lyckan finns djupt inom dig.

veckorna bara rusar fram och plötsligt inser jag har brytit min söndagstradition. men i dag är det dags igen! här är de senaste veckornas vykort från instagram. där finner ni mig som @_hannahellen. om frukost, skokärlek, myskvällar och pojkvänsbestyr.


för någon månad sedan rea-fyndade mamma tre likadana skjortor på ginatricot till henne, mig och min syster. den bär jag som bäst till min älskade kjol från urban utfitters. andra bilden visar en frukost på sängen som jag och benjamin njöt av en helgmorgon. allt i mitt nya och bästa porslin från mon amie!

andra helgdagar kan jag spendera timmar med favoritmusik, illustrationer och bloggar vid mitt skrivbord eller superstäda rummet i bara nattlinnet. 


på väggen hänger majas födelsedagskallender med underbara illustrationer av lena andersson. vardagsinspiration! så köpte jag nya skor också. tyckte de passade utomordentligt bra till stora stickade tröjor som den ovan!
 

en fredag värmde jag min vinterfrusna kropp med ett bad. med lite musik och tända ljus omkring mig kan jag ligga där i flera timmar! klockan fyra anlände jag hos finaste matilda där vi dukade upp ett ultimat fredagsmys i form av smoothie, te och scones.
 

min frukost ser väldans ofta ut såhär. hemgjord müsli, knäcke med ost och kusmite. kalasgott. de bästa vardagskvällarna spenderar jag helst med fruktsallad i sängen, en woody allen-film och tända ljus.
 

åh, vad jag tycker om mina frukost-på-sängen timmar med benjamin! allra helst äter vi det framför ett downtown abbey-avsnitt. det är nog den mysigaste serien jag vet, älskar att se den med honom. honom, bara honom. så har jag invigt mina dr. martens också! sköna, snygga och håller värmen, alltså bästa skorna. 
 

min katt molly är nog lite förälskad i benjamin. tur för henne att han älskar kattgos! andra bilden visar ett snötäckt malmö som jag börjat älska mer och mer under min praktik. en stad jag gärna spenderar mer tid i. 
 

nattduksbordet. där ligger kvällsboken och månades bok: the perks of being a wallflower, där står ett yankee candle-ljus som brinner varje kväll och min väckarklocka med en rutig rosett. 
 
i fredags fikade jag och benjamin på bästa st. jacobs stenugnsbageri för senare gå på bio och se les miserables. väldigt bra och fin, anne hatway var fantastisk. vad jag har hittat på för mysigt i dag tänker jag visa lite senare i veckan. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Lena

Alltid lika fint Hannah! Så himla inspirerande blogg och instagram! Puss

2013-01-20 @ 19:07:46
URL: http://midnightcity.blogg.se
Postat av: Moa

åh va mysigt! så inspirerande!

2013-01-20 @ 20:49:36
URL: http://radjur.blo.gg/
Postat av: nellie

så fint, som alltid!

2013-01-20 @ 21:49:13
URL: http://domfyraarstiderna.blogg.se
Postat av: Lina Tillaeus

Gud vilken mysig vecka du har haft! Alltid hittar du så mysiga kaféer att gå på, du är en riktig kafé guide du! Hoppas du mår bra.

Kram, Lina

2013-01-20 @ 21:54:08
URL: http://www.linatillaeus.devote.se
Postat av: Gry Sol

Såg Les miserables ikväll. Fantastisk!

2013-01-20 @ 23:01:52
URL: http://litensol.devote.se
Postat av: johanna

kul att du gillade bion! har faktiskt funderat på att gå och se les miserables, blir bara mer och mer sugen! :)

2013-01-20 @ 23:14:50
URL: http://snurrarunt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0