om ett år genom instagram.

för ungefär ett år sedan upptäckte jag mitt stora beroende. instagram. nu har dett gått ett år och jag när jag bläddrar genom mina bilder är det som att läsa min dagbok. en bild säger tusen ord, som ni vet. och här lämnas inga känslor utanför. så i dag tänkte jag dela med mig utav vad som hände för ungefär ett år sedan, genom instagram där jag heter hannahstone_
 
del 1.
 
i början av oktober var jag för det mesta glad. klädde mig i stora stickade tröjor och målade rött på läpparna, lyssnade på det här, läste one day och hade mys-fika med caroline mest hela tiden.
 
 
jag blev förälskad i en lite för dyr duffel som jag aldrig köpte. frös mest hela tiden och mamma lockade mig med en värmande lunch på favoritstället annas kök. under några soliga höstdagar åkte jag, caroline och josefin till deras hus i simrishamn. vi gick höstpromenader, satt framför brasan och tittade på gilmore girls i sängen hela dagarna.
 
när höstlovet äntligen kom åkte jag, min mamma och syster till köpenhamn för en dags shopping. jag förälskade mig i vintage-klockor och en ryggsäck i velour på urban outfitters, drömde bland de vackraste av rosor och införskaffade mig en ny skjorta som kom att bli en favorit.
 
 
på höstlovet var jag även på födelsedagsbrunch hemma hos elin, åkte på secondhand-äventyr med matilda, var med om den första frosten samt drack kopiösa mängder te med bästa elsa.
 
veckan därefter hände det som vände upp och ner på hela min värd. vid det här laget var måltiderna allt mindre och mindre. min energi hade tagit slut. jag levde på indiskas hasselnötskaffe för att överleva vardagen som blev allt svårare och svårare att orka med. en kväll som jag hade längtat så efter var då jag och caroline gick på bio och sov över på familjens hotel. men jag orkade inte njuta ens då. dagen efter åt jag mina medtagna knäckebröd till frukost och somnade framför filmmaraton. när jag komm hem i tårar tog jag och mamma beslutet om att en förändring var ett måste.
 
några dagar senare besökte jag skolsköterskan och skolsystern. gick därifrån med goda råd och skakiga besked. samma vecka åkte jag och caroline till nyköping för att besöka vår finaste cajsa. vi åkte till stockholm, drack kvällsté och tog igen saknad tid. vad som pågick i mitt liv hade de bara aningar om. i en mataffär, en sen lördagskväll brast jag i gråt. tack mina fina vänner för att ni tog upp det jag inte vågade prata om. dagen efter hade jag det sorgligaste men samtidigt skönaste samtalet i mitt liv. och jag log hela vägen hem. 
 

de sista dagarna i november. jag provade gamla julklänningar, drack årets första glögg, busade med gosigaste molly och började älska mina frukoststunder framför tvn med syster. det här var oktober och november genom instagram. två omtumlande månader som både värmer och skär i hjärtat på samma gång. men jag ångrar ingenting. utan ätstörningarna skulle jag inte vara den jag är i dag. lycklig. ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Anonym

du är så himla vacker!

2012-10-11 @ 22:02:37
Postat av: anna

var har du köpt tightsen du har på tredje sista bilden? :)

2012-10-11 @ 22:59:25
URL: http://bafama.blogg.se
Postat av: Elin

Du är så himla fin och stark och bra på att skriva och allt. Sån himla bra förebild <3

2012-10-11 @ 23:12:34
Postat av: christina

åh katten i papperspåsen <3

2012-10-12 @ 08:36:17
URL: http://christinanorling.blogg.se
Postat av: Disa

Du ger mig hopp och tro. Tack.

2012-10-12 @ 10:02:12
Postat av: Lena

Du är så himla fin, Hannah. Älskar bilden på katten i påsen, åh.

2012-10-12 @ 11:07:49
URL: http://midnightcity.blogg.se
Postat av: Leone

Åh jag tycker så mycket om din instagram, du tar så fina bilder.

Jag undrar om du skulle kunna tipsa om fina Caféer och secondhand-butiker i Köpenhamn, eller länka mig ett inlägg som du redan skrivit?
Kram

2012-10-12 @ 15:58:39
URL: http://lingers.blogg.se
Postat av: rebecca

så fint.

2012-10-21 @ 13:39:00
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0