från och med nu är jag förälskad i allt som är jag och du.

måndag. och det är återigen dags för sammanfattningen av min vecka genom instagram. det slår mig var gång hur himla fort tiden går! och alldeles snart kommer jag sammanfatta den där första veckan av sommarlov. kan ni tänka er? som jag längtar. här kommer arton små vykort från veckan. den näst sista veckan av maj.


som vanligt om måndagarna slutade jag tidigt och for hem genom solskenet för att skriva, äta mellanmål och gå in min nya skor. från vagabond är de och ni har säkerligen sett dem förut. så galet sköna! jag vet redan nu att vi kommer vara ungefär som bästa vänner genom sommarens alla resor och bestyr.
 
tisdag och jag åt yoghurt med valnötter och jordgubbar till frukost samtidigt som jag bläddrade i majas alfabetsbok som jag blir så barnsligt, nostalgiskt lyckorusig av. på vykort nummer två syns gosigaste charlie som numera har sin favoritplats i fönsterkarmen, alldeles bakom spetsgardinen.


mollygos och jag i maj-favoriten i klänningsväg. från asos är den och länken finner ni här.
 
och nu till något alldeles nytt och spännande. min studentklänning! eftersom jag älskar att överraska så får ni bara en liten tjuvtitt sålänge, men den är helt i spets, från asos.com och jag älskar den. nästa vykort visar en ledig dag då jag åt frukost tre gånger om dagen. vardagslyx. här fick det bli gröt med kokos, jordgubbar och valnötter samt två knäcken med ost och gurka!
 
så var det plötsligt fredag och dags för att fara på helgäventyr till sommarstugan! dagen till ära klädde jag mig i prickig hm-dröm, virkad kofta från indiska och väska från secondhand. plus mina rayban-brillor såklart! efter en komma fem timmars körning var
vi framme. jag fastnade under eken och förundrades över hur himla grönt och vackert allt hade blivit. 
 
dagen efter åt jag fruktsallad och ostsmörgåsar till frukost, på altanen i strålande sol. lever fortfarande på det där lyckoruset. fram mot eftermiddagen tog jag med mig benjamin på ett cykeläventyr till några klippor där vi lapade sol tills det blev på tok för varmt.
 
vi cyklade genom skog, förbi sandstrand, passerade restauranger, minigolfbaner och söta sommartorp. men det absolut finaste torpet är vår egen lilla stuga, tjuvkik på bild ett. efter någon timma var vi tillbaka i den grönskande trädgården, slog oss ner på altanen och släkte törst med hallonvatten. där och då var jag badsugen, för första gången i år!
 
nästa morgon överraskade vi vår kära mamma med blommor och paket. och åh, mamma du vet att jag älskar dig något oändligt.
åt återigen frukost på altanen, lyssnade på podcasts och bläddrade i morgontidnigen. lite senare kom även mormor, morfar och farmor på besök för att fira! det åts tomatpaj, sallad och en väldans god mängd vattenmellon. 
 

efter några timmar var det dags att packa väskorna och fara hem igen. och det med en massa fina stunder att leva på när skolan stressar och världen känns grå, varav bland de finaste var cykeläventyret med benjamin. något annat jag tog med mig hem var hatten på vykort två. en solig accessoar jag inte vill vara utan! ta han dom er, och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: julia

men gudars så fint!

2013-05-27 @ 12:02:49
URL: http://juliasvanqvist.blogg.se/
Postat av: Daniella 🌙

Åh så himlars fint! Hur redigerade du dina bilder?

2013-05-27 @ 13:51:56
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Sara

Du har så fin garderob!

2013-05-27 @ 14:54:35
URL: http://pulsfrekvens.ratata.fi
Postat av: tjej med panik!

hjälp hjälp hjälp! vad tusan ger man världens finaste pojkvän i studentpresent? vore evigt tacksam för snabbt svar, examen infaller ju redan på lördag!

2013-05-27 @ 15:59:14
Postat av: E

Hannah, jag skulle verkligen vilja höra dina ord om en sak. Jag har aldrig tänkt på mig själv som någon som är rädd för kärlek då jag älskar tanken på det och gillar att flirta. Hittills har det dock oftast varit jag som försökt visa intresse för någon pojke och antingen har inget hänt eller i de fall någon visat intresse tillbaka har jag omedvetet (fram tills min insikt nu) dragit mig undan. Nu är det för ovanlighetens skull så att det är en jättefin pojke som verkar tycka om mig, precis det jag har längtat efter och åh vad jag vill. Fast, samtidigt känner jag mig så himla rädd och osäker och om någon av oss avslutar det som knappt hunnit börja lär det nog bli jag... På grund av min rädsla för kärlek, att verkligen våga anförtro sig åt en person och samtidigt tvingas vara så säker på sina egna känslor. Har du några kloka tips att dela med dig av? Kanske kan du spara min fråga till nästa frågelåda?
Puss.

2013-05-27 @ 16:01:58
Postat av: frida

majas alfabet <3

2013-05-27 @ 16:22:03
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Tyra

Kan du säga varför det inte är lönt att gå ner i vikt/sluta äta? Just nu ser jag verkligen ingen anledning till att fortsätta vara såhär missnöjd med mig själv

2013-05-27 @ 17:21:37
Postat av: Elin

Vad heter du på instagram? <3

2013-05-27 @ 18:17:20
Postat av: Måns

Hejsan!

Vad fint du skriver på din blogg. Så underbara, fina beskrivningar av sommaren, din längtan och drömmar om sommaräventyr och annat. En av de allra finaste bloggar som jag läst.
Underbart! Jag känner känslan av sommar då du skriver. Och jag längtar själv till en avlägsen rastplats vid en väg i norr eller en ö i Stockholms skärgård.
Ha en skön sommar!

2013-05-27 @ 20:40:48
URL: http://www.ugglan.panatet.se
Postat av: rebeccajohnnysdotter

alltid så väldans fint, liksom du!

2013-05-27 @ 21:55:48
URL: http://rebeccajohnnysdotter.blogg.se
Postat av: Emelie

Det är verkligen sant. Ena stunden nojar man över att våren aldrig kommer och sedan PANGBOM så är det sommarlov och man hann inte ens blinka!

Din klädstil är ju, och det måste jag tillägga, för underbar. Virkad spets och sommarklänningar, jag blir alldeles yr! Och fara till sommarstugen är något av det livsgladaste man kan göra. Det gör jag på fredag också, minsann, får jag smaka av det härliga jag med :)))

2013-05-28 @ 06:19:33
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: Hannah

åh, for en fin shorts på fjerde siste bilde! hvor er den fra? du har forresten en helt nydelig blogg, Hannah

2013-05-28 @ 12:05:36
Postat av: Clara

Vilken fin vecka!

Åh förstår precis hur "E" menar! Det med att inte våga släppa in någon fullt ut, så snälla svara på den någon gång. Kram

2013-05-28 @ 16:10:31
Postat av: Emma

hej! var kommer hatten ifrån? är så galet sugen att köpa hatt till sommaren! :)

2013-05-28 @ 20:04:57
URL: http://sevenseashells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0