörka, mysiga eftermiddagar med julklappsinhandling, med pappa på stan.
Apelsin med kryddnejlika och kanelstänger i röda band.
Tända ljus.
Nyår och löfte om att mina ätstörda beteenden ska bort.
Snö och frost.
Tillfrisknad.
Adventskalendern!!

2012-11-21 @ 11:44:19
Postat av: Matilda

Pepparkakor i alla former, lussekattsbak, julmarknader, fin julmusik, julkalendern, snö på marken, handla julklappar. Allt med December är så härligt <3

2012-11-21 @ 12:44:23
URL: http://huldas.blogg.se
Postat av: Ida

Jag ser framemot att få åka hem till min familj, titta på massa mysiga filmer med min lillebror, lukten av nejlikor och apelsin, gå på julmarknad i haga, pynta granen och baka pepparkakor.

2012-11-21 @ 13:46:33
URL: http://tradeskins.blogg.se
Postat av: t

kan du inte tipsa om bra julfilmer?

2012-11-21 @ 13:56:20
Postat av: frida

jag ser fram emot att sitta och titta ut genom bussfönstret när det är mörkt ute. det är så fint med alla julstjärnor och ljusstakar i fönstren när man åker genom stan.
annars så är glögg, julbak, astrid lindgrens jul, snö, granlukt och prydnadstomtar man gjorde på fritids bara några av alla de saker jag längtar efter!

2012-11-21 @ 15:26:06
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: lilly

vilken tjuvstart. skinka och senap på grovtbröd. det är svenskjul! åh
sen skollade mandlar i glögg. knäck med extra mycket mandlar. lussekatter utan russin. apelsiner med nejlikor i, som hänger överallt i lägenheten med blodröda band. prassel i bakom stängda dörrar. överspännda och lyckliga syskon. och pussar under dörrar.

2012-11-21 @ 18:05:06
URL: http://omjagvarjane.blogg.se/
Postat av: ELSA ♥

Att skriva ner alla nyårslöften, det ska bli så himla fint. Ser fram emot att börja om och lära sig att tycka om sig själv, träffa nya människor och ett fantastiskt år. Självklart ska det bli en superfin nyårskväll också. Iiih kan knappt vänta nu.

2012-11-21 @ 21:09:50
URL: http://elliecoolkid.blogg.se
Postat av: M

December ska inledas med nyfunna högskolevänner i en studentlägenhet. Det ska vara tända ljus överallt, julmusik i bakgrunden, en liten gran i ett hörn (för det få liksom inte plats annars), glögg i fina koppar, lussebullar som precis tagits ur ugnen och kola som står och puttrar på spisen. Det är fint att ha det att se fram emot när timmarna i skolan blir för många och mörkret för kompakt.

2012-11-21 @ 22:24:17
URL: http://nattstad.se/mademyday
Postat av: sofia

Snön som knastrar under fötterna.

2012-11-22 @ 15:49:39
URL: http://sofiias.tumblr.com
Postat av: Ellen

Min kör har julvecka snart. Då har vi mer konserter än det finns dagar på en vecka och det är det bästabästa med hela vintern för det är så mysigt och fint.
Då får jag dessutom spendera mer tid med honom♥

2012-11-22 @ 22:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0