om dagar jag räknar ner till.

sommaren tvåtusentolv. del två. nu tänkte jag drömma mig tillbaka igen till den bästa sommaren i mitt liv. och jag vet inte om det var solskenet, bestyren, min nyfunna lyckorus eller mitt fantastiska sälskap men jag blir glad i hela kroppen var gång jag tänker på de där månaderna. åh, jag är sannerligen ett barn av sommaren.

 jag bar mitt officiella sommarhalsband, det från accessorize med en jordgubbe på mest hela tiden. här i sommarstugan, samma morgon som jag åt yoghurt med frukt, bär, granola samt en smörgås med ost och gurka.
 

som nämnt åkte vi på väldans mycket utflykter den sommaren. här förbi falkenbergs långa åkrar, med  den här skivan i mina öron och ett brett leenden på mina läppar. på vykort nummer två ser ni mig i bästa pyjamasbyxorna och med svenska blåbär i min hand. galet vad jag längtar efter att fler sommarbär landar i butikerna.

jag beslutade mig för att läsa en deckare och valde sommardöden av mons kallentoft som var hur bra och spännande som helst.
tips, tips! en annan dag åt jag en supergod sommarstugelunch i form av en bulgursallad med grönsaker, annanas, cashewnötter samt en förvånansvärt god kombination på turkisk yoghurt och kanel!
 

en liten hemlis om den där var att mitt hjärta slog dubbla slag varje millimetersekund och jag trodde det var något allvarligt fel.
så vi for till läkaren, tog prover och ekg. men det visade sig bara vara stress och nervositet. och med det vetandet så kunde jag slappna av ännu mer och ätstörningarna flöt längre och längre bort från mig. 


sommarlycklig i favoritklänning. på pool-och-grill-kalas hos kusinvitaminer. plus en frukost, en underbar hemmagjord granola (härifrån) med yoguhurt, honug och vattenmelon samt rostat bröd med philadelphia. 
 
på vykort ett ser ni min absolut godaste sommarmat. vattenmelon, tomater, rödlök, avokado, basilikablad, stekt haloumi, salt plus peppar. en underbar och ganska så enkel sallad att ha som sommarlunch eller  grilltillbehör. vykort två visar en utav mina många morgnar med cykel och handuk för ett svalkande morgondopp i havet där jag bor. 


way out west tvåtusentolv var ett utav det mest minnedvärda sakerna jag varit med om. jag fick åka spårvagn i gbg-regn, äta dyra fruktsallader på solgröna gräsmattor, kramas med några av er fina läsare, fynda favoritplagg i favoritbutiker, se premiärfilmer och se mina absoluta favorit artister och band. vad sägs om bon iver, florence and the machine, the royal concept, first aid kit och ben howard? magiskt. läs mer om äventyret här.


efter tågfärden från göteborg njöt jag utav sommarens allra sista dagar. åkte om helgerna till sommarstugan där vi passade på att vara på stranden så ofta det bara gick. favoritklädseln var nu att bära tunna tröjor under mina hängsleshorts från hm. en dag åkte
jag med familjen till mölle för att vandra bland fantastiska sommarhus och bada bland klippor. underbart. 

det jag minns mest från sommarens sista dagar var att passa kusinvitamin och läsa muminböcker med fruktsallad som mellanmål. efter att ha summerat hela sommaren känner jag nu ett enormt sug och rus till allt som kommer. i morgon tar maj slut och jag, jag
är fullkomligt ofantligt galet redo för student, sommar och sommarlov. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Elise

Du är inspirerande! Tack för din fina blogg :)

2013-05-30 @ 17:22:45
Postat av: Gabriella

Måste testa den där salladen!!! Åh. Sommar <3

2013-05-30 @ 19:33:16
URL: http://morningmoments.se
Postat av: ~ Eva

längtar så mycket till sommarlovet nu! xx

2013-05-30 @ 19:38:25
URL: http://dreamedaboutlove.blogspot.se/
Postat av: Mia

Sån himla fin sommar du verkar haft! Tvåtusentolv var också min bästa sommar någonsin, det fanns något magiskt i luften som man bara andades in och kände sig pepp och glad mest hela tiden

2013-05-30 @ 20:19:04
URL: http://miassenda.blogspot.se
Postat av: alma

du är verkligen världens vackraste

2013-05-30 @ 21:12:33
URL: http://almawiola.blogspot.com
Postat av: ebba.

Jag är så himla glad att jag hittade din blogg Hannah, du skänker så mycket glädje i mitt liv.

2013-05-30 @ 23:01:35
URL: http://kanelmoln.blogg.se
Postat av: Emelie

Tänka sig, att nästkommande somrar faktiskt kan göras bättre och bättre. Du kan öka livslycka och sommarglädje på fler håll, återuppleva det älskvärda och börja fatta tycke för nya hittepå! Och nu är sommaren framför oss - gud, så härligt!

2013-05-31 @ 07:57:40
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: Sofia

Så fint och inspirerande - ska absolut köpa mig ett par hänslebyxor samt följa din cafévärld på instagram!

2013-06-01 @ 12:30:46
URL: http://sofaja.devote.se
Postat av: Linnéa

Fiiina bilder! Fiiina du! :)

2013-06-01 @ 12:45:00
URL: http://akvarell.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0