om ensamfrukost, snöfall och en fantastisk vän.

måndag. och jag har sportlov! hurra! så himla skönt att äntligen få tid till vänner, mysmorgnar, sena kvällsbestyr och att andas, andas, andas. förra veckan smygstartade jag och beviset på det kommer nu när det är dags för summeringen! genom instagram,
där finner mig som @_hannahellen.

en del utav en frukost. yoghurt, min egen müsliblandning, banan och en kopp te till det. på bild två syns jag och min fantastiska lillasyster. tillsammans har vi skapat ett instagram-konto där vi blandar vardagslycka med photoshoots. ta gärna en titt! ni finner
oss på @lyckosol.  


en mysmorgon i mina bästa pyjamasbyxor som jag köpte på bikbok för två jular sedan. nu i vintertider tycker jag om att direkt svida om till sovplaggen när jag kommer hem. på bild två syns mina bästa påslakan. båda från ikea. de kan sin sak alltså. fint!
 

jag visade upp mina iphoneskal som jag är så pirrigt glad för! tusen tack åter igen för alla underbara lyckolotter. ni är helt och hållet fantastiska! på bild två syns den här frukosten. mumma!
 

kattgos med molly. i mitt fönster hänger fortfarande ljusslingorna från december kvar för att höja mysfaktorn. i fönstret finns även min bästa porslinsburk från mon amie. det har varit ett snöfall utanför mitt fönster hela veckan och jag kan inte låta bli att älska det.
 

söndag och smoothiefrukost. jag äter för det mesta frukost i mitt rum om helgerna. tycker det är himlans viktigt att ha lite egentid i bland, med favoritserier som new girl och bra böcker som the perks of being a wallflower. dessutom är det väldans mysigt också!
 

i söndags tog jag även en tripp hem till elsa där vi fikade "frukostmuffins" som jag bakat, drack kusmite och pratade om allt från kärlek och hjärtesrog till sommarminnen och framtidsdrömmar. elsa är fantastisk. och åh, det finns nog ingen jag kan vara så ärlig med som henne. trots stress så har det varit en riktig supervecka, och jag somnade med ett leende. ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: nellie

så mysigt!

2013-02-18 @ 18:47:52
URL: http://domfyraarstiderna.blogg.se
Postat av: cornelia

så mysiga pjs du har!

2013-02-18 @ 20:52:46
URL: http://corneliaelsaelisabeth.blogspot.com
Postat av: lisa

så gosigt!

2013-02-18 @ 21:21:17
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Becka

Underbar blogg du har, gillar den massor! Men jag har en fråga var har du köpt bordet/brickan till din dator?

Postat av: johanna

Vad lika ni är, du och din syster! Gillar bilden på er, ser ut att va full av kärlek & lycka , de där känslorna som oftast brukar vara svåra att fånga på bild, till små frusna ögonblick.:)

2013-02-18 @ 22:25:21
Postat av: Becka [fotoblogg]

Så underbara bilder. <3

2013-02-19 @ 13:32:47
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: Isola

älskar verkligen dina bilder!

2013-02-20 @ 09:07:33
URL: http://isolation.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0