om sommarvindarna tar oss på ett resa.

tisdag. och jag måste bara säga det, jag älskar att fotografera! det blir roligare och roligare för varje dag och jag vill inte glömma
den här känlsan, att knäppa vykort får mig att må så ofantligt bra! i dag far jag och benjamin på äventyr, precis vart vet vi inte än men kameran ska sannerligen få följa med. för att dokumentera och skänka lyckorus.


nu till de bästa vykort av alla. frukostfotografi! jag som är en riktig frukosttoka kan ju såklart inte låta bli att dokumentera denna eminenta start på dagen. utanför mitt fönster sjunger vinden och som sälskap lyssnar jag på theodor kallifatides sommarpat.


som ni vet är jag väldans förtjust i froosh supergoda smoothies och här om dagen köpte jag en flaska på sjuhundrafemtio milliliter mango/apelsin i stället för den vanliga på etthundra. nu kan jag hälla upp ett perfekt glas till varje frukoststund i stället för att ta slut på flaska efter flaska. känns liksom bättre, både för ekonomin och miljön.


till det äter jag en skål soyayoghurt med renee voltaires kalasgoda granola, toppat med pumpafrön. älskar pumpafrön. och så äter jag ur finaste rosiga skålen från pip studios, med muminkaraktären sniff på skeden.

plus mina egna vinbärsscones med ost samt ett plommon, kanske fruktdiskens bästa om sommaren. nu rullar cyklarna och så småningom tar vi tåget mot oväntade vyer i skåne. vi två, en kamera, lunchpengar och badkläder är allt som behövs. i morgon kommer fler frågelådasvar, men tills dess får ni ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Jaq älskar också frukostar!! (därmed frukostbloggen hehe. Dina bilder är förövrigt stört fina.

2013-07-16 @ 08:47:39
URL: http://morningmoments.se
Postat av: Anonym

Mums:) perfekt med de större flaskorna. Även de små är ju bättre (och finare)för miljön än många andra juicer och smoothies som säljs i plastflaska. God morgon

2013-07-16 @ 10:29:39
Postat av: Jonna

Du tar såna fantastiska bilder och din blogg ger en riktig lyckokick! Så fint att se det fina i livet!

2013-07-16 @ 12:21:39
URL: http://endelavlivet.blogg.se
Postat av: Maja

Så roligt att du tycker om att fotografera, för dina bilder är verkligen superfina! Älskar också frukostar, det är något speciellt med första målet på dagen.

2013-07-16 @ 14:21:09
URL: http://vackeridiot.blogspot.se
Postat av: Tove

Hej Hannah!
Jag tror att jag såg Benjamin på bussen Idag. Vid cirka halv elva, påväg mot Lund. Jag kanske såg fel! Hoppas er utflykt var rolig :)

Kram

2013-07-16 @ 15:02:33
URL: http://tovetankar.blogg.se
Postat av: F

Du är ett tecken på att tillfrisknande är så nedrans vackert!!

2013-07-16 @ 16:14:26
URL: http://Martafanny.blogg.se
Postat av: Emelie

Tänka sig, att fotografering både kan skänka lyckorus och FÅNGA dem. Föreviga dem, liksom. Det är dubbelvinst, på det. Plus att dina frukostbilder verkligen är eminenta, precis som frukosten din. :)

2013-07-16 @ 16:52:12
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: Ullis

Hej :) var kommer din blå vita randiga kjol från? Kram

2013-07-16 @ 22:09:54
Postat av: envadur

så otroligt fina bilder!

2013-07-17 @ 08:26:33
URL: http://envadur.blogg.se
Postat av: Sanya

Hej! jag har precis startat min hälsoblogg och det skulle betyda mycket ifall du tittade in en sväng och kanske lämnade en kommentar! kram!:)

2013-07-17 @ 18:38:45
URL: http://sanyasofie.blogg.se
Postat av: E

Hej hannah! Jag är lite nyfiken, om jag förstått den rätt har du varit i london? Och nu är det så, att jag ska packa väskan och åka iväg själv om bara någon dag..! Så då undrar jag såhär lite mitt i reslyckan, om du har något fint tips på något café, någon butik, eller varför inte något fint museum som du kan tipsa mig om? Tack och kram!

2013-07-18 @ 11:21:38
URL: http://emeliisaksen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0