om mina första lyckorus i augusti.

måndag. en alldeles särskild och vidunderligt fin dag. livet-kommer-bli-bra-känslan finns i hela mig och åh, jag är äntligen pepp igen. nu är det dags för sammanfattningen utav den troligtvis längsta veckan i mitt sommar tvåtusentretton. lyckorop blandat med tårar. jag har skrattat av enorm eufori och njutit av saker och ting mer än på länge. se själva. och hej augusti!


vi börjar med söndagen som inte fick komma med i förra veckans sammanfattning. här tog jag ett morgondopp efter en peppande långpromenad. såg fyrtiotvå brännmaneter och pratade höstplaner med pappa. fint! till frukost åt jag det här.

på söndagen åkte vi till det här magiska stället. ett vattenfall, där vi hade picknick och njöt av den sol som sken på oss då och då. dagen efter vaknade jag upp hemma i skåne igen och fick ett plötsligt sug för gröt! här med torkad frukt, banan, valnötter och en kopp grönt vaniljte. mumma kardemumma!
 
med en trött kropp, efter jobb och alldeles för många tankesnurr avslutade jag min tisdag med ett kvällsdopp i solnedgången. det
var så himla vackert. nästintill spegelblankt och himlen full av rosa moln. 

på onsdagsmorgonen kom min fina vän ebba förbi och jag dukade upp för brunch. väldans mysigt! vi pratade i flera timmar om sånt som kärlek, resor, framtid och vänskap. morgonen efter en tårfylld kväll hälsade jag godmorgon värdlen med vykort två.
 

denna dag. onsdag. blev jag som nämnt räddad av min familj och fick avnjuta den bästa utav luncher på tomatens hus. dagen till
ära klädde jag mig i min bästa sjömansklänning som ni ska få se ett bättre fotografi på alldeles snart.

en tur till helsingborg, köpte det sista till picknicken och kikade i butiker. jag köpte en bok för tian om kärlek och sedan for vi till sofie ro för picknick framför olle ljungström. kalasmysigt på alla sätt och vis!!
 
snart sprang jag och min syster fram till scenen. äntligen dags för håkan!! och jag som aldrig fällt mer än en tår på en konsert lät
nu mina smärtor rinna till gårdkvarnar och skit, nu kan du få mig så lätt och valborg. det blandat med euforin då jag dansade mer
än någonsin och hoppade högre än någon annan gjorde kvällen till den säkert bästa i sommar. underbart!!
 

vi kom hem supersent, men superlyckliga. och dagen efter njöt jag utav morgonstunden framför lotta på bråkmakargatan med en supergod frukostbricka. vykort två visar min alfabetskallender med augusti-månads illustration. vist är den fin?
 
min söndag spenderades med olga. ni måste ta er en titt på hennes kalasfina tumblr här!! vi promenerade runt i solskenet och åt en
sommarlunch på ebbas skafferi. en fantastisk söndag och en fantastisk start på augusti. för, när allt kommer om kring så vet jag att sålänge jag njuter utav dagar som dessa kommer allt bli bra tillslut. det blir det alltid. ha det fint! puss 
 

Kommentarer
Postat av: frida

så fint.
håkan <3

2013-08-06 @ 09:27:11
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: emmylinnea

Å, lilla fina. Hoppas hjärtat läker snabbt. För att kanske trösta lite kan jag berätta att jag var i precis samma situation som dig för ett år sedan och skulle precis börja plugga grafisk design till hösten. De nya planerna, människorna, vardagsaktiviteterna gjorde susen och så fort hösten satte igång fylldes alla tomrum med nya, spännande upplevelser och snabbt, snabbt var hjärtat pulserande och läkt igen. Och om det är något du verkar ha så är det positiv inställning och mod, och med det kommer allt gå fint, lilla vän! Puss!

