om rosiga caféer, blomsterexplosioner och röda läppar.

måndag. och som alltid är det dags för sumeringen av veckan, genom instagram där ni finner mig som @_hannahellen. kort sagt har min veckan varit som en magisk förvandling från ett kyligt stressmoln till ett soligt lyckorus. men trots mitt mörka moln tänker jag tillbaka på dagarna som oförglömliga. åh, se själva nedan!

måndagen  började som vanligt med sovmorgon och långfrukost innan jag tog bussen genom solskenet till skolan. i klädd en utav mina bästa klänningar, en tunn jeansjacka och med rött på läpparna kände jag mig fin. väl framme i ett dimmigt lund mötte jag upp benjamin som tog min hand och bjöd i väg mig till st jacobs stenugnsbageri för en värdlsmysig lunchdejt.
 
min tisdag innebar mest tusen koppar te på rummet då det var sista dagen att lämna in arbetsproverna. men eftersom solen sken på min bakgård kunde jag inte låta bli att lägga mig där en stund. vid ett blått blomsterhav och slumra en sekund.
 
på en solig promenad genom lund fann jag både blommande körsbärsträd och nya caféfavoriter. eller snarare, nygamla då caféet ovan är st jacobs andra café i staden med minst lika goda téer, bröd och kanelbullar. mumma kardemumma! här kommer tre bra caféer att besöka i lund: st jacobs, patisseriet och ebbas skafferi. 
 
här är ett klädval från veckan. enkelt men fint i mörkröda läppar, svart kjol och jeansjacka när jag stressar med arbetsproverna. skönt är det då att njuta av den här kalasgoda frukosten för en stund. lyssna på maj-spellistan och drömma om allt som är ljust
och vårigt. ps. kaneläpplen är lika med kanelpudrade äpplebitar som jag låter värmas ett par minuter i mikron. 
 
fredag, fredag, fredag! solen värmde precis hela dagen och jag mötte världsfina michaela för uteserveringsfika och lite senare ett besök på stadsteatern för att se våra vänners uppsättning av high school musical. så galet bra! åh, jag blev nästintill avundsjuk då det verkade magiskt roligt att få sjunga och agera uppe på sen. en underbar fredag med en underbar vän, heltenkelt!

lördagsmorgon i rummet mitt. det som hänger i fönstret är sjömansklänningen jag pratade om här. fullkomligt förälskad i den! 
ni ska få se. om kvällen var det grillmiddag och eurovision på schemat. det var hur fint som helst och med benjamins arm runt
min tänkte jag att det här, det kan knappast bli bättre. 
 
 
söndag och söndagskläder. åt frukost på altanen med benjamin, till smattrande sommarregn och med podcasts i öronen och njöt av flera timmars lång frukost. om eftermiddagen slog vi i gång the perks of being a wallflower som vi inte hann se klart, men älskade ändå. müslin var en del av min kvällsmat då jag hjärta müsli och vill äta det fem gånger om dagen minst. jag önskar er en underbar vecka. fylld med solsken, lyckorus och leenden. ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Moa

Du tar verkligen vackra bilder. Tycker speciellt mycket om den första bilden på dig, så himla vacker!

2013-05-20 @ 09:59:53
URL: http://absurditeter.blogg.se
Postat av: Lena

Så mycket fint! Vad heter det röda läppstiftet? Kan även passa på att fråga om det ljusa du hade med dig till Jönköping? Kom inte ihåg... Puss, ha en fin start på veckan!

2013-05-20 @ 10:05:40
URL: http://lena.blo.gg
Postat av: Elin

Vad fin du är i röda läppar! :)

2013-05-20 @ 10:16:20
Postat av: Michaela

Så glad att vi gick på high school musical tillsammans! Och Ebbas café var ju riktigt mysigt! Många kramar till dig fina, fina Hannah!<3

2013-05-20 @ 12:00:52
Postat av: lisa

så himla fint som hela din blogg! =)

2013-05-20 @ 12:15:43
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Emelie

Jo, din instagram är allt bra fin :)
Hur ofta blir det att du och Benjamin träffas under skolveckor?

2013-05-20 @ 14:17:28
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: Rebeccajohnnysdotter

men åh, alltid lika vacker! du strålar!

2013-05-20 @ 19:07:10
URL: http://rebeccajohnnysdotter.blogg.se
Postat av: ~ Eva

Hela din blogg är så himla mysig!

2013-05-20 @ 20:40:19
URL: http://dreamedaboutlove.blogspot.se/
Postat av: Lillaviol

Din feed är perfekt.

2013-05-22 @ 21:09:06
URL: http://sprallice.blogg.se
Postat av: Frida

Så finafinafina instagrambilder!

2013-05-23 @ 22:06:34
URL: http://fridagodling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0