Svar: åh, bästa emmy. jag måste erkänna hur skamsen jag känner mig för att jag aldrig svarade på det mailet du sände mig om malmö högskola. du ska veta att jag är väldans tacksam för ditt svar och att jag faktiskt sökte in där i våras! och jag kom in, på reserv men är så inspirerad utav dig och så många andra som först tog sig några år att äventyra. så det ska jag också göra! men först och främst ska jag jobba i hop lite pengar.
tusen tack för peppen! åh, att hjärtat kunde svida så det visste jag inte, men det tröstar sannerligen att inte vara ensam, ännu mer att det finns så mycket mer fint i höst som peppar. hur det än blir med mig och benjamin är det, precis som du säger alltid värt att fokusera på upplevelser och planer. tack ska du ha! och jag hoppas vi syns på way out west! jag kommer nämligen upp på fredag för en liten snabbvisit! tusen kramar till dig! ♥
Hannah.

2013-08-06 @ 09:32:02
URL: http://emmylinneas.se
Postat av: Lena

Så mycket fint vännen, önskar vi kan ses till höst igen. Jag saknar dig. Och åh, Olgas tumblr är så himla fin, ja! puss!

Svar: klart vi ska fina du, det är ett måste! tusen kramar till dig min vän! ♥
Hannah.

2013-08-06 @ 09:40:30
URL: http://lenasvanberg.blogg.se
Postat av: Alicia

Håkans konserter är magiska, längtar tillbaka så himla mycket! :)

2013-08-06 @ 10:00:42
URL: http://septemberflicka.webblogg.se
Postat av: Sofia

Din livspepp, så inspirerande! Blir pepp jag med, trots att jag sitter här med alldeles för trötta ögon och en smörgås jag tinade för länge i micron...

Har du något fint tips i Helsingborg? Är där under onsdagen, mest för att besöka Sofiero, men tror tiden räcker till något mer. Ebbas fik ska väl hinnas med också. (:

Svar: åh, vad fint att höra!! tack bästa du, här kommer några tips!
jag har inte varit där, men hört mycket om landskrona museum - väldans stort museum med många utställningar, framförallt den i reklamhistoria. där finns dessutom kolonilott, rothoffska kolonin, som ska vara himla fin!

fredriksdals museer och trädgårdar i självaste helsingborg - ett friluftsmuseiområde med herrgård, ängar med djur, den kända fredriksdalsteatern och inflyttat gammalt stadskvarter med bland annat en söta handelsbod från, kanske tjugotalet, skulle jag gissa.

sist men inte minnst finns the tivoli som serverar brunch som ska vara kalasgod! har inte provat den heller, men hört massvis. mitt personliga tips är att fara till tomatens hus för lunch, med det kan vara en bit. googla det! och ha det superfint! tack själv för dina fantastiska fotografier som inspirerar något oändligt, varje dag!!
Hannah.

2013-08-06 @ 10:42:34
URL: http://sofiabystrom.blogg.se
Postat av: Linnea

Älskar dina bilder!!!

2013-08-06 @ 16:35:30
URL: http://linnettan.blogg.se
Postat av: Stephanie

it's nice to see you had a lovely week! hope you feel better quickly kisses

2013-08-06 @ 19:37:42
URL: http://13fridays.blogspot.com
Postat av: M

Fina Hannah, jag kom och tänka på en sak när jag bläddrade lite i ditt arkiv. Din morfars omtalade pannkakor, är det något speciellt recept? för dom ser så himmelskt goda ut.

Svar: hej fina du! åh, jag vet inte riktigt hur han gör dom. kanske är det han som är magisk? jag ska absolut fråga honom om recept nästa gång vi möts, så ska jag dela med mig här! tusen kramar, och ha det fint! ♥
Hannah.

2013-08-06 @ 20:19:52
URL: http://blackbootsandcoffee.blogg.se
Postat av: Lillaviol

Åh vad fint Hannah!

2013-08-06 @ 21:10:21
URL: http://sprallice.blogg.se
Postat av: Moa

Du tar jämt så fina bilder. Skönt att höra att du är så positiv!

2013-08-06 @ 22:15:03
URL: http://absurditeter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0